hits

I dag fikk mamma besøk av to venninner, og hun ene hadde strikket en bunad til Matheo. Eg ble så rørt eg! Fy søren då fin den er :-O Eg fikk vest, bukse, jakke, lue og sokker. Gleder meg til å bruke det på dåpsdagen og 17.mai :-D


Hva syns dere :-D?
http://www.ba.no/nyheter/article5583602.ece
Da er sesongen igjen for brann da :-/ Har vært så fint være HELE påsken at det har blitt tørt og nå er det skogsbrann som de ikkje har kontroll på 1 min fra der eg bor. Syns det er grusomt at det blir ødelagt, i tillegg skjer det i hjembyga :-/ Tror det er første gang eg HÅPER på at det begynner å regne slik at det stopper fortere, for med denne vinden kommer det til å spre seg fort desverre :-(
Eg var å tittet på frumaela.bloggspot.com, og fikk noen fine ideer til hvordan eg kunne lage en ramme til Matheo med sine første ting i :-) Utrolig kjekt å se tilbake på syns eg i allefall :-)  Som hun sier er at hun setter veldig stor pris på minner, og det gjør eg også. Må være kjekt for Matheo å se minner eg lager til han opp igjennom tiden :-)

Ting eg har kjøpt til minnerammen:
- Syrefri lim
- Stifter (stifte sparkebuksen fast med stiftemaskin) :-)
- Scrappeark til bakgrunnen
- Ribba ramme fra IKEA (53x53x4cm)
- Blomster, perler, bokstaver og englevinger til pynt

Ting som Matheo har brukt:
- Første smokk
- Hentesettet
- Den første luen
- Små tøfler

Andre ting:
- Navnebåndene våres
- Infolappen
- Avisutklipp (når den kommer i avisen)
- Ultralydbilde
- Bilde av Matheo
- Bilde av oss

Du kan bruke vanlig hobbylim og/eller limpistol, men eg anbefaler syrefri lim. Limen kan bli gul/brun aktig etter noen år, og det vil ikkje denne :-) Limpistol eller stiftemaskin til klærene :-) Om du bruker limpistol kan du ikkje bruke klærne på nytt igjen :-)


FREMGANGSMÅTE:
- Det første eg kommer til å gjøre er å lime scraparket fast i bakgrunnen. Eg har kjøpt to forskjellige. En crem og en blå med prikker.
- Så stifte fast hentesettet (sparkedress + body) og første luen
- Skrive Matheo + dato, vekt og lengde
- Etter det kommer eg til å lime inn de andre tingene der det blir fint
- Tilslutt pynte med perler og blomstrer


Eg kjøpte en ramme på Ikea før eg reiste på påskefjellet. Der er ett bilde som er tatt av Reimers på sykehuset, navnebåndet mitt og en smokk av Matheo :-) Ingen av delene er festet for å få en 3D følelse ;-) Enkelt og greit :-D Snart skal eg lage en minneramme med hentesettet ++ av ribba ramme fra Ikea :-D Hva syns dere :-D?
Da har eg endelig kommet hjem etter en utrolig koselig ferie på fjellet. Eg bestemte meg for å nesten ikkje være på internett, og det gjorde eg også :-) På mandagen møtte eg og Matheo, Åshild og Thea Isabel. Utrolig koselig. Var 6 uker siden eg hadde sett se sist gang, og de hadde jammen vokst mye på de 6 ukene. Eg kjøpte en matrosdrakt som han skal ha på seg i konfirmasjon til helgen som kommer. Utrolig fin, gleder meg sånn til å ta den på han, og ikkje minst så gleder vi oss til å møte de igjen <3

Matheo storkoste seg på fjellet, og sjarmerte mange i senk med det nydelige smilet sitt <3 Han har blitt en storsjarmør, og en liten kar som er blitt bestemt allerede. Vi har gått mange turer, og noen lufteturer med bæresele som har vært skikkelig stas for oss begge. Vi møtte min venninne Camilla og hennes prinsesse Thea Emilie, og gikk en liten med tung tur. Utrolig koselig å se de igjen :-)

På lørdagen var Matheo med på påskerenn for første gang :-D Og gjett om eg var stolt :-D Min mor hadde han i bæresele og gikk rundt en løype på langrenn, og seinere på dagen fikk han diplom og medalje. Minste deltageren noen sinne tror eg det var, og eg tror eg vokste 10 cm når alle såg på nurket mitt <3 Hihi.

På terrassen var det opp i 34 varmegrader og 22 varmegrader i skyggen. Helt utrolig. Bedre påske kunne eg ikkje drømt om. Tilbringe påsken med min bestevenninne, Camilla, Thea Emilie, Åshild, Thea Isabel, og familien.

Håper alle hadde en nydelig påske, og at dere har fått slappet av :-)
I går var Matheo hele 6 uker gammel, og vi gikk på 6 ukerskontrollen :-)

Da Matheo ble født 01.03.2011 kl 11:50 veide han 3900 gram, var 49 cm lang og 37 i hodeomkrets.
3 dager etterpå 04.03.2011 fikk vi besøk av jordmor og da veide han 3705 gram.
3 dager etterpå der igjen 07.03.2011 fikk vi besøk av jordmor igjen, og da veide han 3890 gram. Tatt opp fødselsvekten.
Da Matheo var 3 uker gammel, 24.03.2011 veide han 4375 gram, og
I går den 12.04.2011 veide han 4790 gram, 57,5 cm lang og 38,5 i hodeomkrets <3

Store gutten min blitt <3
I dag kl 11:50 er det hele 6 uker siden Matheo kom til den store verden. 6 UKER: Herregud. Dagene bare flyr! Pluselig er det mørkt ute og vi skal ligge oss liksom. I dag er det 6 ukerskontroll på listen, og litt pakke bytting rett før. Må ta bussen siden eg ikkje har bilen i dag, og det er virkelig noe eg ikkje gleder meg til. Hater å ta buss, og hvertfall med en liten en. Blir alltid så dårlig. Den ene er å komme seg ut av døren og alt på forhånd, men så skal du rekke bussen også :-P Er vel en vane, men vanen min er å ta bussen ;-)

I går var eg hos en eg jobber/jobbet med. Gleder meg sånn til å se babyen hennes som kommer om 3-4 uker.

Nå nærmer det seg dåp, og invitasjonene er ferdig, utenom at eg må skrive på de :-) Sånn som eg ser det nå så blir vi 16 stk :-) Lite og perfekt sammen med familien <3 OG så bestiller eg sol til den dagen. Ikkje alltid enn kan forvente fint vær i Bergen. Ser svært frem til denne dagen. Er utrolig rart å planlegge dåp til sitt eget barn. Er vant å bare gå i slike selskaper, men nå er det til mitt eget. Utrolig spesielt <3 <3 <3

Men nå må eg gjøre meg klar til å ta bussen som går kl 1145. Spise frokost, føne håret, sminke meg, kle på meg, pakke siste tingene i stellebaggen, gjøre klar Matheo, amme, og så gå til bussen. Er 2 timer igjen, så satser på at eg er ferdig med alt før den tiden. Er litt treig av meg på morningen :-P
850062-1-1302416740174.jpg
KVALITETSTID MED GUTTEN I MITT LIV, MATHEO <3 HAN SMILER OG PRATER NESTEN HELE TIDEN <3 Elsker virkelig å våkne opp å se Matheo, og å ligge å kose i sofaen om morningen <3 :-) Ingenting er bedre enn det :-* H en nydelig søndag :-) Det skal iallefall vi ha ;-)Eg har det utrolig bra, Matheo også. Vi nyter våren som har kommet her på vestlandet, går turer, og koser hele dagen <3

Forrige fredag begynte helga tidlig. Fredagen (forrige fredag) fylte Matheo hele 1 mnd, og vi fikk besøk av min gode venninne Camilla Kvarsvik, noe eg og Matheo gledet oss veldig til <3 Hadde det utrolig kjekt, og tror Camilla koste seg masse med å kose med Matheo gutten :-D Hihi <3 Lørdagen reiste Camilla hjem igjen, og resten av uken har gått i besøk og økedager. På torsdag fikk vi liggebesøk av mine 2 minste tantebarn og har hatt de her til i dag. De har kost masse med prinsen også :-)

I dag var eg og Matheo hos en fotograf på Nesttun. Tok SÅ mange fine bilder. Noen av meg og han, noen i en hengekøye, noen svart hvit i en brun køye med brunt lammeskinn, noen i en hvit køye med hvitt lammeskinn, noen i en vugge, og noen der han lå uten noe på armen og med englevinger :-D Så smilte han på noen. Fine gutten min <3 Gleder meg sånn til å se bildene etter påsken :-D

På tirsdag er Matheo`gutten min blitt 6 UKER! Herremin så fort tiden går. Husker når eg telte ned dager og uker, nesten timer til Matheo skulle komme, og nå har det gått hele 6 uker på et knips. Tiden flyr virkelig, men er en fantastisk tid. Se fremgangen for hver dag. Han smiler og prater når han er våken, koser, og er blid stortsett hele dagen <3 Føler meg så heldig. Eg har sagt det før, men sier det igjen - Det er virkelig ingenting som er mer fantastisk enn å bli mamma. Å tenke seg til at eg skal få være mamma til Matheo for resten av mitt og hannes liv er en helt fantastisk følelse. Han er min, og det er EG som er mamma`n hannes <3 Stoltheten er så stor at det ikkje kan beskrives.

Mitt lillegull er så perfekt <3 Eg kan virkelig ikkje peike på noe som ikkje er perfekt. Så utrolig at de ligger i hele 9 måneder i magen, og kommer ut så perfekt. 10 fingrer og 10 tær, negler, hår, øyevipper, nese, munn, tunge, hud, kan gjespe, grine, ++. Graviditeten er en utrolig reise, fødselen er en ubeskrivelig følelse, og tiden etter er bare enda mer fantastisk der du ser utviklingen til det lille mennesket du selv har skapt :-)

Skal se om eg får blogget litt i dag og i morgen. Syns det er vanskelig å blogge om noe når eg ikkje vil ligge ut bilde av Matheo. I allefall ikkje så altfor ofte og mye.
HADDE RETT PÅ DATOEN:
Hvem:
Awwww
Dato: Tipper 1.mars:)
Klokkeslett: Kveld\ natt
Vekt: Aner ikke!

HADDE RETT PÅ HODEOMKRETS:
Hvem: Marita, mamma til prins Fredrik
Dato: 10. Februar
Klokkeslett: Mellom 00.00 og 06.00
Vekt: 3960 g
Lengde: 51 cm
Hodeomkrets: 37 cm

Hvem: Marita
Dato: 14.02.2011
Klokkeslett: 23.23
Vekt: 3849 g
Lengde: 51 cm
Hodeomkrets: 37 cm

Hvem: Linn Marita
Dato: 17. Februar 2011
Klokkeslett: Kvelden eller natta
Vekt: 3830 gram
Lengde: 50 cm
Hodeomkrets: 37 cm

Hvem: Helene'p
Dato: 19-20 Februar
Når: Tipper han kommer om natten mellom 20:00-04:00
Vekt: 3890 gram
Lengde: 50 cm lang.
Hodeomkrets 37 cm.

Hvem: Camilla Alexandra
Dato: 23.februar
Klokkeslett: Natt: 03:18
Vekt: 4,5
Lengde: 50
Hodeomkrets: 37

Hvem: Tonje Alstadnes
Dato: 27. Februar
Klokkeslett: mellom 00.00 og 05.00
Vekt: 5300 gr.
Lengde: 54 cm
Hodeomkrets: 37 cm

Hvem: Marita
Dato: 27 februar
Når : På kvelden/ natt til 28 kanskje
Vekt : 4060 gram
Lengde : 51 cm
Hodeomkrets : 37

INGEN HADDE RETT PÅ VEKT, MEN NÆRMEST VAR:
Hvem: Anya
Dato: 25 februar
Når : Mellom 02.00 - 08.00 (Natt/morgen)
Vekt : 3890g
Lengde : 52 cm
HO : 36

HADDE RETT PÅ LENGDE:
Hvem: Beate
Dato: Kommer sikkert den 13 :D
Klokkeslett: han kommer nok mellom 12.00 - 18.00
Vekt: 3350gr
Lengde: 49cm :p

Hvem: Ida Fredrikke
Dato: 27 Februar
Klokkeslett: rundt 22:00 - 03:00 den 28..
Vekt: 3428
Lengde: 49

HADDE RETT PÅ TIDSPUNKT:
Hvem: Beate
Dato: Kommer sikkert den 13 :D
Klokkeslett: han kommer nok mellom 12.00 - 18.00 (han kom 11:50)
Vekt: 3350gr
Lengde: 49cm :p

Hvem: Amanda
Dato: 14. februar...
Klokkeslett: på morgonen/formiddag :) (kom 11:50, mellom formiddag og morgen)
Vekt: 3560 gram!

Hvem: Kommenterer du, kommenterer vi
Dato: 21 .02.11
Klokkeslett: Formiddag/ættmiddag mellom 12 -16 00 ;) (kom kl 11:50)
Vekt: 3470
Lengde: 50 cm


= NÆRMEST I VEKT, LENGDE OG HODEOMKETS TILSAMMEN:
Hvem: Helene'p
Dato: 19-20 Februar
Når: Tipper han kommer om natten mellom 20:00-04:00
Vekt: 3890 gram
Lengde: 50 cm lang.
Hodeomkrets 37 cm.
Det har vært mye som har skjedd det siste året. Stor omveltning, men eg ville ikkje ha byttet ut det livet eg har nå med noe som helst <3 Eg stortrives som mamma til Matheo, og elsker han bare mer og mer for hver eneste dag <3 Han har blitt en skikkelig blubb :-D God gutten min <3 Godt å se at han ligger på seg :-)

Det siste året har det skjedd veldig mye.
- Det ble slutt mellom meg og barnefaren
- Eg hadde en fantastisk russetid!!!!!!!!!!!! (Ubeskrivelig glad eg fikk oppleve det, en syk tid :-D)
- Kongeparken 7-9 mai :-D
- Eg ble 19
- Endelig ferdig med videregående
- 2 dager etter fant eg ut at eg var gravid
- Pusset opp hele kjellerleiligheten
- Eg ble mamma, som er det beste som har skjedd meg <3
- Snart bilkjøp (:-D)

Det siste året har eg hatt utrolig mange opp og ned turer, men eg har heldigvis klart å heve meg over det negative, og gjort det eg kan for å ha det bra :-) Siden russetiden begynner snart så vil eg ligge ut en video fra kongeparken i fjor. Anbefaler alle å gå der. Er så utrolig mye liv, og en opplevelse for livet. Eg er utrolig glad for at eg fikk oppleve alt dette før eg ble gravid og fikk Matheo :-) Savner det liksom ikkje. Fikk gjort meg ferdig med alt med festing. Utrolig glad for det :-)
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· 0-6 mnd · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout