Lillegull har rukket å allerede bli 10 hele dager :-) Han er helt fantastisk og eg nyter hvert eneste sekund <3 I natt sov han hele 6 timer, ammet han, sovnet en time etter han våknet og sov 3 1/2 time til, ammet og sov 3 timer. Han er en engel. Når han ikkje sover ligger han bare å ser seg rundtom.

Eg har hatt utrolig mye problemer med NAV + eg skal ta tiden til meg selv, Matheo, amming, slappe av/ sove, og rydde. Internett og tv blir ikkje prioritert. Eg kan ligge å se på prinsen min i flere timer uten å bli mettet, og eg får ikkje susset nok på han <3 Eg har bare hatt besøk av mine nærmeste da eg ikkje har orket/ ville hatt besøk pga eg er trøtt og vil bli kjent med Matheo før alle andre skal bli kjent med han :-) Eg har ville få nye rutiner inn i livet og bli vant til mammarollen.

Nei, eg har ikkje fått fødselsdepresjoner for den som sa eg hadde fått det. Langt ifra. Eg nyter mammarollen til det fulle og hele, og har ikkje noe som helst depresjoner, men heller lykkerus :-D<3 Eg er så nyforelsket som det går ann å bli. Kjærligheten til sitt barn går ikkje ann å bli større <3

Tiden har flydd siden Matheo kom 1.3.2011 :-) Han forandrer seg for hver dag som går. Forrige fredag fikk eg/ vi besøk av jordmorhjem som skulle ta føllingstesten, veie han +++. Han hadde gått ned 5% i fødselsvekten sin, og på mandagen hadde han lagt på seg 185 gram.

Ammingen går bedre enn eg hadde trodd. Eg er så ubeskrivelig glad for at eg har fått det til :-) Får knyttet ett utrolig sterkt bånd med Matheo, og det er så utrolig koselig å amme. Eg unner alle å amme, det er en fantastisk følelse å kunne gi barnet sitt mat :-) Eg var utrolig redd for at det ikkje skulle gå, men er så takknemlig for at eg kan det :-) Matheo er storfornøyd etter måltidene.

På søndag gikk vi første turen. Eg vokste 10 cm når eg gikk med vognen. STOLTHETEN LYSTE AV MEG :-D

Ble ett veldig rotete innlegg, men er omringet av ammetåke og dagene/ordene går om en annen. Eg og Matheo har det helt strålende, og eg er verdens lykkeligste mamma på denne jord. Matheo er verdens mest nydeligste, snilleste og godeste personen som har satt side 2 føtter på denne jord. Herremin som eg elsker gutten min <3 Du er min engel, helt, stolthet og hjertestein <3 Eg elsker deg mer enn ord kan beskrive :-*


  22 kommentarer på "DEN MEST MINNERIKE UKEN I MITT LIV &lt;3"

Lotte - mamma til Elinemor
ååå er så misunnelig <3 Elsker måten du snakker om han på! Du viser virkelig at du elsker barnet ditt! Utrolig søtt!
11.mar.2011, 19:25 URL: http://www.penalus.blogg.no
Ann Helen
Så bra :D

Vett hvordan du har det. Det er ingen følelse i hele verden som kan overdøve følelsen jeg har for å være mamma til guttene mine.

:D <3
11.mar.2011, 19:29 URL: http://dedicatedphotos.blogg.no
>Mona Elise, stolt mamma til Leander André ♡
Gleder meg utolig mye til å bli mamma selv når jeg leser innleggene dine. Håper jeg også får ammingen godt til, har store forhåpninger om det :) Så fint at han er en liten engel, for deg som alenemamma må jo bare dette være drømmen :) -Kos deg videre med lille prinsen din! <3
11.mar.2011, 19:35 URL: http://monaeliset.blogg.no
kissa
høres ut som dere koser dere veldig :) ekstra kos at han er så flink til å sove og spise da! gratulerer så mye, og kos deg masse med lille gullet ditt :)

Gleder meg til å følge dere fremover !
11.mar.2011, 19:39
Iselin Victoria, mamma til Emma Victoria<3
Alle kan amme, altså få melk. Men det er det å holde på melken når det har gått over, det er der de fleste som slutter å amme stopper. Sånn som jeg, ammingen gikk helt fint. Jeg fikk brystbetennelse, men det gjorde ingenting det. Fikk fortsatt ammet, men som en bivirkning av det, så fikk jeg mindre melk å måtte gi henne to flasker erstatning hver dag. Plutselig en dag så hadde jeg full melk igjen, men da ville hun ikke ha pupp til de måltidene hun hadde fått flaske. Å plutselig ville hun ikke ha pupp lenger heller :/

Unngå å få brystbetennelse, jeg var veldig sløv med å vaske meg på hendene før jeg smørte inn brystene med krem :( Bare et sånt lite tips :D

Synes du er veldig flink til å nyte tiden :) Skulle virkelig ha hatt den første tiden tilbake, den forsvant bare selv om jeg også nøyt tiden. Dårlig gjort at dem skal vokse så fort :(
11.mar.2011, 19:52 URL: http://mamma92.blogg.no
Mia
så koselig å høre at alt er bra med dere. kjenner deg jo ikke, men tenker likevel på deg og den lille om dagen siden jeg har fulgt bloggen din lenge. forstår godt at du ikke prioriterer blogging for å si det sånn! men jeg blir likevel kjempeglad og spent når det dukker opp et innlegg i ny og ne, det skal sies.
bra at amming og alt går bra, du kommer til å fortsette å være en fantastisk god mor. unner deg virkelig alt godt. venter selv en liten gutt snart og gleder meg så utrolig mye!
11.mar.2011, 20:04
Bente-16 år og alenemamma til vakre Simen Aleksander
Nyt mammarollen:)<3
11.mar.2011, 20:20 URL: http://www.mammabente1994.blogg.no
Ella78
Det høres ut som dere koser dere. Fortsett med det! Koselig å lese bloggen din, men husk at du skriver for din egen del, ikke for å stille vår nysgjerrighet. Masse lykke til videre!
11.mar.2011, 20:21
Michelle - Lykkelig mamma og samboer ♥
Synes det var veldig flott og søtt skrevet , jeg :)

Så god du er med Matheo'en din :) Kos dere så mye <3
11.mar.2011, 20:22 URL: http://michellehaugland.blogg.no
Katrine Isabell
Så nydelig innlegg! Jeg merket jeg ble helt varm inni meg når jeg leste:) Du fikk meg til å huske hvor GOD den følelsen var å bli mamma<3 Sønnen min er 8 mnder nå,men jeg kan fortsatt ligge og bare se på han,smile og aldri få mettet øynene mine ved synet av han. Kjærligheten man har til barnet sitt kan ikke måle seg med NOE annet i hele verden:)

Ønsker deg og Matheo en fiiin helg<3
11.mar.2011, 20:38 URL: http://kisabell.blogg.no
beate
høres ut som du virkelig koser deg ja:) godt han blir god og mett av melken han får av deg:) ja kan tenke meg du vokste ti cm på den første trilleturen, og han er jo så innmari nydelig, kan skjønne du ikke greier å se deg mett på matheo:) kose deg masse og nyt tiden, du gjør rett i å sove mens matheo sove tror det er veldig viktig å benytte seg av når han er så liten:)
11.mar.2011, 21:18
Lillian
Utrolig koselig å lese bloggen din, Karianne! :) Nyt den tiden, den flyr dessverre altfor fort (vet det er en smule irriterende å høre dette, men det er fakta ;)) Kos deg med lille gutten din :)
11.mar.2011, 22:19

Tnåå! Virker som en herlig tilværelse du er i :-)
11.mar.2011, 23:46
Ingrid s
du er så heldig :)
11.mar.2011, 23:51
secret
Det var utrolig kjekt å høre!! Jeg nyter å lese bloggen din:-D
12.mar.2011, 01:26
synnesupermamma94
åww, høres ut som du storkoser deg og har det veldig bra med prinsen din :-) du får ha lykke til videre og kose deg MASSE tiden fremover. og ta livet med ro. det er viktig :-)

klem til dere begge.
12.mar.2011, 12:44 URL: http://synnesupermamma94.blogg.no
Hege - ikke som andre mamma-blogger!
Ja amming er helt fantastisk! Jeg hadde egentlig tenkt å ikke amme så lenge, men bare MÅ! Den fine kosestunden :D
12.mar.2011, 14:11 URL: http://litloo.blogg.no
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Katrine Isabell: Takk :-D Nei, er helt sant. Kjærligheten kan ikkje måle seg med NOE annet <3 God helg søta :-*
12.mar.2011, 20:04 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Iselin Victoria, mamma til Emm: Ja, alle kan amme :-) Men er ikkje alle som har tålmodighet til å amme, eller ikkje får det til. Eg er heldigvis ikkje sår lenger :-D Ja, eg er glad eg har nytet tiden så mye som eg har gjort <3
12.mar.2011, 20:05 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Malene Isabella Nilsen
Jeg blir helt rørt av måten du beskriver kjærligheten til Matheo! Han er så nydelig, gratulerer så masse!:D

Masse lykek til videre :D
12.mar.2011, 21:01 URL: http://maleneisabellanilsen.blogg.no

alle kan ikke amme :s finnes da de som ikke har melk i det hele tatt-som meg. :p
13.mar.2011, 09:48
jannickechristinee
jeg har tenkt til å begynne å lage voksiposer, og for din lille er det herlig å ligge i, min lille sønn er nå to mnd. Han elsker voksiposen sin :) En voksipose til en billig penge. Sjekk bloggen min for mer info :)
21.mar.2011, 11:54 URL: http://mammabloggereen.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits