Eg fødte for 9 dager siden folkens :-P Litt respekt? Trodde dette var en mammablogg, blir skuffet over at du ikkje gidder å blogge, hva med oss lesere som vil se lillegull og høre. For det første var dette en blogg for min reise i graviditeten!! Eg sa at eg kanskje kom til å blogge videre men ikkje hvor mye, og eg la ut ett skryte bilde av han. Eg føler ikkje for å ligge ut bilder av han. Eg har en eller annen beskyttelses følelse at eg ikkje vil at han skal ut på nett, og det burde dere skjønne. Eg fødte også for 9 DAGER siden, og eg er aleinemamma. Kan ikkje bare tro at eg har tid til å gå på internett. Eg ser ikkje på tv og er så vidt på dataen om dagene. Eg sover, rydder, og ammer, og det å amme kan ta tid.

Eg blogger når eg føler for det, og når eg orker og vil. Eg vil ikkje føle meg presset til å gjøre dette. Eg blogger for min del og ikkje for hele verden. Nå er eg blitt mamma, og vil nyte tiden med min etterlengte sønn, de som ikkje forstår det, SYND FOR DERE!! Dere kan virkelig ikkje ha født når dere kan skrive slikt.

Men nå skal lillegutt ha mat igjen, så får eg heller bare vurdere hva eg vil. Eg orker ikkje komme inn på bloggen for å se hvor dårlig eg er fordi eg ikkje tar meg tid til blogging. Det er ikkje mitt liv! Mitt liv nå består av å gjøre det beste for min sønn, og være der for han hele tiden. Ikkje for dere.


  63 kommentarer på "10.mar.2011"

Ingrid
jeg skjønner deg veldig godt :) blogg når du har tid du! det tar sikkert litt tid og sette seg inn i den nye hverdagen :) lykke til videre med matheo!
10.mar.2011, 17:56 URL: http://ingridtj.blogg.no
Nina Iren
Hmmm... Får du virkelig så mange "slemme" kommentarer?

Skjønner ikke folk isåfall!

Alle burde jo skjønne at du ikke har så god tid til å sitte på nette når du akkurat har født.

Folk med litt vett i hodet skjønner det. Nyt tiden du:)) Ikke bry deg om de kommentarene
10.mar.2011, 18:04
tonje,mamma til novemberpia
skjønner deg godt at du vil kose deg med sønnen din. det er din blogg, så du som bestemmer hva som skal skrives osv :-)) Bare kos deg med sønnen din du og nyt det for tiden går sykt fort.

Lykke til videre ! :-DD
10.mar.2011, 18:06
Charlotte - lykkelig mamma til Celina ♡
Helt enig med deg Karianne! Har tenkt det samme selv når min lille tulle kommer til verden, å da har man litt andre ting å prioritere enn å sitte på datan liksom.. Så blogg når du selv vil å når du selv føler for det du :D Nyt heller tiden som nybakt mamma <3
10.mar.2011, 18:07 URL: http://charlotteeolseeeen.blogg.no/
Lene :)
Herregud så feiler folk..

Eg gleder meg skikkelig til du legger innpå et lite innlegg, men eg forstår virkelig at det kan ta sin tid! Du har jo som sagt nettopp fødet, og Matheo trenger all din tid nå:)

OG den første tiden sammen med barnet er faktisk noe du aldri får igjen! Så ikkje bry deg om de teite kommentarene, de tenker tydeligvis ikkje så veldig langt :)

Gratulere så masse, og kos deg MASSE sammen med babyen din <3

Og NYT tiden :) Dette har du ventet lenge på, og ingen må få ødlegge det! Dette er din tid :)
10.mar.2011, 18:26
Hilde Elvine
nyt tiden din med sønnen nå heller du, blogging kan du sikkert gjøre når han og du er bedre kjent og han kanskje har litt mere faste rutiner.kos deg så er vi her når du kommer tilbake! :)
10.mar.2011, 18:32 URL: http://www.hildeelvine.blogg.no
Malene
Det er så klart veldig uhøflig av de som skriver slemme kommentarer, men spm om hvorfor du ikke blogger er ikke slemt da. Forstår at du føler du har tid, men det betyr ikke at de som spør ikke har født før. Oss med flere barn feks. har ingen mulighet til å blokke resten av verden ute etter vi har født, og når de med både 2 og 3 barn har tid til alt mulig annet etter fødsel, så er det jo rart at en med kun et barn ikke har tid noe. det er NÅ du har tid til ting som han er så liten, bare vent til han blir større og krever mer. Personlig synes jeg det er merkelig med mødre om "nettopp" har født og bruker det som en unnskyldning for å ikke gjøre noe. Det er en baby, ikke 10;)

Hilsen tobarnsmor som fortsatte livet som før rett etter fødsel, begge gangene:)
10.mar.2011, 18:39
idajww
Skjønner deg veldig godt. Slapp av å nyt tiden med sønnen din :-)
10.mar.2011, 18:43 URL: http://www.idajww.blogg.no
Line
Folk burde skjønne at du vil ha tid for deg selv. Men for de som har fulgt bloggen din hele veien, så er nok de nyskjerrig på hvordan alt går med deg og dere, siden det var egentlig det bloggen din handlet om, forberedelsene til at Matheo skulle komme til verden. Tror nok ikke folk mener å være "stygge", men de er nok bare nyskjerrig :-) Nyt tiden du, og blogg når det passer seg! Det blir nok litt "mer tid" når det blir litt rutiner på Matheo, nå er nok ingen dager like :-) Kos deg! Det er en nydelig liten gutt du har fått :)
10.mar.2011, 18:48
kristin
oh my gad!

jeg husker selv hvor sliten jeg var etter min fødsel,( 40 timer med rier og da e kom til 7 cm ble det haste ks.)

alt jeg ville den første tiden etter fødsel var bare å kose med lille sjarmør.

nyt tiden og tenk kun på lille gutt og deg selv. vi lesere kan vente. og om du velger å ikke legge ut bilder av gutt er det opp til deg! ;)
10.mar.2011, 18:50
Malene
Har ikke gratulert enda, så gratulerer så mye med en nydelig liten gutt. Har fulgt bloggen din av og til de siste 2-3 mnd. Venter selv på min andre jente i starten av mai, så det er koselig å lese gravidblogger.

Nyt tiden med lille gutten din. Det er nok mange mennesker der ute med mangel på forståelse. Og nei, de har trolig ikke født barn selv om de maser på oppdateringer ol. De leserne som ikke respekterer at man har et liv utenom, vel, de er ikke verdt det synes jeg.

Lykke til videre med alt, en fantastisk tid!
10.mar.2011, 18:57
Lisa
JA, jeg skjønner deg godt, men HERREGUD, går an å svare på en skikkelig måte.. Nå virker du bare gretten og sutrete.. Du har selv valgt å blogge, altså du må også ta følger av at du har lesere som interesserer seg i din hverdag, ettersom du var EKSTREMT aktiv før fødselen!

Igjen, jeg skjønner at man prioriterer annerledes, men igjen- svar leserne dine på en skikkelig måte. Noe annet blir barnslig og latterlig dumt!
10.mar.2011, 19:12
Sandra`s blogg
så rætt du gjør..

kos dåkker masse!! sitt sjøl hær og amme min lilli sjarmør!! nyt tia godt med din lille gutt!<3
10.mar.2011, 19:16 URL: http://sandy86.blogg.no
Marie Johansen
Kos deg masse, nyt all tiden dere har sammen!
10.mar.2011, 19:18
>Mona Elise, stolt mamma til Leander André ♡
Skjønner deg veldig godt! Kos deg med lillegutten din! :)
10.mar.2011, 19:18 URL: http://monaeliset.blogg.no
Kari
Helt enig med det du skriver! Jeg fatter ikke at folk kan være så dumme, rett og slett. Selvfølgelig skal du prioritere sønnen din og jeg synes det er kjempe bra at gir all din tid til han! Fortsett sånn og kos deg masse fremover : )
10.mar.2011, 19:36 URL: http://kaarii.blogg.no
Web-Linn.no
Noen har bare ikke en jerne. :S

Trur de at de som blogger er deres underholding når de vil ha det? :S

Cooz deg som mamma du ;)
10.mar.2011, 19:39 URL: http://web-linn.no/blogg
Marlene- Venter en liten prins om 2 dager +/- :D
Skjønner deg godt! Seff vil du tilbringe dagene med din sønn som er nettopp kommet til verden enn her på bloggen for å tilfredstille andre!

Noen har bare ikek vett mellom ørene dessverre..

Eg kommer nok til å holde meg unna nettet en del i begynnelsen eg å, vil jo få god kontakt med den lille og klare å amme..:)

Stå på videre Karianne og kose deg masse med lillegutten din <3
10.mar.2011, 19:46 URL: http://www.marlene89.blogg.no
Michelle - Lykkelig mamma og samboer ♥
Så respektløst!

Du har tross alt født en unge ja, og selvfølgelig vil du OG MÅ du tilbringe dagen din med han :) Folk uten barn vet ikke hvordan det er rett og slett. Litt for lett å slenge med leppa når en ikke har stort peiling :)

Klem <3
10.mar.2011, 19:56 URL: http://michellehaugland.blogg.no
- Mia -
Jeg blogga rett etter fødsel jeg. Lilleprinsen sover jo MYE og man har derfor MYE tid til overs. Også er det ganske enkelt å skrive med ei hand mens man ammer. Har blogga mye med baby til puppen jeg :) Men skjønner hvis du ikke ORKER. Trenger ikke unnskylde med at du ikke har tid, fødte for 9 dager siden, må amme, etc. Du kan rett og slett bare si at du ikke orker, eller ikke har lyst :)
10.mar.2011, 19:59 URL: http://www.miadahlo.blogspot.com
Silje Fagerlid
Forstår deg veldig godt! Håper du koser deg veldig mye med den skjønne sønnen din :) Lykke til framover.
10.mar.2011, 19:59
yeah
Skjønner deg godt jeg ! Men du drar jo alle over en kam her, er ikke så gøy for oss som faktisk respekterer det da.. :)
10.mar.2011, 20:03
Anette
Skjønner deg kjempe godt jeg;)

Blogg når du har tid og vil;)
10.mar.2011, 20:27
TC
Kos deg masse med Matheo. skjønner godt at du prioriterer han!

Nydelig gutt du har fått altså!

Og lykke til videre :)

blogg når du føler for det.

Dette er helt opp til deg, hvordan du gjør det! ingen andre skal bestemme det, en du selv :)
10.mar.2011, 20:27
Mamman til Wilhelm
Gratulere SÅ mye med lille Matheo, han var utrolig nydelig :D.
10.mar.2011, 20:30 URL: http://mammantilwilhelm.blogg.no/
Monica
At noen i det hele tatt kan ta seg i å si noe sånn er respektløst..

Helt enig med deg Karianne. Du bestemmer selv når du vil blogge! Du har trossalt en 9 dager gammel liten gutt som trenger all din tid! :)
10.mar.2011, 20:32 URL: http://www.moneo.blogg.no
Iselin Victoria, mamma til Emma Victoria 5 mnd<3
Tuller du? Får du seriøst sånne kommentarer? Jeg husker selv hvor lite tid jeg hadde til alt annet like etter at jeg hadde blitt mamma. Å jeg verken vasket eller ryddet, siden det tokk mormora mi seg av. Sånn at jeg kunne få tid til å slappe av og kose med meg Emma. Å jeg hadde nesten ikke tid til å blogge, hadde jeg "flaks" rakk jeg kanskje innom pcen i 10 minutter i løpet av dagen. Å da hente det at jeg slang inn et innlegg.

Bare slapp av og nyt tiden, å ikke tenk på å blogge! Du skal ikke blogge når du ikke vil, du skal blogge fordi du har lyst! :)
10.mar.2011, 20:37 URL: http://mamma92.blogg.no
Anonym
Stor respekt for deg som tørr å stå opp for deg selv! Du har rett til å uttrykke sinnet eller frustrasjonen din slik du selv vil! Din blogg.. For alt vi lesere kan gjøre er å være taknemlige for at vi fikk høre om din opplevelse av hvordan det var å være gravid! Selvfølgelig vil høre mer fra deg og høre hvordan det er å være mamma, men vi har ikke krav på det. Du som bestemmer hva vi får vite om og når!

Gratulerer med en nydelig prins! Ønsker deg og Matheo alt godt! Lykke til videre som mamma :-D
10.mar.2011, 20:37
Malene - Blir mamma til en liten gutt i Mars 2011
Skjønner deg utrolig godt Karianne! Om ikke folk skjønner det, så er det synd for dem. Kos deg så mye sammen med prinsen din du <3
10.mar.2011, 20:39 URL: http://maleneeefossum.blogg.no
LAILA MERETE - 18 år <3
Selvfølgelig vil du ha tid sammen me din lille sjarmør. Alle unge mødre som har blogg å som venter barn for første gangen vil jo ha tid sammen med lille prinsen sin eller lille prinsessa si. Skjønner deg godt jeg Karianne. Bloggingen kommer i andre rekke, nå skal du bare kose deg å nyte tiden sammen med din lille Matheo. Ønsker deg masse lykke til videre :)
10.mar.2011, 20:46 URL: http://www.lailapii93.blogg.no
Anette
Stå på, vær der for sønnen din! Han trenger mammaen sin, og ingen andre. Bruk bloggen som du selv vil, selv bruker jeg den som en liten dagbok for å få ned milepælene til sønnen min, og for at familie og venner langt unna skal få fulgt med.

Bloggingen går i bølgedaler, og de som ikke skjønner det har gjerne ikke barn selv!

lykke til, og bare kos deg masse med Matheo og vent med bloggingen til du eventuelt får overskudd og lyst til å blogge igjen.

Ha en fin kveld. :)
10.mar.2011, 20:55 URL: http://nettenspretten.blogspot.com
Amalie
Med all respekt til deg, Karianne!

Bare ikkje høyr på dei som ikkje har opplevd det sjøl og ikkje veit kor det er å vere aleine mamma :)

Bare nyt tiden med lille matheo gull :)
10.mar.2011, 21:11
secret
Jeg er helt på din side. Videre må du bare ignorere de som kommer med idiotiske kommentarer - ser det er et par ovenfor her. Blogg heller når du vil og har overskudd for de som støtter deg. Da slipper du å kaste bort dyrebar tid med sjønne Matheo for å svare de dustene. Hvis du skal bry deg om de andre teite folkene blir du bare enda mer utslitt!

Gratulerer så mye! Har vært veldig kjekt å følge med deg i graviditeten, og gleder meg til å se videre hva som hender!
10.mar.2011, 21:12
Marianne Emine
Du verden, mener virkelig folk at du skal sitte pal foran dataen å blogge for dem nå i din nye tilværelse og mammarolle. Kan ikke være mulig!

La jenta få være mamma, istedet for å underholde dere på nettet. Ha litt forståelse for at det er MYE å sette seg inn i nå, og tiden hennes skal brukes til å bli kjent med den lille sønnen, hans behov og lære seg å se tegnene hans. Hun kommer kanskje stærkere tilbake når hun kommer seg bedre inn i den nye rollen, og den nye hverdagen hennes. Ha litt forståelse da!!

Foresten Karianne, han er jo helt fantastisk nydelig. Som en liten dukke, helt perfekt :) Gratulerer så mye! Kos deg masse, og nyt tiden :)
10.mar.2011, 21:19 URL: http://mariannemine.blogspot.com
Linda G
Ikke ta deg nær av disse kommentarene, ta det som et kompliment!! Folk vil ha mer av deg og det er jo bra, det er vel derfor du ville blogge, for å få oppmerksomhet?

Jeg tror de fleste oppegående mennesker skjønner at man lever i en boble som nybaktmamma, og de som blir sure og ikke skjønner det... vel, hev deg over dem. De er smålige og oppfører seg barnslig. Ikke legg deg på deres nivå og svar på samme måte tilbake!

Tipper du kommer sterkere tilbake senere, men så lenge.. la det prelle av. :)
10.mar.2011, 21:53
Julie
Herlighet! Ta den tiden du trenger, og nyt den :-) du må bare la vær å bry deg om de som slenger drit(vet det er letter sagt enn gjort). Men folk må jeg søren meg skjønne at du ikke prioriterer data, internett og blogg framfor en lite nydelig krabat som du har fått! Gratulerer forresten :-)
10.mar.2011, 21:54
Caroline og Benjamin i magen
Men det er jo klart, selvfølgelig skal du prioritere leserne foran sønnen din!

Nei, herregud, nyt tiden fullt ut, og blogg når du føler for det :)
10.mar.2011, 22:09 URL: http://www.babymagen.blogg.no
Karianne
Jeg gleder meg til hvert innlegg som kommer, men har full forståelse for at du ikke har tid eller vil blogge akkurat nå. Bare la være å bry deg om alle de som klager, de fortjener ikke energien en gang;)

Lykke til videre:)
10.mar.2011, 22:14
Kristine N. Trobe
Haha! Man skulle tro at folk DØR, hvis de ikke får være en del av livet ditt lenger.. "du må jo vise respekt for oss lesere, siden du har valgt å blogge.. du må ta konsekvensene av det, når du først har valgt å blogge.."

Gudameg! Ta den tiden du trenger, og stå for det du mener! Det er godt med sånne som deg :)

til dere andre: BLOGGING er i stor grad en hobby.. en hobby legger man fra seg innimellom.. Man strikker ikke for evig og alltid heller... So what om man sjøl klarer å blogge selv om man har to unger; det finnes andre som har et LIV!

Kos deg videre med Matheo, Karianne :) Du har all grunn til å være stolt!
10.mar.2011, 22:39
Malin
Oi så sinna, da!;)

Dette var frekt og barnslig skrevet av deg. Kanskje en liten svangerskapsdepresjon? Ikke vet jeg, men syns du kan svare på en ordentlig måte. Eller la være. Slett heller bloggen hvis du ikke vil at folk skal spørre deg om ting. Det er tross alt en blogg, og blogger er til for å blogge;)
10.mar.2011, 22:50
beate
Jeg stikker innom hver dag og ser om det kommer en oppdatering og blir glad for hvert ett innlegg som kommer, uansett om det tar tre uker før det kommer noe:) for er ikke bare bare å være alene mamma til en nyfødt, masse nytt som skjer og det må respekteres:)

Synes også det var kjempe koselig at du la ut det første bildet for var jo spent på hvordan matheo så ut, men skjønner også at du ikke legger ut flere bilder uansett vannmerking.. alle må gjøre som de selv føler for:) stå på:) du er en kjempe god mor:)
10.mar.2011, 23:02
Nina
Så sant, tror alle forstår det, bare at for noen tar det kanskje litt lengre tid å forstå det? hehe, kos deg med lillegutt du, og drit i alle de idiotiske kommentarene enkelte sender inn, det er bare slike folk som elsker og klage.

<3
11.mar.2011, 00:02 URL: http://mittlillesteed.blogg.no/
Carina
Folk tenker ikke ! De er så opptatt av å lese om hvordan det går med dere, få se bilder av prinsen din og tenker egentlig bare på seg selv og hva de vil !

Jeg forstår GODT at du ikke tar deg tid til bloggen nå. Du har fått en herlig liten person som du skal ta vare på, bli kjent med og som du aller helst vil tilbringe all din tid med. Og holde alle andre oppdatert etter en opplevelse som en fødsel er virkelig ikke viktig nå :) Kos deg og nyyt denne herlige baby tiden ! Den kommer aldri igjen, værtfall ikke som førstegangs fødende ! Om du ikke vil legge ut bilder av sønnen din er bare ditt valg ! Og jeg skjønner deg, internett er et skummelt sted ! Ville egt bare si hev deg over slike idiotiske kommentarer og KOOS deg :D ! Bloggen får du tid til senere, eller ikke ! Alt hva du velger. Det er ditt liv ingen andres :))

Lykke til med lille Matheo :)
11.mar.2011, 00:19 URL: http://www.carinass.blogg.no
Marita
Blogg når du selv vil du, Karianne :-) Ikke hør på disse tullingene! Du har en baby som er avhengig av deg, og det må leserne dine ta hensyn til.

Jeg skal ærlig innrømme at det er trist at du ikke blogger så mye, og at vi ikke får se flere bilder av gutten din. MEN, jeg forstår deg inderlig godt. Det tok et par uker før jeg la ut bilder av sønnen min også.

Kos deg med gutten din du, og ikke hør på alle disse tullingene som kommenterer :-)
11.mar.2011, 00:41
Frkbruvik
så sykt enig. du blogger når du vil, det er jo din blogg og du gjør som du vil. folk burde skjønne at du har andre ting å tenke på enn å blogge.
11.mar.2011, 01:24 URL: http://frkbruvik.blogg.no
Inger-Lise
Hei Karianne. Jeg har fulgt med bloggen din i noen måneder nå, men har ikke kommentert her før. Men nå bare måtte jeg. Først og fremst gratulerer så mye med en skjønn liten gutt!! Jeg har gledet meg sånn på dine vegne hele veien. Venter selv mitt første barn, en liten gutt, i juli.

Jeg ville bare gi deg min støtte i forhold til dette med lite blogging etter fødsel. Dette er din blogg -du bestemmer! Leserne kan ikke kreve noe som helst fra deg. Er de misfornøyde, vel, så får de bare slutte å følge med i stedet da. Jeg innrømmer ærlig at jeg er inne å sjekker bloggen din hver dag, i håp om å få lese et nytt innlegg fra deg. Har det ikke kommet noe nytt, så får jeg bare fortsette å vente. Kan da vel ikke bli sint å sur på deg for det.

Nei, kos deg så mye med din lille prins, og ikke bry deg om alle de sinna kommentarene du får. Vi er faktisk en del lesere her inne som har forståelse for deg også, og vi venter med respekt og forståelse på neste innlegg :)

Lykke til! :)
11.mar.2011, 08:49
Hege - ikke som andre mamma-blogger!
De som skriver slikt har INGEN ide om hvor mye jobb det er å få baby. De kan ta seg en plomme og bitche et annet sted. Makan til frekkhet. NYT tiden med sønnen din! Det gjør jeg med datteren min og blogger når jeg selv vil :D
11.mar.2011, 08:51 URL: http://litloo.com
Vibeke.
Hm.. Håper ikke du tok min kommentar som en frekkhet da jeg spurte om du var sliten om dagen. Jeg spurte om det fordi jeg vet hvordan det er, har vært der selv. Hvordan sover hun og sånn da?

Gleder meg til å få høre litt småbarnsprat. God helg! :)
11.mar.2011, 09:08
Anonym
Eg kjønne deg veldig godt! :) Glem ka de andre sier, du må selv bestemme når du skal blogge, og selvfølgelig vil du nyte tiden med babyen din! Når den først er baby, han bli fort stor, så nyt tiden, blogg når du har tid og lyst! <3

Matheo er utrolig nydelig! <3

Lykke til videre med den nydelige sønnen din, kose dere masse! :D
11.mar.2011, 09:40
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Vibeke.: Han sover mye og er kjempe snill, men eg sover når han sover :-P Hehe
11.mar.2011, 10:01 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Ida
Hei Karianne :)

Forstår deg så utrolig godt, ta deg den tiden du trenger. Vedder på at du e er en super mamma for lille gullet ditt :D Og det med at du ikke vil legge ut bilder av han, bør egentlig alle ha full forståelse for :)

Stå på du! Klem :)
11.mar.2011, 12:49
yeah
Tror du overdriver litt .. Er jo ikke en stygg komentar å spørre når du skal blogge igjen ? Må jo være lov å spørre om det da, det betyr ikke at man ikke har forstårelse for deg.
11.mar.2011, 15:11
Kristina
Vet du, jeg forstår ikke helt egentlig. Når gutten min var 9 dager gammel hadde jeg tid til mye. Eneste han gjorde var å sove å spise. Nå er han snart seks uker gammel, og jeg har fortsatt tid til å sitte her på dataen. Men det at du ikke gidder å blogge, er jo greit. Men jeg tror ærlig talt du har tid. Og jeg vet hva jeg snakker om, jeg har en baby selv, et hus og rydde å søvn å ta igjen.
11.mar.2011, 15:16
Line
Skjønner ikke hva som feiler folk! Selvfølgelig har du lite tid og helt andre prioriteringer nå som Matheo har kommet! Skulle bare mangle :)

Ikke bry deg om hva enkelte mennesker mener, det er tross alt du som bestemmer over ditt liv og din blogg.

Håper alt går bra med deg og lille Matheo <3
11.mar.2011, 15:56
Maren
At du ikke har tid til å blogge er vel litt drøyt, men at du ikke har lyst er en helt annen ting. Du bør jo ta det positivt til deg at folk maser, for de betyr jo bare at bloggen din er interessant og at folk lyst å vite hvordan det går. Har du ikke lyst å blogge mer kan ingen tvinge deg. Eg må ærlig si at eg mistet smaken på bloggen din etter dette innlegget ditt, og kommer ikke til å besøke bloggen din slik jeg tidligere har gjort! Har fulgt deg daglig nå i mange mnd, og hadde gledet meg til innleggene etter Matheo kom til verden. Men for all del, det er jo KUN 9 dager siden du fødte. Lykke til videre i livet ;-)
11.mar.2011, 16:49
emil & oss <3
Syns du er god som greier å få lagt igjen et innlegg!

Kos deg med sønnen din! <3

det er herlige dager!
11.mar.2011, 18:37 URL: http://Emilandus.blogg.no

Eier ikke folk vett? Din sønn trenger deg nå, og du kan umulig ha all verdens tid til f.eks blogging...

Lykke til med Matheo, han er helt nydelig!
11.mar.2011, 18:51
lisbethinwonderland
Skjønner ikke hva som er barnslig og frekt med dette innlegget.

Karianne har da for all del rett til å si i fra når hun får slike kommentarer som det der.

Jeg er ikke mor selv, men jeg kan tenke meg hvor mye jobb det er med en liten baby, selv om det sover aldri så mye så er det mye rundt og.

Aldri kommentert på bloggen din før, Karianne, men vært innom i ny og ne, og her måtte jeg bare kommentere ettersom enkelte har skylapper på.

Syns du virker som en flott mor :)
11.mar.2011, 18:52 URL: http://www.lisbethinwonderland.blogg.no
Katrin
Gratulerer så masse :D Er enig med det du skriver :)
11.mar.2011, 19:01
Vibeke.
Så bra! Det er jo kjempe lurt!! Prøvde det jeg og, men sønnen min sov ca 20 min om gangen, hehe. Husk at alt er i perioder med barn:)
11.mar.2011, 20:46
Solveig - Gravid og ME-syk
Kan nesten ikke annet enn å sitte å måpe av enkelt som kommenterer på blogger rundt omkring (spesielt mammablogger) :p For min del så har jeg full forståelse for at en nybakt mammas første prioriteringer ikke er å blogge flere ganger daglig, men heller nyte tiden med barnet. De vokser så fort, og spedbarnstida er absolutt en tid vi må nyte til det ytterste!! :) Stå på og kos deg masse som mamma! Og slapp masse av :)

Matheo er et kjempefint navn forresten, hadde lyst å ha det selv men endte tilslutt opp med Sander :)
12.mar.2011, 00:42 URL: http://solveigee.net
livetmitt22
Hei Karianne :)

Gratulerer så masse med en nydelig gutt :) skjønner godt at du bruker denne tiden på å bli kjent med den lille å forandringene i hverdagen.. Har selv hvert igjennom det samme, å den første perioden går alt for fort, så nyt den heller på den måten du føler er riktig. En å stresse med å skrive på bloggen =)

Masse lykke til fremover ;)
16.mar.2011, 01:23 URL: http://livetmitt22.blogg.no/
Marg
Kjære meg, hvordan er det folk fungerer nå tildags?

Fordi om noen prioterer å sitte å blogge 5 min etter de har født så må vel de respektere at andre faktisk ikke prioriterer blogg foran baby?

OG om du hadde mye tid til alt annet når babyen din var 9 dager så vil vel ikke det automatisk si at alle andre og har det?

Folk vil alltid prøve å finne noe feil ved noen, men prøv å overse det sier jeg..

Kos deg masse med lille Matheo du, nyt tiden til det fulle. :)
17.mar.2011, 15:06


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits