hits

 Ja, eg har vært veldig travel, men eg holder også på å bytte til en annen blogportal. Eg er utrolig glad i blogg.no, men det har blitt så fokus på toppliste, og med den neste bloggportalen så blir det kanskje ikkje det fokuset (?) :-/. Grunnen er at mennesker som møter på meg klarer ikkje å bli kjent med meg som: KARIANNE, men hun der frkmamma91 på blogg.no, eller du er jo mammaen til Matheo. Utenom bloggen er eg en helt normal person som alle andre, og syns det er trist at det skal være sånn, uansett om det er kjekt at folk kjenner meg igjen. MEN det å ikkje hilse først: Hei, eg er den og den personen, så kommer det rett i tryne, åå du er jo hun frkmamma91.

Så nå er det sagt. Eg kommer til å savne blogg.no utrolig mye, men er blitt litt lei. Og håper også når eg har klart å flytte alle innleggene på den nye bloggen (nei, er ikkje bloggr.no), og så begynne å blogge igjen, at folk fortsatt vil følge med :-) Det er jo selvfølgelig en motivasjon å skrive når man får så god støtte, og fine kommentarer ;-)

På den nye bloggen blir det vel litt om trening, interiør, tips, og selvfølgelig mammarollen. Innlegg hver dag kan eg heller ikkje love, men så ofte eg får mulighet, uansett om det er 2-10-100 linjer :-)

Håper alle har hatt en nydelig helg, og tusen takk for mange gode tips til vognjakt i innlegget under ;-D Matheo har vært litt syk denne hegen (slapp og forkjøla), og eg fikk gå "UT" i 2 timer i går til min kusine sin 20 årsdag. Utrolig kjekt å møte kjente ansikter eg ikkje har sett på evigheter :-) I dag har vi kost oss med familie og selvfølgelig med hverandre. Elsker å kose med lillegutten min <3 Han begynt å leke så fint på gulvet, er kjempe sterk i nakken, har allerede rullet fra mage-rygg en gang, og snakker+ler stortsett hele dagen :-) Eg er så stolt over min lille engel som gjør nye fremskritt for hver eneste dag :-) Alltid noe nytt. Kjekkere og kjekkere for hver dag som går :-)


Han har blitt ganske så stor nå (lang). Har lengdet ca 15 cm på snart 3 mnd og lagt på seg snart 2 kg :-) Blubben min (som dere ser på bildet). STOLT MAMMA :-D<3
Åh, det har vært så mye på skuldrene de siste ukene. Eg har rett og slett ikkje hatt tid til å være på bloggen. Treff med venner, sove, slappe av, reist, og selvfølgelig lekt mye med Matheo på gulvet. Han trenger mer og mer oppmerksomhet, og er en gutt som virkelig ELSKER å bli bært på HELE dagen :-) Han skal ikkje ligge mer, bare liggesitte (helst sitte, men altfor liten til det enda), og løfter seg opp med beina når han liggesitter. Veldig sterk liten tass som vil stå. Så alt i alt. Eg er en travel liten dame blitt. Nå har eg også begynt å tenke på å ta en utdannelse som fortsatt er litt hemmelig ;-)

De siste ukene har vært veldig tunge, med tanke på min fetters bortgang. Det er IKKJE pappaen til Matheo som gikk bort. Noe som også har gjort at eg har vært borte for bloggen en god stund. Det er virkelig en tom rom, det har fortsatt ikkje gått opp for meg, for det som skjedde er helt grusomt :-(

Når det er sagt er eg på jakt etter en NY vogn. Eg er utrolig fornøyd med min Bebe Confort High Treck <3 Men i sommer reiser eg, Matheo, min mor og min far til syden sammen, og da trenger eg en lett vogn med meg. En sportsvogn, men problemet er at han er bare 5 mnd når vi er borte, og når han skal ligge å sove så må den være MYK å ligge i. Eg har sett på Emmaljungavogner og kanskje en sånn Quadrolift eller hvordan det skrives.

Kan dere anbefale meg noe:-)?
Tusen takk for fine ord. Det har vært ubeskrivelig triste uker dette, men eg er glad eg har Matheo som får meg på andre tanker innimellom <3 Han er min hjertemedisin <3 Det er ikkje pappaen til Matheo som er død, men min fetter omkom i en motorsykkelulykke ved Voss. Livet er skjørt, og det skjer fortere enn man vet, og når man minst venter det. På feilt sted til feil tid.

Til helgen står det for dåp. På 2 uker har vi vært i dåp, begravelse og snart er det dåp på planen.

Her er den siden eg har funnet "My first year" rammen :-) Men finnes også flere steder. Om du søker det på google finner du flere forhandlere :-)
Eg trodde eg endelig skulle blogge for fullt igjen, men nå orker eg ikkje på en liten stund. En stor tragedie har skjedd i vår familie. Livet er skjørt, av og til meningsløst og så ufattelig urettferdig. Her ligger det mennesker på sykehuset å ønsker å avslutte sitt liv, og så forlater en så flott, sterk, ung og smilende godgutt verden :`-( Livet er så urettferdig :-( Ting skjer så fort, og før enn vet ordet om det så har du mistet en så dyrebar skatt! Her elsker du din lille sønn, og nå har han ikkje en pappa lenger, og så sitter eg i en situasjon der pappaen lever men driter rett og slett opp i sønnen sin. Det er så forferdelig og urettferdig. Sorgen er stor :-(

Eg kommer nok tilbake når dåpen står for turen, men akkurat nå er familien i fokus. I dag er forresten Matheo blitt hele 2 mnd. Han er en smilende og blid godgutt. Han smelter meg, og er virkelig min medisin mot sorgen som er.

Så lukker vi deg i våre hjerter inn,
og gjemmer deg innerst inne.
Der skal du fredfullt bo i våre sinn
som et kjært og dyrebart minne

-

?Stå ikke ved min grav og gråt
jeg er ikke der.
Jeg sover ikke ?

Jeg er de tusen vinders blåst
...jeg er snøkrystallers frost.
Jeg er morgensol i duggvåt eng
og høstregnet som væter kinn.
Når du våkner opp i morgenstille
er jeg de tusen fuglevingens sus.
Når du sovner inn i nattens silde
er jeg de milde stjerners lys.

Stå ikke ved min grav og gråt
jeg er ikke der.
Jeg døde ikke ??

Hvil i fred kjære Christer, ord strekker ikke til. Kan ikke tro du er vekke♥♥ :`-( :`-(
Det er en del som lurer på hva eg ønsker til Matheo til dåpen, og selvfølgelig skal eg ligge det ut :-) Da får kanskje familie og venner ett innblikk av hva eg ønsker til han :-)

 
Fotoramme fra eikbarn


"Min første tann og hårlokk"


Dåpsatestholder


Gullarmbånd


Stokkestol i hvit


Personlig babyteppe

Fotoramme My first year"My first year" ramme

Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· 0-6 mnd · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout