I dag hadde eg time hos legen kl 10:30, og bare for å sjekke om alt stod bra til liksom :-) Og må si meg veldig fornøyd. En veldig god start på dagen :-)
I dag er eg: 37+1
Blodtrykk: 95/50
Hb: 10,4 (gått opp fra 9,4-10,4 siden 24.jan)
Urin: Neg
Ødem: 0-1
Hjertelyd: 135
Leie: Godt ned i bekkenet, festet og kommet langt ned :-D Hihi

Var den siste eg har gledet meg sånn til å få vite. Han sa at det kan skje når som helst egentlig, men for min del må han bare holde seg inne til etter kl 21 på lørdag 12.02 ;-) SKAL vente på mormoren sin!! Nå har eg blitt bekreftet for 4-5 gang at han er festet, så får vi se i morgen om hun jordmoren eg gikk til sist gang er enig med det de andre jordmødrene og legene har sagt :-) Spennende!!

Nå skal eg inn på senteret for å kjøpe meg småting, så skal eg se om eg ligger ut bilder seinere ;-D Ha en nydelig dag :-D
- 08:00: Stod opp for å spise en god frokost og stelle meg før ->
- 09:15: Bussen gikk
- 09:30: Bussen var fremme og måtte gå bort til der jordmor holder til
- 10:00-11:00: Jordmortime
- Etter det reiste eg bort på jobben for å snakke med sjefen om hva vi skulle gjøre
- Etter det reiseste eg bort til nav med alle papirer IGJEN! Da var vel klokken nærmere 12 (fikk søke overgangstønad og andre papirer)
- Så hjem å rydde litt i huset (holder på med nå)
- Så lage middag til mamma og pappa kommer hjem fra jobb
-  ZzzZzZZZzzZzz (gleder meg til siden det var lite søvn i natt)
- Vaske bilen
- Kanskje til en venninne :-) <3 om ikkje SLAPPE AV!!


Å være på farten når du er høygravid er ikkje bare bare kan man si :-P Det er veldig tungt for tiden, og blir sliten av INGENTING. Eg er helt utslitt, og gåen i hele kroppen! Kroppen samarbeider ikkje lenger :-P

Har du noen spesielle planer for dagen?
Dato: 31.01.2011
Uke: 36+1
Vekt: 63 (0,5 kg mer enn sist (0,5 kg på 3 1/2 uke :-P) lagt på meg 4 kg tilsammen)
Blodtrykk: 95/55
Hb: Tok den ikkje
Urin: Neg
Ødem: 0-1
Bevegelse: Ja :-)
Leie: Hode godt ned i bekkenet
Hjertelyd: 126
Symfyse/Fundus: 34 cm

Sist gang var eg 32,5 cm i symfyse/fundusmål og på streken var det 30 cm. Så 2,5 cm mer enn normalen var eg forrige gang. I dag i veke 36+1, er eg 34 cm i symsyse/fundusmål som er 1 cm over den røde streken. Godt å se at ting stabiliserer seg :-D Vil ikkje ligge helt oppe på det grønne eller over som eg har gjort.

Snakket litt om det med barnefar, masse om fødsel, ++ Min mor og min far reiser mest sansynlig til syden likevel, bare til ett annet sted. "jippi" NOT. Så noen par tårer kom frem. Hva kan eg si? Eg er gravid og veldig hormonell. Er ikkje kjekt å være hjemme den siste tiden. Mens vi satt å snakket syntes hun at magen min strammet seg så mye, og at eg ble anpusten og vanskeligere for å snakke, så hun spurte om eg hadde vondt noen steder, noe eg ikkje hadde, men hun kjente på magen å sa: "Oi, du har jo sammentrekkninger du!! Og den varte i 1 1/2 min :-P" Hadde 3 kynnere på 10 min, så hun sa at hun absolutt ikkje trodde at eg kom til å gå over tiden. Blodtrykket var stabilt som det har vært, lillegutt var rolig så hjertelyden var fin, var fornøyd med oppgang i vekt og at ting begynner å normalisere seg :-)

Så kom det til om hodet hadde festet seg. I uke 32+5 sa jordmor at hodet var godt nede i bekkenet og at han var så og si festet. I uke 33+1 sa legen det samme, og i uke 35+1 sa legen at hodet var festet. I dag hadde eg en helt ny jordmor siden hun eg har er syk. Den nye jordmoren sa noe helt annet i dag for å si det sånn. Hun sa han lå med hodet ned, men at det lå litt på skakke (skeivt). Vet ikkje hvem eg skal tro på eg . Min egentlige jordmor og lege eller denne jordmoren. Syns det er rart å fått bekreftet 3 ganger at hodet er festet og så i dag er det liksom ikkje det :-P Har hørt at når de først er festet så er de festet. Kjenner han jo godt i bekkenet, så eg vet ikkje hva eg skal tro. Han ligger i allefall godt nede med hodet, og heldigvis er det :-)

Neste jordmortime er 08.februar kl 12:00. Kommer sikkert til å få en time i uken når fremover. Spennende å se når den siste jordmortimen er :-)
Var hos legen i dag. Alt stod bra til. Lillegull sitt hode var festet, hjertelyden var fin, blodtrykket var 90/50, urinen var negativ, men hb hadde gått ned til 9,4 :-/ Så den har gått mye ned på 2 1/2 uke nå!! Han syntes han lå høyt oppe for at hodet var festet, så da bestemte han meg for å sende meg på vekstkontroll fordi han var så stor sist gang. Er vel derfor han bruker større plass. Får vel brev denne uken, og viss han er stor skal de vurdere om eg får lov å gå over termin eller ikkje. Ser frem til å se lillegull igjen før han kommer til den store verden <3
Dato: 07.01.2011
Uke: 32+5
Vekt: 62,5 (1kg mer enn sist (1kg på 3 uker :-P) lagt på meg 3,5 kg tilsammen)
Blodtrykk: 100/50
Hb: 10,1 :-D Gått opp
Urin: Neg
Ødem: 1
Bevegelse: MASSE!
Leie: Hode godt ned i bekkenet, NESTSEN festet, og ryggen plassert på venstre side
Hjertelyd: 147
Symfyse/Fundus: 32,5 cm

Sist gang var eg 30 cm i symfyse/fundusmål og på streken var det 28 cm. Så 2 cm mer enn normalen var eg forrige gang. I dag i veke 32+5, 2+4 veker etter er eg 32,5 cm i symsyse/fundusmål som er 2,5 cm over streken.

I dag snakket vi litt om hvordan formen var, og fomen min er faktisk bedre enn den var. Utenom bekkenet mitt og kvalmen, så skal eg ikkje klage så mye. Eg kjenner spark fra prinsen min hver dag, og bevegelser stortsett hele dagen! Bekkenet og kvalmen kan vi ikkje gjøre så mye med siden eg går på gaviscon og eg går til fysio.

Snakket også om eg hadde bestemt meg om hvor eg skulle føde siden eg var på omvisning på onsdag som var, og ja, eg har bestemt meg! Eg skal føde på storken! Det var så koselig der oppe, dempet belysning hele tiden, eget badekar og egen dusj, alle hjelpemidler som prekestol, ball, sakkosekk ++ var inne på rommet, og skikkelig hjemmekoselig. Håper alt går fint, og eg gleder meg kjempe masse til dagen det skjer <3 Hun lurte på om eg viste hvem eg ville ha med meg på fødselen, og jepp, det vet eg også. Mamma skal absolutt være med (håper det skjer etter mamma og pappa kommer hjem fra syden), kanskje min bestevenninne Cecilie om hun når det, og nå kanskje barnefar :-) Veldig kjekt må eg få si :-) Ønskebrev til jordmor skal eg lage til neste gang slik at hun kan godkjenne det

Hun lurte på hvordan det gikk med meg personlig, og egentlig så er ting blitt mye bedre, og syns ting begynner å stabilisere seg veldig. Er jo litt skuffet her og der, men må bare se det positive i det (noen vet sikkert hva eg snakker om).
Dato: 20.12.2010
Uke: 30+1
Vekt: 61 (gått opp 2kg)
Blodtrykk: 100/50
Hb: 9,5
Urin: Neg
Ødem: 1
Bevegelse: MASSE!
Leie: Hode godt ned i bekkenet, og ryggen plassert på venstre side
Hjertelyd: 150
Symfyse/Fundus: 30 cm

Sist gang var eg 28 cm i symfyse/fundusmål og på streken var det 26 cm. Så 2 cm mer enn normalen var eg forrige gang. I dag i veke 30+1, 2 veker etter er eg 30 cm i symsyse/fundusmål som er 2 cm over streken.

I dag hadde eg en utrolig god time hos jordmoren min, og eg kan ikkje slutte å skryte om hun. Hun er bare F.A.N.T.A.S.T.I.S.K <3 Vi snakket mye om ammeteknikker, og alt rund amming. I tillegg snakket vi om når eg skal ringe sykehuset (før 35 og etter 35 uker). Snakket om pusteteknikker som eg kunne øve på før fødselen slik at eg ble trygg på de, og følte at eg slappet av. Derfor hun sier eg skal gjøre det er fordi det kan være smertelindrende bare det å finne en god pusteteknikk som gjør deg rolig :-) Og om eg skal prøve :-D Hehe. Mange fokuserer bare på smertene (noe som er vanskelig å ikkje gjøre), men når en puster inn med nesen og ut med munnen i tillegg til å være slapp i kjeven og pannen, så anstrenger enn seg selv til å puste at det blir fokusert vekk fra smerten (?). Får håpe det er sant. Snakket om fødestillinger, muligheter ved fødsel på kk, smertestillende meg og uten medisinske midler, hva som er best for meg og mitt bekken, men at eg og var åpen for å prøve andre ting enn forventet, for en fødsel er ikkje som enn forventer oss, og heller ta time for time, eller minutt for minutt.

Lillegull hadde det helt knall i magen. Var kjempeaktiv under undersøkelsen, og ligger fortsatt med hodet godt nede i bekkenet, og med ryggen på venstre side. Han har lagt i samme stilling siden eg såg han på ordinær ultralyd :-P Flinke gutten <3

Snakket også litt om hvordan formen min var, hvorfor eg kom inn på sykehuset, om eg hadde snakket mer med barnefar, om det å sitte i gang fødselen, og det at mamma og pappa reiser vekk 3 uker før termin og kommer hjem 2 uker før termin. Både jordmødrene på kk, legen og jordmoren min tror han kommer mellom 4-2 uker før tiden, uten at det skal være sikkert, men skummelt når mamma og pappa er langt vekke og eg er aleine i huset :-/ Grøss!! Håper han holder seg inne til 24 januar (som er en uke før mamma og pappa reiser), eller 15 desember som er dagen etter de kommer hjem. Satser på det :-) Bare du kommer etter uke 34 da lungene er modne nok til å fungere selv så er alt greit for meg, men vil jo selvfølgelig det beste for Matheo, og det er jo selvfølgelig at han skal vokse seg stor og sterk, UANSETT om han allerede er VELDIG stor i sin uke og sterk. Ny termin om eg skal gå etter vekstkontrollen er det 15.februar i steden for 1.mars. Så satser på at han kommer i en av de dagene mellom 15 februar- 1 mars<3 Får IKKJE lov til å gå over termin sier de på kk, og det er jo veldig betryggende for meg :-) SÅ om under 10 uker har eg prinsen min i armene, og det er helt syyykt å tenke på <3 Er jo ikkje litt lenge siden. Følte eg begynte å blogge for 2-3 mnd siden, men det er faktisk 6-7 mnd siden snart!

Gleder meg til å se prinsen min :-* <3
I dag var dagen eg skulle få vite om eg skulle ta keisersnitt eller om eg kunne føde vaginalt, og svaret er: EG FÅR FØDE VAGINALT :-D Hihi. Eg er i himmelen akkurat nå, men det var på grensen til keisersnitt. Morkaken er bare 2cm ifra åpningen, og var på grensen til at det kunne gidd store blødninger, men ingen blodkar heldigvis som var nærmere :-D Og det var jo en utrolig god nyhet.

Og ikkje minst får eg en STOOOR guttebaby. På 9 dager har han vokst ca 450 gram :-O Gutten min spiser jo kjempe masse :-D Hihi, god gutten min. Var 1665 gram i dag 28+5 uker på vei. Er så glad for at han ligger på seg nok, og han er LANGT over gjennomsnittet :-P

Målene fra i dag:
HC (mage omkrets): 27,7 (like stor som en som er 30 uker på vei)
AC (hode omkrets): 26,2 (like stor som en som er 30+2 uker på vei)
FL (lårbeinet): 59 (like stor som en som er 30+3 uker på vei)
EFW: 1665 gram (like stor som en som er 30+3 uker på vei)

Alle målene tilsammen regnes det ut som eg er 30+3 uker på vei. Nesten 2 uker mer enn det de hadde trodd. Så hadde eg fått ny termin nå hadde eg fått termin 15.februar i stedenfor 1.mars :-P Litt sykt å tenke på. Gutten min vokser og vokser seg sterk jo :-D Terminen er fortsatt 1.mars, men er bare at han er stor. Han er over alle normalene, eller på øverste streken av normalen :-D Og gjett om det er en fornøyd kommende mamma som sitter å smiler bredt nå :-D Eg er kjempe stolt. Skrev til mange i ste at han var 28 cm i hodeomkrets, men tok feil mellom mage og hodeomkrets, men han er 26 cm i hodeomkrets :-D

Eneste de var veldig redd for i dag var at de såg at eg ikkje hadde gått opp i vekt. STORE BESKYMRINGER, men når de såg hvor stor prinsen min var, så var det ikkje rart eg la på meg, fordi han tar så mye av næringen min :-P Men nå skal de uansett finne ut hvordan de kan gjøre at eg ligger litt på meg.

Nå er lille Matheo prinsen min kjempe aktiv <3 Ligger å sparker meg i ribbeina og beveger seg helt vilt :-P Begynner å lure om han har festet seg. Ligger i samme stilling som han gjorde på ordinær ul uke 17+5 :-) Elsker deg himmelhøyt :-*<3
Da eg skal få vite om det blir planlagt keisersnitt eller en vanlig fødsel. Personlig håper eg virkelig på at morkaken har flyttet seg slik at eg kan få føde prinsen min vanlig :-) Syns ikkje keisersnitt er noe stas, må man så må man, men vil jo helst slippe unna :-)

Men over til det positive. Eg får jo se prinsen min igjen, og se hvor mye større han har blitt de siste 9 dagene :-) Håper han har lagt godt på seg <3 Varmer ikkje ett mammahjerte mer enn at barnet sitt får nok næring og vokser som de skal <3

Både eg og Matheo skal på vekstkontroll i morgen i tillegg, og sjekke meg ekstra for anemi, noe som eg mest sansynlig har fått. Matheo tar all min næring, og er derfor eg ikkje ligger på meg. Eg spiser MYE for dagen, og eg ligger rett og slett ikkje på meg. Han tar ALT, men skal ikkje klage. Bare han vokser, så er eg storfornøyd, eneste er at det går utover min helse da selvfølgelig, men ingenting er viktigere enn at gutten min skal ha det bra <3

Håper undersøkelsene på KK, og hos lege i morgen går fint! Eg har vært max uheldig i mitt svangerskap med MANGE plager, og de fortsetter bare å komme! Men for å prøve å tenke positivt er det ikkje alt for mange uker igjen. Eg får ikkje lov til å gå lenger enn 13 uker til, så om hvertfall 13 uker har eg han i armene mine. Håper på å få han i god tid før dette da siden han er så stor :-P Hehe.

Har dere vært/skal dere på vekstkontroll i svangerskapet? Har dere hatt eller har morkake forran åpningen?
Dato: 06.12.2010
Uke: 28+1
Vekt: 59
Blodtrykk: 100/50
Hb: 9,7
Urin: Neg
Ødem: 1
Bevegelse: MASSE!
Leie: Hode godt ned i bekkenet
Hjertelyd: 120 :-O
Symfyse/Fundus: 28 cm

Sist gang var eg 27 cm i symfyse/fundusmål og på streken var det 23 cm. Så 4 cm mer enn normalen var eg forrige gang. I dag i veke 28+1, 3 veker etter er eg 28 cm i symsyse/fundusmål som er 2 cm over streken. Hadde ikkje vokst litt mye i det hele tatt, men det pga kvalmen min og at han har lagt deg lenger inni meg, MEN at eg ble litt større når han snudde på seg, så har med hvordan han ligger. Han er ganske stor som hun kjente etter han, og sa at hun tror eg kanskje blir innlagt på sykehuset om det ikkje blir bedre nå. Eg har ikkje hatt NOE vektøkning, har gått på ekstra jerntabletter (2 ekstra for dagen) og har 9,7 i Hb (noe som vi hadde trodd kunne forandre seg men har gått fra 10,1 til 9,7). Hjertelyden var på 120 i minuttet, noe eg syns er unormalt lavt :-O men hun sa at alt mellom 120-180 er normalt. Om ikkje dette kommer til å forandre seg på kort tid er det noe gale. Han stjeler ALL næringen min, og eg har nesten ingenting å gå på lenger. Eg kastet nesten opp i timen hennes. Var helt hvit i ansiktet :-(

Snakket om fødselen og hun sier at eg IKKJE kommer til å gå over tiden. Hun sa at siden bekkenet mitt er så dårlig som det er nå anbefaler hun at eg skal ta modningsakupunktur fra uke 36 siden han er så stor og bekkenet mitt er så dårlig som det er. Hun anbefalte meg å ikkje bruke epidural fordi det kan gi overbelastning eller feilbelastning i bekkenet som kan gi skader videre i bekkenet etter fødselen og mer bekken og rygg problemer eg hadde før svangerskpet trenger eg ikkje.

Hun er en fantastisk jordmor, og informerer meg om ALT! Skulle snakke om amming, men siden eg holdt på å kaste opp, skal vi heller ta den praten neste gang. Nå skal eg bare slappe av og komme meg over det litt før fredagen kommer og eg skal på vekstkontroll og se hvordan morkaken ligger. Håper alt går fint :-(

Han sparker mye i allefall. Vil bare at han skal ha det fint :-( Men syns 120 i hjertelyd er lavt eg :-(
min kjære jordmor :-D Lurer virkelig på hvor mye som er vokst og hvordan alt står til der inne ;-D Husker hun sa at eg måtte ta med bildene slik at hun fikk se han på 3d, og selvfølgelig skal eg det :-D Vil jo vise prinsen min frem til alle !! :-D<3 Er så stolt over han <3 Har time 09:00, men må dusje og gjøre meg klar først. Har fått i meg en deilig frokost nå også :-)
Dato: 15.11.2010
Uke: 25+1
Vekt: 58
Blodtrykk: 100/50
Hb: 10,5
Urin: Negativ
Ødem: 1
Bevegelse: Masse
Leie: Med hode godt ned i bekkenet
Hjertelyd: 150
Symfyse/Fundus: 27 cm

Sist gang var eg 24 cm i symfyse/fundusmål og på streken var det 20 cm. Så 4 cm mer enn normalen var eg forrige gang I dag i uke 25, 3 uker etter er eg 27 cm i symsyse/fundusmål som er 4 cm over streken. Eg har en stor livmor sier jordmor, og med en ganske stor gutt. Hun syns eg var blitt litt breiere denne gangen, så derfor ikkje blitt så mye større på symfyse/fundusmål pga det :-) Men det er helt greit det :-D Hodet stod godt nede i bekkenet som alle andre gangene, så hun sier han er godt forberedt allerede, og ler. Var masse bevegelser og spark gjennom undersøkelsen og hjertelyden var på 150 slag i minuttet. Hun var veldig fornøyd at eg hadde gått opp 2 kg siden sist gang, og at eg begynner å nærme meg vekten eg var før eg ble gravid.

En god time med mye prat om hvordan det går med meg i jobb, og privat, om amming, fødsel, fødselsangst, igangsetting og planlagt keisersnitt. Har verdens snilleste jordmor rett og slett. Er mange som sier at de bytter jordmor etter hvert, men min jordmor er helt fantastisk, og er veldig glad for at eg ikkje har trengt å bytte underveis. Godt å ha noen som du har blitt kjent med, føler seg trygg på og en som gleder seg til å høre hvordan det går med deg! Veldig fornøyd med denne jordmor timen, og gleder meg til neste time som er om bare 14 dager (29.november), og etter der igjen 13.desember. Vi har sjekk hver 2.uke fordi hun syns det er sunt for meg å kunne ha noen andre å snakke med enn bare venner og familie siden eg ikkje har kjæreste, og eg syns det er ganske greit å ha den muligheten :-D <3
I dag kl 12 hadde eg jormortime hos den snilleste jordmoren på jorden. Eg sier det hver gang, men mener det virkelig! Snakket litt om jobbsituasjon som den er nå, om bekkenløsningen, hvordan eg har det, situasjonen mellom meg og barnefaren, og om at eg har en STOR gutt i magen. Må nok bli satt i gang 2 uker før tiden uansett pga han er så stor og at bekkenet mitt ikkje skal bli mer ødelagt enn det det var før eg ble gravid.

Ellers så stod alt annet sånn greit til. Lillegutt hadde 140 hjerteslag i minuttet, blodprosenten var litt lav (så måtte begynne å bruke ekstra jern), hadde litt hevelser/vann i kroppen, kjenner MASSE spark, og eg var 23,5-24 cm på den symfysemåleren. Er langt over den røde streken og litt over den grønne.

Hun sa at eg kom til å få en gutt på 4kg eller mer. Han er vist veldig stor. Det er ikkje tungt å bære han, men eg kjenner at det begynner å bli mer enn vanlig. Er rundt 500-600 gram nå ca som hun sa.

Kl 16 var det å gå på jobb etter en lang tur rundt på senteret og bohus. Skal ligge ut senere hva eg har kjøpt :-D Det var kjempe kjekt å komme på jobb igjen å føle at du kan gjøre noe du liker og kan :-) Håper eg kan jobbe her mye.
Det gikk bedre enn forventet :-) De sa jo at eg har 4 kg å ta igjen. Hun syns og at det var lite at eg bare har logge på meg 4 kg siden sist gang, MEN siden eg hadde vært så dårlig syns hun eg hadde vært flink :-) Hun hørte på hjertelyden som var fin (162 slag i minuttet), og eg var litt over den symfysemål greien, men innenfor normalen :-) Utrolig deilig. Neste time er 11.oktober :-D
kl 14 har eg time, og gg både gruer og gleder meg :-/ Eg gruer meg egentlig mest pga eg ikkje har lagt på mye på meg og fikk beskjed sist gang at viss eg ikkje hadde lagt på meg måtte eg bli innlagt på sykehus for å få næring :-/ Ellers gleder eg meg til å høre hva hun har å si, hvor fort hjertet slår, og hvor stor magen på det arket. Håper på at alt er fint. *krysserfingrerogtær*
Jordmoren min var ubeskriveldig snill, kunne spist hun opp :-D Hun sa at eg kom til å bli en fantastisk mamma og at eg var tøff som skal gå igjennom dette aleine. Var der inne i 45 min men skulle vært der i 1 time, men eg måtte nå UL. Snakket om jobbsituasjonen min, blødningene eg har hatt, situasjonen eg er i, støtte, om graviditet, tilbud i graviditeten, og så sa hun at når eg kom hjem fra syden så kunne vi ta en time der vi kunne snakke i 1 time :-) Var så lett å snakke med henne, og det ble bare en fantastisk start på dagen min :-)

Etter eg var hos jordmor gikk reisen min til KK for å ta en ultralyd. Eg var så nervøs når eg parkerte utenfor. Var sikker på at eg hadde hatt en MA. Eg møtte legen, gjorde meg klar for innvendig ul og ca 10 sek etterpå sa han at her var det jammen meg liv :-D Babyen sparket som bare det <3 Hjerteaktiviteten var på 160, og eg fikk se profilen på lillegull. Allerede fått en søt nesetipp :-D Eg er så stolt :-D Alt ble så mye mer virkelig nå. Kan ikkje vente til å se lillegull :-D
Nå må eg bare skynte meg til jordmor. Har time 11, og må ta bussen. Hater virkelig å ta bussen. Så eg har ingen tid til å laste opp noen magebilder :-) Det får eg gjøre senere ;-) Kl halv 1 har eg time til UL på KK :-D Gleder meg kjempe mye <3 Forteller hvordan det går, og kanskje dere får se ett UL bilde av baby :-D
1 august skal eg teste meg med Intelligender :-D Gleder meg til å se hvilket kjønn det kommer til å bli. Den er jo over 90% sikker. (Kanskje eg avslører hvem eg er :-) )

2. august kl 11 skal eg til jordmor for første gang. Eg har ingen anelse om hva som er normalt å snakke om og gjør hos jordmor. Hva er det enn gjør hos jordmor?

5.august kl 13 skal eg på 3D ultralyd :-D Gleder meg VILLT!

7.august reiser eg til Spania

8.august er alle de viktigste organene ferdig utviklet

15.august er eg 12 uker/ 3 mnd på vei

29.september er det ordinær ultralyd :-D
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits