Som folk sikkert har skjønt, har eg ikkje prioritert bloggen :-) Noe eg er utrolig glad for at eg ikkje har gjort da eg har nytet og fått mye mer av tiden sammen med min lille prins. Eg har virkelig nytet tiden til det fulle. Eg kan sitte å se på han i flere timer og bare glemme tiden. Plutselig er det natt :-P Hehe. Eg har hatt store problemer med nav som har tatt opp en del av min tid, rydding i huset (3.etasjer), lage middag, gå tur, besøk av venner og bekjente, slappe av, sove, amme, kose og være med prinsen min mest mulig. Tv-titting og internett blir bare en premie for dagen om eg gidder.

Bloggen ble mye mindre viktig syntes eg :-) Folk får synes hva de vil.

Livet som mamma er en fantastisk tilværelse. Det finnes ingenting som kan måle seg med morskjærligheten for sitt barn. Det er så sterkt, og eg elsker og forguder min Matheo uendelig mye. Eg kan ligge/sitte/stå å se på han i evigheter. Han er så nydelig. MEN det er mange mindre jenter som tenker at det å få et barn er bare å en dans på roser hele tiden 24/7. Det er tung og slitsomt også. Det er mange nye rutiner og oppgaver som kommer i livet. Det er bæsjebleier, gulping, trøsting når de har vondt i magen, bli tisset og bæsjet på, beskymringer om noe gale skal skje, ingen sammenhengende søvn på natten (i begynnelsen hvertfall), +++

Men alt i alt er det absolutt verdt det. Men å glorifisere og å være forbilde for små har eg aldri ønsket. Det å være mamma er en fulltidsjobb så absolutt. Eg elsker tilværelsen, men mennesker må ikkje tro det alltid er enkelt. Eg trodde ikkje at enn kunne blitt så avhengig av en person så fort, men med en gang Matheo kom på brystet så kunne eg ikkje sett for meg ett liv uten han.

Han er en fantastisk sønn <3 I natt sov han fra 00:00-04:00, ammet, og sov videre fra 04:30-08:00, ammet og var litt våken og sovnet igjen kl 09:00. Nå ligger han i vognen ved siden av meg og sover søtt i drømmeland. Han lager så gode koselyder <3 Når han er våken så ligger han bare å ser rundt seg, og skriker bare når han skal ha mat og han har vondt i magen.

Når han ble født var han 3900 gram,
04 mars veide han: 3705 gram
07 mars veide han: 3890 gram
14 mars veide han: 4080 gram
Og 12.april skal eg på 6 ukerskontroll med han. Lurer på hvor stor han er da.

Tilsammen hadde han lagt på seg 375 gram dagen før han fylte 2 uker <3 500 gram er normalt på en mnd. Er så glad eg har nok melk, og at han får nok i seg. Ingen følelse er bedre enn at han får nok, vokser godt og at han har det bra :-)<3

Og ja, eg har lagt bloggingen litt på hyllen ja. Eg priorierer andre ting nå :-) Andre mødre kan blogge så mye de vil, og liker, men eg gjør ikkje det :-) Eg kan ikkje gjøre hva alle andre gjør og hva dere ønsker. Eg må tenke på meg selv, min sønn og hva EG ønsker å prioritere i mitt liv, og det er ikkje å sitte på dataen hele dagen. Selv om det tar kanskje 10 minutt å skrive ett innlegg, så er det ikkje alltid eg gidder å gjøre det når eg først er på nettet. Da går eg heller på flere nettsider enn å bruke dobbelt så mye tid på dataen.

Noen forstår, og noen ikkje. Så om du skal skrive negativt, så hold det for deg selv. Skjønner ikkje hvorfor folk skal være så negative. Bruk heller energien og tiden deres for å være glad på andre sine vegne eller spar dere. Etter eg ble mamma så kunne eg ikkje brydd meg mindre om negative kommentarer. Det viser bare hvor barnselig/misunnelig/umoden mennesker kan være, og ler heller høyt inni meg selv og hever meg over det :-) Heldigvis lar eg meg ikkje bli dradd ned i driten av andre ;-)


  37 kommentarer på "LIVET SOM MAMMA"

Ane - Mamma til Tomine
Så rett du gjør! Tilbring den tiden du trenger med lillegutten din og kos deg masse! :)
20.mar.2011, 10:18 URL: http://mammatilenprinsesse.blogg.no
>Mona Elise, stolt mamma til Leander André ♡
Så koselig å lese <3 Så heldig du er som har fådd ammingen så godt i gang, håper at jeg også kan være like heldig, ingenting er så bra som morsmelk. Når jeg leser dette gleder jeg meg bare ennå mer til jeg har min prins i armene mine<3 Lykke masse til videre :)
20.mar.2011, 10:18 URL: http://monaeliset.blogg.no
Anette
Godt å høre at alt er bra :) Kos deg videre som mamma :)
20.mar.2011, 10:20 URL: http://frklillehagen.blogg.no

venter du helt til han skriker med å gi han mat? ehh
20.mar.2011, 10:24
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Anonym: Nei ;-) Venter ikkje til han skriker kjære deg ;-) Når han våkner skriker han ikkje som mange andre gjør, og da gir eg han mat med en gang :-) Tror du virkelig eg er dum :-P Lar ikkje det gå så langt i det hele tatt.
20.mar.2011, 10:28 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Anette: Takk :-)
20.mar.2011, 10:29 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
>Mona Elise, 5 uker +/: Du har mye å glede deg til <3
20.mar.2011, 10:29 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Ane: Takk :-D Det gjør eg så absolutt
20.mar.2011, 10:29 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne Olsen
Da er det fult forstålig at du ikke har tid til bloggen når du gjør så mye utenom, besøker folk osv:-)

Kos deg med han!
20.mar.2011, 10:32
MIA
ååå sså godt å høre at alt står bra til med dere! :)
20.mar.2011, 10:43

hahaha, du skrev no det selv da og nå plutselig sier du at nei, sånn er det ikke :p "Når han er våken så ligger han bare å ser rundt seg, og skriker bare når han skal ha mat"
20.mar.2011, 10:49

skjønner ikke at du gidder å forsvare deg for hvorfor du ikke blogger, du blogger da bare når du selv vil, om noen sier noe på det så hadde jeg bare oversett det totalt, ikke giddet å brukt tid på å forklare hvorfor, det skjønner jo de fleste oppegående menneskene rundtom:) Herlig at du trives så godt som mamma=D
20.mar.2011, 10:51
Unni - Mamma til Daniel, 1 år<3
Vet du hva, Karianne! :) Det skjønner jeg godt! Det er du og bare DU som bestemmer om du skal blogge eller ikke!:)

Du er min favoritt blogger, fordi jeg blir så glad av å lese det du skriver:) Å jeg synes du er et kjempe godt forbilde som prioriterer sønnen din over bloggen! Det er sånn det skal være:)

Lykke til med mammatilverselsen!:)
20.mar.2011, 11:02 URL: http://mirakel09.blogg.no
Hege Algrøy
Høres ut som om du koser deg med lille Matheo! :)

Høres også ut som om du gjør en kjempe god jobb.. Lykke til videre :):)
20.mar.2011, 11:28
Lille Frk Siri Piri :)
kos deg videre som mamma, Karianne <3 Og blogg når du vil selv ;)
20.mar.2011, 11:58 URL: http://lillefrksiripiri.blogg.no
ingeborg
Kos deg med sønnen din :-D
20.mar.2011, 11:58 URL: http://ingeboorgh.blogg.no
lisaca (fra bv)
jeg forstår deg utrolig godt, Karianne! nyt tiden med engelen! <3 han er diiiiiin og han er viktigst.
20.mar.2011, 13:41
Lisa
Oi, dette innlegget fikk meg som bloggleser til å føle meg som som din værste fiende! Men men, har fulgt bloggen din hele veien og synes det er strålende at alt går så fint med deg :) Kos deg masse med lille Matheo, livet med sitt eget barn er det beste i verden - og det blir bare bedre og bedre etterhvert som de vokser <3
20.mar.2011, 13:43
Lise
orstår godt at du ikke prioriterer bloggen din nå!! Din sønn er selvfølgelig MYE viktigere og bare kos deg videre med han og nyt tiden med god samvittighet! Koselig å høre fra deg i blant, og at alt går bra! ;)
20.mar.2011, 14:22
Marita - venter ei prinsesse i april
Virkelig koselig at du oppdaterer. Godt å høre at alt står bra til!:)

Men du skal virkelig ikke unnskylde fordi du ikke blogger! Ingen andre enn deg har noe med hvor mye du blogger/om du blogger i det hele tatt! Det er din blogg, og ditt liv. Sånn er det bare, og de som ikke forstår det får bare klage. De har ingenting de skulle ha sagt :)

Fortsett å kose deg masse med Matheo, han er så nydelig! Gleder meg uendelig mye til jeg får min prinsesse.

Ønsker dere alt godt, Karianne. Du virker som en super mamma :)
20.mar.2011, 14:29 URL: http://www.onlyoneword.blogg.no
beate
ja du gjør så rett så rett.. nyt tiden med lille matheo, det er faktisk det som er viktigst nå er deg og matheo ikke alle andre som maser etter nytt innlegg.. blir kjempe glad når det er kommet ett nytt innlegg:) og setter pris på de nye innleggene som kommer for du er så flink til å skrive:)

stå på videre og kose dere masse!! :)
20.mar.2011, 14:31
Lotte - mamma til Elinemor
skjønner deg godt, hvorfor sitte på dataen i "fritiden" når man kan bruke tiden på barnet sitt?

Gleder meg til jeg blir mamma <3

Lykke til videre med lille gutten din!
20.mar.2011, 14:45 URL: http://www.penalus.blogg.no
Tonje Ousdal
Erhh er det noen som skriver negativt? Dummeste jeg har hørt. Kose deg masse med gutten din, kan nesten ikke vente til min prins kommer :)) Da blir det nok mye mindre blogging på meg også for å si det sånn!
20.mar.2011, 15:46 URL: http://tonje.blogg.no
Britt Eli
Blogg når du føler for det og kos deg masse med sønnen din, tiden flyr alt for fort, plutselig er de store.. Nyt tiden mens de er små.. Stå på og ikke bry deg om hva andre sier.. ET innlegg i ny og ne holder i masse vis.. Det er koselig å lese bloggen din,men samtidelig er jeg mor selv å skjønner at man vil tilbringe tiden mest mulig med barnet sitt i stede for å sitte på innternett.. Sitter som regel der bare selv når gutten min sover så :) Sønnen er utrolig skjønn :) Artig at han kom på termindagen, det er ikke ofte det skjer :)
20.mar.2011, 15:55
Monica
Forstår at du ikke prioriterer bloggen nå i denne tiden, man har mer enn nok med alt det nye som har kommet i livet ;)

men du understreker det hele tiden, argumenterer hvorfor, virker "sur"... merker jeg er litt lei av det som leser, for er samme "sutringa" i hvert innlegg nå...

d er min mening, men den bryr du deg sikkert ikke om alikavel ;)
20.mar.2011, 16:03

duuuue... nå har du skrevet sikkert 40 ganger at du ikke bryr deg om bloggen og prioriterer anderledes..ok greit greit vi har mottatt infoen å det er helt greit altså hehe no fucking hard feelings ;))
20.mar.2011, 16:14
Eli
så fint a du blogget litt :D jeg lurte å om du kunne ( viss du har tid en gang) legge ut et bilde om hvilken barevogn du har :D
20.mar.2011, 18:57
Michelle
ja, det gjør du helt rett i! Nyt tiden med din vakre lille sønn. Det gjør ihvertfall jeg. De som skriver negative kommentarer aner virkelig ikke hvordan det er å være alenemamma til en liten baby! Det er en krevende "jobb" døgnet rundt. Men også alle beste "jobb" i hele verden!

Sønnen min hadde litt vondt i magen en periode, men etter at jeg begynte å drikke ammete - så har han ikke hatt vondt i det hele tatt. Så den ambefaller jeg på det sterkeste altså :-D
20.mar.2011, 21:30 URL: http://mickje.blogg.no
Juliane Wikran
For en idiotisk kommentar over her. :p

Høres du som du gjør en kjempe jobb, og jeg hadde seriøst ikke forventet noe annet. Du er ei god mor, Karianne. :)) Kos deg videre! :D
20.mar.2011, 21:37 URL: http://julianeewikran.blogg.no
helene'p
Hev deg over stygge kommentarer! Folk vet ikke hva de snakker om..

Skjønner at du heller gjør andre ting når du har "fri" enn og blogge. Du virker som en veldig god mamma :D Matheo er nydelig.. Kos deg masse med han <3
21.mar.2011, 08:05 URL: http://helenepetersen.blogg.no
Marianne Emine
Jeg blir kvalm, ser at en anonym person har skrevet ett negativt innlegg. Skjønner ikke at folk virkelig gidder å bruke en kallori på det? Finnes da så mye annet å gjøre enn å skrive negative kommentarer til jenter man er sjalu på?

Stå på Karianne, jeg tror Matheo har det absolutt fantastisk med deg som mamman hans :) Kos dere masse og nyt tiden. Det er godt å se at du hever deg over :) Stor klem
21.mar.2011, 08:58 URL: http://mariannemine.blogspot.com
Lille My.
Alle som gir deg kritikk er ikke enten barnslige, sjalue eller osv som du skriver vetu. Har det slått deg at noen kanskje vet bedre enn deg? Du er jo bare et barn med et barn. Jeg er 27 med barn, litt eldre enn deg, men jeg er laangt fra ferdig utlært, og ikke halvparten så cocky som du er.
21.mar.2011, 12:05

Nydelig prins!!

ser du skriver & lt8:3.. hva betyr det??
21.mar.2011, 14:14
Maria<3
Greit att du ikke blogger , jeg skjønner deg godt.., Og er jo opp til hver enkelt hvor mye /lite man vil blogge :)

og når man har fått liten så er det selvsagt att barnet er første prioritert , slik er det jo for alle :) Hva man bruker tid på ellers utenom barnet har jo med ønsket prioritering:)

MEN.., jeg hadde ikke skrevet små sure innlegg , det virker på en måte som om man som blogg leser har gjort deg noe.., da er det kanskje bedre og vente til man ønsker og skrive ett skikkelig innlegg , utenom innlegg om att man ikke skal blogge og om sure og slemme blogg lesere , om man er sur selv så er det vel også kanskje det man selv får tilbake...;P Men selvsagt din blogg og ditt valg hva du vil blogge......, bare ett lite tips :)

Kos deg videre med prinsen din :)) Utrolig nyydelig liten gutt :)
21.mar.2011, 14:53
Carina
Alle dere som er så lei av å lese disse innleggene, hvorfor går dere inn her da? get a life...:)

Kose deg Karianne:) Gleder meg til å komme på besøk igjenn, Matheo er nydelig! :)

Eli: Her er vognen... :) http://frkmamma91.blogg.no/1295214026_hvilken_vogn_eg_har_t.html#comment
21.mar.2011, 15:35
Eli
tusen takk :D den var kjempestilig :D
22.mar.2011, 19:29
Maria
Gratulerer så mye med nurket!! :D Håper dere stortrives i hverandres selskap og at du ikke tar deg nær av noe som helst dritt, lykke til videre, jeg fortsetter å lese når du har noe å komme med! Og gutten din er aldeles NYDELIG:-)
23.mar.2011, 14:27


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits