Åh, det har vært så mye på skuldrene de siste ukene. Eg har rett og slett ikkje hatt tid til å være på bloggen. Treff med venner, sove, slappe av, reist, og selvfølgelig lekt mye med Matheo på gulvet. Han trenger mer og mer oppmerksomhet, og er en gutt som virkelig ELSKER å bli bært på HELE dagen :-) Han skal ikkje ligge mer, bare liggesitte (helst sitte, men altfor liten til det enda), og løfter seg opp med beina når han liggesitter. Veldig sterk liten tass som vil stå. Så alt i alt. Eg er en travel liten dame blitt. Nå har eg også begynt å tenke på å ta en utdannelse som fortsatt er litt hemmelig ;-)

De siste ukene har vært veldig tunge, med tanke på min fetters bortgang. Det er IKKJE pappaen til Matheo som gikk bort. Noe som også har gjort at eg har vært borte for bloggen en god stund. Det er virkelig en tom rom, det har fortsatt ikkje gått opp for meg, for det som skjedde er helt grusomt :-(

Når det er sagt er eg på jakt etter en NY vogn. Eg er utrolig fornøyd med min Bebe Confort High Treck <3 Men i sommer reiser eg, Matheo, min mor og min far til syden sammen, og da trenger eg en lett vogn med meg. En sportsvogn, men problemet er at han er bare 5 mnd når vi er borte, og når han skal ligge å sove så må den være MYK å ligge i. Eg har sett på Emmaljungavogner og kanskje en sånn Quadrolift eller hvordan det skrives.

Kan dere anbefale meg noe:-)?


  31 kommentarer på "DE SISTE UKENE, NYE TING, OG HVILKEN VOGN?"

oda og amanda-kommenterer tilbake<3
takk for at du er med i konken! <3
28.mai.2011, 11:51
Åshild - mamma, trening, hverdagen
Herlig liten gutt! Er jo så gøy når de leker så mye :-D Thea Isabel vil heller ikke ligge, helst sitte, eller "stå". Men kan ikke det for lenge, pga ryggen :-)

Utrolig trist med din fetter, og skjønner virkelig at det er et tomrom, som vil ta lang tid å få bearbeidet. Men du er flink som står på :-)

Jeg har desverre ingen anbefalinger når det kommer til vogn :( Jeg skulle egentlig ha med meg min Emmaljunga Scooter, men fant ut at ryggen ikke gikk ann å legge helt ned. Så sliter litt selv med vogn. Dypvognen er jo så svær!! Finner vel på noe iløpet av disse to ukene :D
28.mai.2011, 11:52 URL: http://www.jegogminlille.blogg.no
siljea88.blogg.no
Vi begynte å bruke emmaljunga scooter på jenta vår når hun var nesten 6mnd :) Hun sover godt i den og koser seg. Veldig fornøyd!
28.mai.2011, 12:31
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
Åshild: JA, håper du finner noe :-) Eg har sett på Emmaljunga Cerox 2.0 :-) Den kan du ligge helt ned :-) Vurderer den :-) Ja, er kjempe kjekt når de vokser til :-D Hihi <3
28.mai.2011, 12:39 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
siljea88.blogg.no: Tusen takk <3 Skal se på den :-)
28.mai.2011, 12:40 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
oda og amanda: ;-)
28.mai.2011, 12:40 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Marielle
Emaljunga city cross:) Kan legges helt ned, og du kan ha barnet både mot deg og fra deg :)
28.mai.2011, 15:35 URL: http://lillevillasmedveien.blogg.no
Laila Vibeke
Bugaboo bee eller Cameleon :D
28.mai.2011, 15:55
Hanne :)
kjekt og ha deg tilbake :)
28.mai.2011, 15:55
Anita Iren
lillesøstra mi hadde Quinny sportsvogn! Veldig lett og enkel å legge sammen :-) Kan legges helt ned! Kjekk vogn :-)
28.mai.2011, 16:11 URL: http://Anitairenvassli.blogg.no
Iselin - mommy, fashion.
Hver gang vi er til syden tar vi med en ikke alt for dyr vogn, og setter den igjen der nede. Jeg ville kjøpt en billig brukt en på finn, som du kan sette igjen der. For det er veldig stor sjanse for at det blir ødlagt på flyet, for det er ikke nett forsiktige med tingene på flyet.
28.mai.2011, 16:30 URL: http://mammaogmadelen.blogg.no
Lisaca
Emmaljunga city cross. Lett og liten vogn når man slår den sammen. Sportsdelen kan legges flatt og vendes mot deg, og om man kjøper med fotposen som hører til vogna blir den litt som en forvokst bag. Har selv brukt sportsdelen til min lille prinsesse for å sove i (foreløpig kun inne), og hun er 2 mnd. Og det gikk kjempebra! Den har jo og seler så om mattheo er ivrig kan du sele han fast ;) uansett, god tur og lykke til med valget deres!!
28.mai.2011, 17:09
beate
Skjønner godt du har tatt en pause, er ikke enkelt å miste noen som står en nær.. Har vært innom hver dag og sjekket om det har kommet noe nytt innlegg.. Har sendt deg mange gode tanker i denne stunden.. Har dessverre ingen vogn erfaringer. håper du finner en vogn du blir fornøyd med:)
28.mai.2011, 18:42
Ingrid
bugaboo bee :)
28.mai.2011, 19:03 URL: http://leserdinblogg.blogg.no
Marthe - livet med ein liten William :)
Jeg har emmaljunga city cross til William. Jeg er veldig fornøyd! Men, det er en dyr vogn - og man klarer seg like godt med en scooter. (Minuset med den er at den er forovervendt og man ser ikke barnet). Har nå kjøpt reisetrillen 4me og er veldig fornøyd med den også :) Alle vognene jeg nevner kan legges helt ned :)
28.mai.2011, 19:12 URL: http://www.martheogwilliam.blogg.no
Malin Olsen
Teutonia timmy kan jeg annbefale på det sterkeste, helt flat liggestilling og mulighet for å ha en mykbag oppi om du ønsker det.
28.mai.2011, 21:26 URL: http://malinsreise.blogg.no
Lise
Så koselig å høre fra deg igjen :) Har sjekket bloggen din hver dag etter nye innlegg, men jeg har full forståelse for at du ikke har hatt tid eller orket å blogge!!! Bra at du koser deg med nydelige Matheo :) Skjønner at han krever mer, nå som han blir eldre.

Har desverre ingen vognanbefaling, men håper du finner en som passer for dere :)

Utrolig trist med fetteren din!! :'( Skjønner at det må være et stort tomrom og en stor sorg.. Sender deg varme tanker og klemmer <3
28.mai.2011, 21:35
littlesister78
Godt å se deg tilbake igjen på bloggen...Er ikke mange dagene siden jeg var innom for å se om jeg hadde gått glipp av noe, men skjønner at det har vært mye ;o) Når det gjelder vogn så har jeg ikke hatt noe annet enn Emmaljunga duo og har vært kjempefornøyd med sportsvognen. Du vet at du kan leie vognposer av flyselskapet? De beskytter vognen veldig godt iforhold til de vanlige posene vi får ved innsjekk ;o)
Ønsker deg og lillemann en riktig god lørdag :o)
28.mai.2011, 22:47 URL: http://littlesister78.blogg.no
Ann Helen
Cybex Callisto med bag. Den er super. Har fått kjempe gode tilbakemeldinger på den i butikken (jobber i utstyrsbutikk) og den er en drøm å gå med. Er egentlig en reisetrille, men er litt bedre utstyrt, så en mellomting av en sportsvogn og trille rett å slett. Og den kan du kjøpe bag til utenom. Anbefales STERKT ;D
29.mai.2011, 00:12 URL: http://dedicatedphotos.blogg.no
N
Kjekt å høre fra deg igjen:)

Har vert innpå sida di 1 gang per. dag for å skjekke om du hadde skrevet noe nytt =)
29.mai.2011, 01:13
Stephanie
Carena Easy er en genial vogn!!! :-) anbefales virkelig. Eller Zero2four Breeze :)
29.mai.2011, 08:17
Kaja<3
Kunne du kanskje ha lagt uten noen bilder fra dåpen til Matheo og fra 17.mai?
29.mai.2011, 08:33
Karoline
Jeg kan anbefale Maclaren trillene på det varmeste om du skal til syden! Vet vertfall at på de dyreste typene kan ryggen legges helt ned, du får et spesielt mykt innlegg til små babyer, og nakkestøtte. Det er også muligheter til å få kalesjen veldig langt ned for å få skygge til barnet, tror også du får med et vindu på kalesjen med uv filter. Da kan barnet se gjennom, men er likevel beskyttet mot solen. Vognen legger du sammen som en paraplytrille, så den er veldig praktisk å få med seg. God tur! :)
29.mai.2011, 13:16
charlotte
Vist du er fornøyd med den vognen du har, og har tenkt å bruke den med sportsdel etter vært, så syns ikke jeg du trenger kjøpe en emmaljunga. Da de er nokså dyre(om du kjøper ny sef.) Og tror ikke den blir noe lettere å ha med seg en den du allerede har.

Vist du bare vil ha en til sydentur/ gå på shopping med? Vil jeg annbefale carena easy. Koster ikke mer enn 900kr ny og kan ligges helt ned, har veldig bra handle kurv og koppholder til mor. Itilegg er den veldig lett...

Men når det er sagt, elsker jeg virkelig emmaljunga nitro siden den er helt utrolig lett å trille :)

Også må jeg kondolere så mye med Christer. Han var en kollega av meg, så viste godt hvem han var. alltid godt humør. Ufattelig trist :(
29.mai.2011, 14:44
jette
Emmaljunga uten svingbare hjul er grusomt tunge å kjøre. Selv har jeg hatt en Phils & Teds som er en meget god vogn, lett å trille, ulike liggestillinger og liten når du slår den sammen (let på Finn.no)
29.mai.2011, 14:47
mammaane93
jeg har den sist nevnte, den er mer som en tralle da. Ganske dyr egentlig, 3000 betalte jeg. Den bruker jeg når jeg reiser osv. Men jeg er kjempe fornøyd med den. Så går den nesten ann å legge den helt ned i ryggen, noe som er kjempe bra. De sa til og med at den kunne brukes fra fødselen, tviler litt på det. Men da kan nok din 5 mnd baby bruke den. Dattera mi lå i den ifjord sommer, da var hun sånn 4 mnd ca.

:)
29.mai.2011, 14:58 URL: http://mammaane93.blogg.no
Sandra
Quinny zapp er jo en utrolig smart vogn. Liten, lett, enkel og finnes i dypvogn, sportsdel og du kan feste på bilsete :) Lykke til med vogn valget, det blir bra! :D
29.mai.2011, 20:17
Camilla
Bugaboo cameleon eller bugaboo bee
29.mai.2011, 23:11
Karianne- Lykkelig mamma til min hjertestein, Matheo <3
charlotte: Eg ser etter en ny en fordi eg syns sportsdelen er så tynn :-) Men takk :-)

Ja, er helt grusomt det med Christer :-( Savner han ekstremt mye
29.mai.2011, 23:18 URL: http://frkmamma91.blogg.no/
Maria<3
Jeg vil på det varmeste anbefale Mc Laren trillen , det er en super trille og ryggen kan ligges flatt.., Så det kan brukes helt fra nyfødt , Den er oxo en drøm og kjøre.. MÅ prøves !!:) Den er også genial i varmere strøk i og med att taket på vognen kan taes langt frem over barnet slik att det ligger godt i skyggen :) Vi har en slik og er storfornøyd :)

Om du skulle ønske en litt mer sporstvogn så er jo Emmaljunga Scoter også ei utrolig god vogn , helt super.., Det eneste dumme er att barnet ikke kan ligge helt flatt , bare nesten.., På reise må jo Emmaljunga scoter være super, liten og nett og ligge sammen !!

Så har du jo Emmaljnga City, ta en tur inn på finn, mange fine vogner som selges til en litt billigere penge !! :) Og når du skal til varmere strøk vil jeg oxo anbefale deg og kjøpe en slik paraply til og feste på vognen , er veldig greit i tillegg til taket :)

Ville virkelig hatt med en skikkelig god vogn på reise , er så viktig att de små ligger godt og komfortabelt i varmen...

Carena trillen ville jeg styrt langt unna , den er bly tung og vippe om du skjønner , billig men værste vogn jeg har vært ute for...;) Er bare til og gå i butikk og prøve og vippe , ingen dempning , rett og slett tung og vanskelig og håndtere !!

Uansett..., Lykke til med vogn valg !! :D
30.mai.2011, 02:04
Karoline
Emmaljunga scooter er en veldig bra vogn

Veldig lett og god å trille :)

Har en lillebror som har sånn og den er veldig god å bruke
02.jun.2011, 19:24


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits