Nå er det en god stund siden eg har vært her inne, Matheo har på denne tiden fylt 13mnd, han har gått 17skritt og blir bare flinkere og tøffere for hver dag <3 Blitt en skikkelig tøffing av en gutt, med sterke meninger, men alt i alt så er han verden snilleste. Han sover 11-12 timer i strekk hver natt, er smilende og blid så og si HELE dagen, flink til å dele, koser masse, flink å spise opp maten, klapper hunden vår forsiktig, og uansett om han er en tøffing så er han ganske så forsiktig av seg. Han bruker lang tid på en ukjent ting, og sørger for at alt er trygt før han fortsetter. Søtn <3 I denne tiden klarer han nesten å gå opp i sofaen, klarer å gå ned fra sofaen, fått 8 tenner, kryper mest men også begynt å gå litt, sier "bæ", "mamma og pappa", og begynte å si "nei" i går :-) Vinker hade og hei, rister på hodet når vi sier nei til han, og lager de beste koselydene man kan tenke seg til. Verdens bete gutt uten tvil <3

I Juli møtte eg verdens beste mann, og nå har vi rundet 7mnd sammen <3 Han er så god pappa for Matheo og trives så utrolig godt i rollen som pappa. Flink og veldig tålmodig. Vi har ikkje flyttet inn sammen enda, så vi pendler til Fredrikstad fra Bergen, og trives veldig godt der, men skulle jo helst bodd i Bergen nærmt familien :-) Men hva er det det sies, Kjærlighet flytter fjell, og å møte min kjære føles så rett og en person eg virkelig kan leve resten av livet med!

Mie er vår lille prinsesse (for de som har lest: http://villapaprika.no , så overtok kjæresten min hunden til søsteren sin). En ordentlig prinsesse som elsker altfor mye oppmerksomhet og kos, er tålmodig med Matheo og har ALDRI knurret uansett hvor hardt han har lugget hun.

Akkurat nå lever eg på rosa skyer, eg har verdens mest perfekte lillegutt, snilleste og omtenksomsfulle kjæreste, søteste lille prinsesse Mie, snilleste familien og verdens sprekeste bil <3 Snart skal eg begynne på nettstudie, vi har fått huslån om vi evt skulle kjøpe og flytte inn sammen, og sommeren sniker seg innpå ;-) Eg er virkelig den heldigste jenta på jord som har så mange fantastiske mennesker rundt meg så og si hver dag. Nå skal vi snart pusse opp videre i leiligheten til kjæresten for å gjøre den finere med farger, nye taklamper og kanskje litt møbler :-)

Som en lykkelig dame med lillegutten i armene, titter sammen på Disney Junior i sengen og koser oss på fjellet sammen med mine foreldre, så ønsker eg en og en hver en riktig god påske :-)

Lev i nuet og ikkje beskymre og tenke på alt det dumme som har skjedd. Ha mål å gå til, tro på deg selv, og ikkje sammenlign deg med andre. For alt i alt er du den eneste personen som kan være deg fullt og helt, og for det er du unik. Ikkje la noen ta knekken å deg!!(PS; Savner deg masse kjære, gleder oss masse til å se deg igjen <3)


  1 kommentarer på "GOD PÅSKE!! :-)"

Mb
God påske til dere! Utrolig kjekt å lese hvor lykkelig du har blitt! Spesielt når jeg er lykkelig selv, blir ekstra glad da :)
06.04.2012, 10:57


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits