Eg har det utrolig bra, Matheo også. Vi nyter våren som har kommet her på vestlandet, går turer, og koser hele dagen <3

Forrige fredag begynte helga tidlig. Fredagen (forrige fredag) fylte Matheo hele 1 mnd, og vi fikk besøk av min gode venninne Camilla Kvarsvik, noe eg og Matheo gledet oss veldig til <3 Hadde det utrolig kjekt, og tror Camilla koste seg masse med å kose med Matheo gutten :-D Hihi <3 Lørdagen reiste Camilla hjem igjen, og resten av uken har gått i besøk og økedager. På torsdag fikk vi liggebesøk av mine 2 minste tantebarn og har hatt de her til i dag. De har kost masse med prinsen også :-)

I dag var eg og Matheo hos en fotograf på Nesttun. Tok SÅ mange fine bilder. Noen av meg og han, noen i en hengekøye, noen svart hvit i en brun køye med brunt lammeskinn, noen i en hvit køye med hvitt lammeskinn, noen i en vugge, og noen der han lå uten noe på armen og med englevinger :-D Så smilte han på noen. Fine gutten min <3 Gleder meg sånn til å se bildene etter påsken :-D

På tirsdag er Matheo`gutten min blitt 6 UKER! Herremin så fort tiden går. Husker når eg telte ned dager og uker, nesten timer til Matheo skulle komme, og nå har det gått hele 6 uker på et knips. Tiden flyr virkelig, men er en fantastisk tid. Se fremgangen for hver dag. Han smiler og prater når han er våken, koser, og er blid stortsett hele dagen <3 Føler meg så heldig. Eg har sagt det før, men sier det igjen - Det er virkelig ingenting som er mer fantastisk enn å bli mamma. Å tenke seg til at eg skal få være mamma til Matheo for resten av mitt og hannes liv er en helt fantastisk følelse. Han er min, og det er EG som er mamma`n hannes <3 Stoltheten er så stor at det ikkje kan beskrives.

Mitt lillegull er så perfekt <3 Eg kan virkelig ikkje peike på noe som ikkje er perfekt. Så utrolig at de ligger i hele 9 måneder i magen, og kommer ut så perfekt. 10 fingrer og 10 tær, negler, hår, øyevipper, nese, munn, tunge, hud, kan gjespe, grine, ++. Graviditeten er en utrolig reise, fødselen er en ubeskrivelig følelse, og tiden etter er bare enda mer fantastisk der du ser utviklingen til det lille mennesket du selv har skapt :-)

Skal se om eg får blogget litt i dag og i morgen. Syns det er vanskelig å blogge om noe når eg ikkje vil ligge ut bilde av Matheo. I allefall ikkje så altfor ofte og mye.


  3 kommentarer på "DEN SISTE UKEN + 1 MND GAMMEL"

Ane - Mamma til Tomine
Godt å høre fra deg igjen! Å så bra det går supert med deg å gutten din! :-) Kos dere masse masse sammen videre. <3
09.apr.2011, 14:28 URL: http://mammatilenprinsesse.blogg.no
Åshild - mamma, trening, hverdagen
Så godt å høre det går fint med dere :) Han er bare så utrolig fin! Skulle ikke tro tiden kunne gå så fort som den gjør!
09.apr.2011, 17:23 URL: http://www.jegogminlille.blogg.no
Line
Høres helt fantastisk ut! <3

Hadde vært gøy om du kunne satt sammen ett bilde fra hver uke slik at man kan se utviklingen hans! (Hvis du vil legge ut selvfølgelig! :)) De utvikler seg så fort fra uke til uke og det er så spennende!!

Kos deg videre med Matheo <3
09.apr.2011, 22:54


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits