Åh, det har vært så mye på skuldrene de siste ukene. Eg har rett og slett ikkje hatt tid til å være på bloggen. Treff med venner, sove, slappe av, reist, og selvfølgelig lekt mye med Matheo på gulvet. Han trenger mer og mer oppmerksomhet, og er en gutt som virkelig ELSKER å bli bært på HELE dagen :-) Han skal ikkje ligge mer, bare liggesitte (helst sitte, men altfor liten til det enda), og løfter seg opp med beina når han liggesitter. Veldig sterk liten tass som vil stå. Så alt i alt. Eg er en travel liten dame blitt. Nå har eg også begynt å tenke på å ta en utdannelse som fortsatt er litt hemmelig ;-)

De siste ukene har vært veldig tunge, med tanke på min fetters bortgang. Det er IKKJE pappaen til Matheo som gikk bort. Noe som også har gjort at eg har vært borte for bloggen en god stund. Det er virkelig en tom rom, det har fortsatt ikkje gått opp for meg, for det som skjedde er helt grusomt :-(

Når det er sagt er eg på jakt etter en NY vogn. Eg er utrolig fornøyd med min Bebe Confort High Treck <3 Men i sommer reiser eg, Matheo, min mor og min far til syden sammen, og da trenger eg en lett vogn med meg. En sportsvogn, men problemet er at han er bare 5 mnd når vi er borte, og når han skal ligge å sove så må den være MYK å ligge i. Eg har sett på Emmaljungavogner og kanskje en sånn Quadrolift eller hvordan det skrives.

Kan dere anbefale meg noe:-)?
Tusen takk for fine ord. Det har vært ubeskrivelig triste uker dette, men eg er glad eg har Matheo som får meg på andre tanker innimellom <3 Han er min hjertemedisin <3 Det er ikkje pappaen til Matheo som er død, men min fetter omkom i en motorsykkelulykke ved Voss. Livet er skjørt, og det skjer fortere enn man vet, og når man minst venter det. På feilt sted til feil tid.

Til helgen står det for dåp. På 2 uker har vi vært i dåp, begravelse og snart er det dåp på planen.

Her er den siden eg har funnet "My first year" rammen :-) Men finnes også flere steder. Om du søker det på google finner du flere forhandlere :-)
850062-1-1302416740174.jpg
KVALITETSTID MED GUTTEN I MITT LIV, MATHEO <3 HAN SMILER OG PRATER NESTEN HELE TIDEN <3 Elsker virkelig å våkne opp å se Matheo, og å ligge å kose i sofaen om morningen <3 :-) Ingenting er bedre enn det :-* H en nydelig søndag :-) Det skal iallefall vi ha ;-)Det har vært mye som har skjedd det siste året. Stor omveltning, men eg ville ikkje ha byttet ut det livet eg har nå med noe som helst <3 Eg stortrives som mamma til Matheo, og elsker han bare mer og mer for hver eneste dag <3 Han har blitt en skikkelig blubb :-D God gutten min <3 Godt å se at han ligger på seg :-)

Det siste året har det skjedd veldig mye.
- Det ble slutt mellom meg og barnefaren
- Eg hadde en fantastisk russetid!!!!!!!!!!!! (Ubeskrivelig glad eg fikk oppleve det, en syk tid :-D)
- Kongeparken 7-9 mai :-D
- Eg ble 19
- Endelig ferdig med videregående
- 2 dager etter fant eg ut at eg var gravid
- Pusset opp hele kjellerleiligheten
- Eg ble mamma, som er det beste som har skjedd meg <3
- Snart bilkjøp (:-D)

Det siste året har eg hatt utrolig mange opp og ned turer, men eg har heldigvis klart å heve meg over det negative, og gjort det eg kan for å ha det bra :-) Siden russetiden begynner snart så vil eg ligge ut en video fra kongeparken i fjor. Anbefaler alle å gå der. Er så utrolig mye liv, og en opplevelse for livet. Eg er utrolig glad for at eg fikk oppleve alt dette før eg ble gravid og fikk Matheo :-) Savner det liksom ikkje. Fikk gjort meg ferdig med alt med festing. Utrolig glad for det :-)
- EG HAR BLITT MAMMA TIL VERDENS NYDELIGSTE SKATT, MIN HJERTESTEIN, MATHEO :-D<3!!!! I dag formiddag kl 11:50 etter 27!! timer dramatikk og smertehelvete kom den nydeligste og mest perfekte lille prins Matheo til den store verden <3 Lillegull var 3900 gram, 49 cm, og 37 cm rundt hodet <3 Fødselen var tung og hard, men den beste belønningen fikk eg så absolutt <3 Eg er verdens lykkeligste og er ubeskrivelig forelsket i diamanten min som ligger i armene mine nå i dette sekund <3 Nå skal eg bare nyte dagene, timene, minuttene og sekundene sammen med min etterlengtende sønn <3 Han er bare verdens vakreste gullgutt :-*<3 Herremin, trodde aldri eg kunne bli avhengig av en person etter så kort tid, men eg kan virkelig ikkje forestille meg ett liv nå uten prinsen min Matheo <3Min mor og min far tok meg med på en tur, og kom nettop hjem. Brukte 1 time på noe eg hadde brukt 20-30 min ellers. Eg måtte stoppe nesten hele tiden pga bekkenet mitt, "kynnere"/rier, og smerter. Eg er helt utslitt, men gjorde jo selvfølgelig godt også på en annen måte. Tror de er like utålmodig som meg når det gjelder å få prinsen ut, så lå vel en baktanke der også :-D Hihi. Nå sitter eg med enda vondere "kynnere" og nedpress enn før turen. Håper virkelig at ting kan skje om ikkje så mange dager, eller forhåpentligvis TIMER!

Eg orker ingenting for tiden. Eg sover, og når eg rydder litt kan eg godt sove 1-2 timer uten problem. Er godt å få sove før prinsen kommer og selvfølgelig, men den siste uken er den verste uten tvil! Eg er trøtt og sliten hele tiden. Blogger nesten ikkje lenger føler eg, nettop fordi eg ikkje gidder. GIDDALAUS!! :-P Men men. Er ikkje noe lett å bære rundt på en prins på over 4 kg heller, så eg har vel en god unnskyldning der :-)
Eg har virkelig ikkje vært i form den siste uken. Har vært sliten og hatt 0 energi til noe som helst! Så etter eg ble innlagt på tirsdag til onsdag så fikk eg beskjed om å slappe av MYE sånn at eg ikkje skulle begynne å evt blø igjen, og jo mer enn slappet av jo mer forberedte kroppen seg på fødsel da kroppen får mer energi :-) De siste 72 timene (3døgn) så har eg sovet 32 timer :-P Og mange av de andre 40 timene har eg bare slappet av i stolen, ryddet, og gått på evt timer ++. Eg er glad eg har fått sove og slappet av mye før prinsen melder sin ankomst <3 Kan også si at etter eg har slappet av har eg fått sterkere murringer, nedpress og vondt i korsryggen. Ikkje minst mer "kynnere", rier.

Eg er glad eg får sove når eg først skal sove <3 Har/hadde du problemer med søvn?
På torsdag har Matheo navnedag. Hadde vært veldig spesielt om han kom på den dagen da :-D Er ikkje ofte enn er født på navnedagen sin :-D

Navn: Matheo
Opprinnelse: Slavisk
Navnedag: 24.februar
Betydning: Guds gave
850062-1-1298241559022.jpg
Elsker utsikten min <3 Tenk at min lille sønn skal ligge der om under 25 dager :-D I morgen (21.2) er det MAX 20dager igjen til eg blir satt i gang :-D Fantastisk følelse :-D 20dager er absolutt ikkje mye :-D Tiden renner ut snart. Kjenner det er godt at ett svangerskap ikkje varer mer enn 9 måneder. Det er jo en fantastisk følelse og stolthet å være gravid <3 men kjenner at 9måneder er mer enn nok. Kommer til å savne hvert spark, hikking og bevegelse, men skal bli så utolig godt å få han i armene mine etter så lang tid. Lengter etter deg gutten min <3 Når har du tenkt å melde din ankomst <3 ?(Bildet av bilen etter de hadde snudd den). Det var jo egentlig 21 som var datoen, men det skjedde på natten til søndagen. Eg skulle hente barnefar til Matheo på byen (da var vi sammen). Klokka var vel rundt 03:10(?) når eg kjørte fra der eg bor, og 03:25 låg eg på biltaket midt på motorveien ca 5-10 min fra der eg skulle hente han. Eg husker det var helt grusomt. Husker alle lydene, magasuget, og følelsen da eg traff isen som var på veien. Eg fikk ikkje vondt, men kjenner sammentrykket enda. Etter den dagen har eg virkelig respekt for vinterføre og fart. Eg er glad eg kjørte i 60 og ikkje 80 som var fartsgrensen. Ambulansemennene syntes eg hadde vært utrolig heldig som ikkje hadde fått en eneste skade, og om eg hadde kjørt i 80 hadde eg mest sansynlig ikkje vært her nå. Utrolig hvor mye som kan skje på de ekstra 20 km/t.

Husker eg lå inni bilen, og bilen gikk fortsatt. Frontruten var nesten helt knust, speilene var av, og sidevinduene var knust. Eg tok av meg belte og prøve å komme meg ut av bilen, men satt helt fast. Beina satt fast under rattet, og fikk de ikkje ut fra sidene. De sekundene føltes ut som en evighet!!! ENDELIG kom det en dame med langt blondt hår, min reddende engel. VIRKELIG. Hun så sikkert for seg det verste for eg sklei 50 m bortover på isen etter eg landet, og hadde vært ca 2 m opp i luften før eg landet. Hun fikk ikkje sagt noe før eg skrek: "DRA MEG UT!" Hadde klaus. Hun dradde meg ut, og en mann bærte meg bort til den sperringen som er mellom motorveiene. Det var først da eg begynte å gråte når eg såg hvor jævlig (unnskyld uttrykket) bilen såg ut. Hjulene opp, og bulkete over ALT. Eg gråt så mye at eg ikkje fikk puste nesten. Det eneste som kom opp i hodet mitt var: "Mamma og pappa kommer til å drepe meg" siden dette var min mors bil. (Syk tanke egentlig, men er bare slik man tenker :-P). De fant telefonen min ute langs veikanten, og de ringte til barnefaren å sa eg hadde vært i en bilulykke. Han var helt stresset og ville snakke med meg. Eg kom ikkje til ord fordi eg gråt sånn. Han sa han skulle ta Taxi til sykehuset siden Ambulansen var på vei for å hente meg. Etterpå ringte de broren min fordi eg sa at eg ikkje turte å snakke med noen andre enn han. han var skikkelig stresset og et eneste han ville var å høre stemmen min. Eg husker eg sa eg var redd for å si det til mamma og pappa, at de kom til å drepe meg, eg gråt og gråt, og han trøstet meg hele tiden. Aldri hørt han så rolig før mens han egentlig var døds stresset. Sa han skulle snakke med mamma og pappa. Han var helt i fra seg, og ringte til andre broren min. Eg snakket med svigerinnen min, og godt var det <3 Ambulansen kom og eg følte meg døds flau over hvordan eg i det hele tatt kunne krasje. MEN eg hadde jo tatt det med ro, og som sagt det var KLINK is og lå 5 cm med snø over der igjen. Busser og biler kjørte forbi, og eg gjemte meg inni jakken til mannen som holdt meg i armene (han ville ikkje at eg skulle ligge på bakken siden det var isete og mye snø). På veien inn fikk eg beskjed om at eg skulle på legevakten i stedenfor, og ringte til barnefaren til Matheo for å si det. 5 min etter eg ankom legevakten, kom en anpusten mann inn døren og helt på gråten. Var helt i fra seg. Herremin som han passet på meg og så god han var med meg. Var faktisk første gang han sa at han elsket meg også husker eg (:-P). Min svigerinne og mor kjørte fra fjellet og hjemover til legevakten. Eg husker eg skrev meld til mamma: Unnskyld. (Fordi eg hadde krasjet bilen hennes). Bilen er jo bare ett skrap det, du kan ikkje erstattes. Bilen har ingen verdi. Mamma hadde vist fått en tlf der det ble sagt at eg hadde krasjet og var på vei til sykehuset. Stakkars. Såg sikkert for seg det aller verste. Blod, knekte bein ++

Det å se mamma og svigerinnen min igjen etter en sånn opplevelse var helt utrolig. Er da du sitter virkelig pris på livet og menneskene du har rundt deg. Heldigvis gikk det fint. Det eneste eg hadde problemer med etterpå var en pitte pitte liten hodepine, og følte meg lamslått noen dager etterpå. Men hvem ville ikkje følt det sånn etter du har blitt slengt rundt i bilen og landet på taket?

Tiden etter har eg blitt gravid, og året etterpå venter eg en liten prins som snart skal møte den store verden om ikkje så lenge <3 Kanskje det er en mening med det :-)?

Etterpå kjøpte vi ny bil, og JA, vi har den enda :-P Eg elsker virkelig denne bilen, og eg kjører forsiktig! Eg er livredd for å kjøre på glatten, og lurer på hvordan angsten kommer til å være når Matheo kommer til verden.

KJØR FORSIKTIG ALLE SAMMEN :-) Er helt sykt hvor mye som kan skje på bare 5 km/t mer. Tenk over farten. Å kjøre fort er så ukult at det skulle ikkje vært lov. Ting kan skje på sekundet uten at enn vet det.

I dag har min gode venninne Camilla Kvarsvik bursdag :-D Gratulerer sååå mykje med 22 års dagen din jenta mi. Håper du får en nydelig dag sammen med barna, mannen, venner og familie :-D Gleder meg til å se dere igjen, og ikkje minst til du skal komme for å hilse på prins Matheo :-D<3 Du er så utrolig god å ha, og støttet meg gjennom mye <3 Nydeligere, snillere, morsomere, gøyal og mer omtenktsom jente skal enn leite LENGE etter!!
Eg føler meg bare ikkje så bra, og er første gang eg er på nett i dag. Eg har sovet, og ellers prøvd å være aktiv. Har ryddet hele kjellerleiligheten, ++ Har nå spist en god middag. Hjortebiff m/baktpotet, mais, løk, rømme, og ost. Utrolig godt! Magen min trekker seg sammen ganske mye, og får bare mer og større smerter. MEN om det er begynnelse på rier er veldig vanskelig å si. Kan jo ha smerter over lang tid. Eg belager meg på å gå overtid, men hadde jo vært utrolig kjekt om det skjedde noe snart. Kroppen min er helt ødelagt. Influensafølelse + høygravid= Ikkje så kjekt. Er jo ganske sliten til vanlig, så den følelsen er ikkje noe god. Blogging blir ikkje prioritert i allefall.

SÅ ingenting har skjedd for de som trodde det :-) Fikk beskjed fra sykehuset i går at alle blodprøvene var fine. Er egentlig ganske glad for at eg ikkje ble satt i gang, da eg har hørt at igangsatt fødsel er de verste fødlene. Håper det skjer normalt.

OG for de som kritiserer og ler av andre sine barn, uten å ha sett på hva DERES barn gjør, sier og skriver, HOLD GODT KJÆFT, fordi noen ganger er de faktisk ikkje bedre. Om noen føler seg truffet, da har eg oppnådd noe!! Voks opp. Til og med voksne menneker på over 50 år klarer det ikkje. Utrolig men sant! Noen klarer ikkje å ta en spøk, og ta til seg nye ting som skjer nå i 2011! Ting er forandret!! Så om det er DU som leser bloggen nå og ler fordi du syns det er dumt at folk blogger, SYNS SYND I DEG. Eg får mye skryt for min blogg, eg får vite at eg er tøff som har stått på som eg har gjort, og eg har blitt kjent med mennesker som er i akkurat min situasjon som har hjulpet meg MYE! Men enkelte klarer ikkje se det på den måten, for ALT eg skriver er vist såååå teit :-P Voks opp og slutt å sleng drit om andre sine barn :-P GUD så vanskelig det er! Om bloggen er SÅÅÅ FORFERDELIG, så vær så snill, slutt å les.

Og til de som er positive og har ønsket meg lykke til. Tusen takk. Er veldig kjekt å høre, og betyr utrolig mye.
 
Åh, vil ha langt og tjukt hår igjen!! Syns den hårfargen var så fin. VIL HA!!
850062-1-1297641951796.jpg
Føler magen har sunket en del og blitt mindre. Føler på meg at det ikkje er så altfor lenge til, og håper det stemmer <3 Smerteh* i bekkenet og korsryggen. Magen min i uke 38 <3
Eg klarer virkelig ikkje valentinsdagen. I går (13) for akkurat ett år siden var første gang eg møtte pappaen til Matheo, og dagen etterpå husker eg at eg hadde en fantastisk valentinsdag <3 SÅ er sikkert derfor eg ikkje liker valentinsdagen lenger. Minner meg bare om den fantastiske tiden som eg hadde i fjor som gikk rett i do! :-( Oppskrytt for min del i allefall. Denne valentinsdagen skal eg storkose meg med som gravid, og som kommende mamma til Matheo <3 Kose med magen, kjenne spark og bevegelser, og slappe av MYE <3

Har du noen planer i dag?
850062-1-1297553597689.jpg
Verdens nydligste :-D Så liten :-DI dag har eg storkost meg i byn hos kjære Marion Lende og prinsessa i magen <3 Var en liten tur på Ikea, Skeidar, babybutikk på ett senter, og så hjem etterpå for å skru opp databordet som hun kjøpte :-D

Nå har eg kommet hjem igjen, og det med MAMMA OG PAPPA I HUS :-D EG SLIPPER Å FØDE UTEN MAMMA <3 <3 <3 Eg er i syvende himmel. Nå er du hjertelig velkommen min prins <3 Kom når du måtte ønske <3
I dag våknet eg opp til hele 10 minusgrader! Er lenge siden det var så kaldt her eg bor :-/ Tenkte eg skulle gå meg en liten tur, men det ble det ikkje til. Hadde frøse til en pinne om eg hadde gått ut nå :-P SÅÅÅ da tar eg heller å rydder hele huset til mamma og pappa kommer hjem i kveld :-D EG GLEDER MEG SÅNN!! Flinke prinsen som ventet på mormoren sin (enda i allefall :-P). Eg hadde mine tvil i går kveld om fødselen faktisk var i gang. Kynnerene ble mer og mer ubehagelig og tilslutt ble de vonde og med sterke nedpress. Føles ut som om eg sitter på en appelsin rett og slett. UBEHAGELIG kan man si! :-P

I dag skal eg møte vakre Marion i byen, og ser frem til å komme meg vekk fra øyen en stund før eg reiser å henter min mor og far <3 Marion venter en liten prinsesse 17.mars :-D Gleder meg virkelig til å se den lille prinsessa :-D Får se om eg klarer å holde bankortet i lommeboken :-P Når eg først begynner, så klarer eg virkelig ikkje å stoppe O:-) Hehe.

Ser frem til en nydelig dag i byen med blå himmel, sol, og venninne :-D Tenk når vi kan trille på gullbarna vår :-D<3 Heremin eg gleder meg sånn nå :-D<3

Skal dere noe spesielt på en nydelig lørdag som denne :-D?
Seriøst. ALLE eg kjenner som skulle ha nå i februar og januar har født mellom 3-17 dager før tiden. Hun ene 7 uker før. Er jo bare typisk om eg er den som må gå over tiden!! Satser på at jordmoren min har rett med at de fleste unge på 20 år og mindre føder mest sansynlig (ikkje alltid) før tiden.

Matheo gutten min, eg lengter sånn etter deg. Eg lurer hver dag på hvor stor du er, hvordan du ser ut, og hvem du ligner på <3 Prinsen min <3 Gleder meg sånn til å se deg <3
Ser frem til den dagen vi skal reise til sykehuset :-D


JAA! Hallelujah! Bare en dag igjen til mamma og pappa kommer hjem igjen fra syden! Gjett om eg gleder meg :-D Da kan eg endelig senke skuldrene ned på jorden igjen, og SLAPPE AV til prinsen kommer til verden <3 I dag var eg hos fysio, noe som gjorde grusomt vondt i dag. Eg er blitt så stiv, og der hun knadde var det steinhardt :-/ Tok meg også en aldri så liten tur på senteret for å kjøpe morsdagspressang, sinksalve, bind, gaviscon, fødselspressang, energidrikker ++. Fikk også hente det nye nettverket våres siden Telenor sitt ikkje er til å stole på. Gleder meg til å få dobbelt så raskt nett om ikkje så lenge. Om 1-2 timer skal eg til en venninne og hennes prinsesse på 6 uker :-D Gleder meg til å se hun <3

Hva skal du i dag? :-)
Da er det bare 19 dager igjen til termin, og eg er nede på tallet 1 :-D Hihi. Måtte bare ligge ut dette bildet :-P
Hihi :-D Eg har fått internett tilbake :-D Hallelujah!! Etter en lang uke uten nett. Er ikkje bare bare å være hjemme hele dager uten nett :-P Hehe. Fra i dag av har permisjonen min begynt, wohoo!! Og ikkje minst har eg blitt bekreftet fra 2 jordmødre og en lege at hodet er GODT festet og kommet langt ned :-D Eg er overlykkelig. Hadde 4 kynnere på 10 minutt, og fikk bare høre under undersøkelsene at eg måtte puste godt, for kynnerene kom oppå hverandre med nesten ingen pauser. Godt at det modner seg bra :-D Ingenting er bedre enn det. Jordmoren min skal jobbe på Storken på søndag, så hun håpte på at hun kunne få ta i mot prinsen <3 Hihi <3
Herregud så eg savner min brunfarge, og mine normale klær!! Gleder meg virkelig til å komme tilbake til normalen igjen, trene, bli brunere og ikkje minst å ha min prins på utsiden !! <3 4 kg er jo ikkje det meste å ta av heller da. Hihi
Hihi :-D Nå funker det mobilenettet som eg kan feste til dataen :-D Herregud så deiligt :-D Eg har vært uten nett i 5 DAGER. Eg har holdt på å gå på veggene!! Ser at antall mennesker har vært mindre inne på bloggen, men den ser eg jo selvfølgelig når det ikkje har vært nett, men forhåpentligvis er eg tilbake for fullt :-D Har på en måte vært deiligt med en liten uønskelig ferie fra bloggen. Nå er det absolutt ikkje lenge igjen til termin, og eg har aldri følt meg så klar i hele mitt liv!! Eg er nesten deprimert om dagene. Kvalmen, ømme innvoller, ømme ribbein, halsbrann, svimmel, trøtt, slapp, hodepine, tung i kroppen, vondt å gå, føles ut som bekkenet skal knekke i to, og er tungt å gå generelt. På tirsdag begynner svangerskapspermisjonen. Har jo vært sykemeldt siden 13.desember nå, men på tirsdag begynner den :-D Håper Matheo gutten holder seg inne til mormoren kommer hjem fra syden på lørdan 12.02 <3 Fra kl 21:00 neste lørdag så kan riene bare komme :-P

Hva gjør dere i kveld :-D?
850062-1-1296915752358.jpg
I studio ;-)
http://www.noroff.no/konkurranser/vinn-tur-til-new-york-canon-5d?id=2&view=entries&ordering=likes&query=Kristine+Håvardsholm

Min flinke jente :-D hihi. Hun som har tatt bilder av meg hele tiden, og er nå med i en konkurranse <3 Stem stem stem <3 Hun er så dyktig :-D Hun har tatt alle bildene som er vist i linken :-D Er ikkje bilde av meg der, men er bra uansett da :-D DU ER FLINK JENTA MII :-D
850062-1-1296675394795.jpg
BLIR PASSET PÅ <3
850062-1-1296647190625.jpg
NYE KLÆR OG ALT ER PÅ STYR :-\ - Nettet funket tilsammen en halvtime i går og eg fikk ikkje blogget eller sjekke mine faste blogger. Nå sitter eg hjemme og slapper av etter fysiotime, en tur på apoteket og farget øyenbrynene (gjorde det hjemme). Nettet funker ikkje enda, så eg må mobilblogge. Yey!:-\ Håper ikkje dere er sur eller tror det har skjedd noe. Fikk en mail om det :-P Nei, det har ikkje skjedd noe ;-) Klærne på bildet fikk Matheo av sin mormor i går. Var så mye tilbud på tomogtrine klær på sparkjøp :-) den mørkeblå luen kostet 19,50.- og den mørkeblå genseren 39,50,- Den turkise,brune og hvite luen kostet 39,50.- og dressen kostet 99,- Rundt 200 for alt. Kjempebillig :-D Eg elsker tomogtrine klær. Så behagelige <3 Hva syns du om klærne? Hva har du gjort i dag og hva skal du? Unnskyld viss det er skrivefeil, men har verdens verste tastatur :-P
I dag har nettet vært på styr! Er ikkje før for en halvtime den funket. Kjedelig :-P Men nå er den tilbake, endelig, så da kan eg litte ut noen bilder av hva Matheo har fått i dag :-D Må først skrive navn på de først ;-D
I dag er det akkuratt en måned til termin <3 Vi er allerede ferdig med januar. Tiden har flydd!! Ser virkelig frem til lysere og varmere tider vi har i møte, og ikkje minst med min kjære Matheo på utsiden <3 :-D
Mamma og pappa skulle til Egypt neste uke, men har nå fått grei bekjed fra flyselskapet at de ikkje får reise. Eg har jo gruet meg LENGE til de skulle reise, for de skulle jo reise når eg var 36+5 og komme hjem igjen når eg var 37+5. Redd for at det skulle skje noe når de var vekke siden det er min mor som skal være med på fødselen. Så eg ser nesten på dette som ett tegn på at hun må være hjemme :-P Hehe.

Eg får virkelig ikkje dårlig samvittighet når eg sier at eg er UTROLIG glad for de ikkje kan reise :-P Har ikkje lyst å være hjemme aleine nå i slutten av svangerskapet. Ting kan skje på sekundet og da vil eg helst ha min mor her :-) <3 Eg vil ikkje være frekk, men tror virkelig det er det beste tilfelle tilfelle :-)

Det er mange tegn i svangerskapet som har stemt :-) Den første BAM pakken fikk eg en blå smukk, intelligender viste grønn som betyr gutt, og det kinesiske fødselskartet viste gutt :-) Dette er jo noe helt annet selvfølgelig, men utrolig at alt det andre stemte :-D


Tror egentlig at han ikkje kommer i tidsforløpet 4-11 februar, men om det er som det forrige innlegget: Når ble du født i forhold til termin, hvordan var fødselen og hvor stor var du? Overraskende ofte er det mange fellestrekk!

Om det stemmer så ble eg jo født 21 dager før. Prinsen kommer når han er klar, men 21 dager før er jo 8 februar :-P
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Huset vårt · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kjøkken · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits