For de som ikkje har instagram er det et program det du ligger ut bilder gratis, kommenterer og liker :-) Som Twitter bare med bilder. Kjempekjekk program.

Og for de som vil, så er vi: frkvaagenes

Innlegget er skrevet fra iPhone :-)
Eg er så overlykkelig og takknemlig for de minste detaljer i hverdagen.

Bare det å våkne opp om natten om han er syk mm, så kommer man inn å får det mykeste kinnet mot ditt eget og de beste armene godt plantet rundt halsen. Det er lykke med å våkne opp om natta, det er så fantastisk følelse å vite at du er tryggheten og er det barnet ser opp til, du er barnets nærmeste og er omsorgspersonen :-)

For hver eneste ting eg gjør sammen eller for Matheo er eg takknemlig for, for det er ikkje en selvfølge at barnet ditt er 100% frisk.

Eg er takknemlig for å være den som skal se han mestre alle de første milepælene, se han smile når eg synger "puss puss så får du en suss" før han skal ligge seg og får en suss på slutten, ha han liggende i armkroken og ha øyenkontakt mens han drikker, og å høre han le og å se han smile. Til og med griningen kan noen ganger nesten være fantastisk for eg er så takknemlig over alt!

Å være mamma er ikkje noe lett. Det er fantastisk, stor glede, men og veldig tøft til tider, og utfordrende. Tross alt det "negative" og de litt tøffe periodene er eg takknemlig for alt. Når man er mamma for første gang er alt nytt, og man må rett og slett prøve og feile før man finner det som er rett for deg/dere og din/deres lille praktfulle.

Hver og en liten ting ved Matheo og hva han gjør er så ubeskrivelig, en stolthet som blir større og større for hver dag. Eg sprekker snart av stolthet <3 Du er så god lillevenn, takk for at du er du og gjør hverdagen til mamma og pappa unik!
For 1år siden kom min skatt, verdens nydeligste gutt til den store verden <3 1 mars ble datoen, akkurat på termin valgte du å komme etter en uke med ingen effektive rier, og 32 timer med effektive rier!! Klokken ble 11:50, og du var kommet. Du var en gutt på 3900gram, 37cm i hodeomkrets og 49cm lang <3 Helt perfekt!! Den dagen var babygråt det fineste man kunne høre, endelig var du kommet i mine armer. Gratulerer så mykje med 1års dagen, min kjære lille store Matheo <3 Dette året har gått så altfor fort, og er det mest innholdsrike året eg har hatt!! Tenk at eg er så heldig å kunne være din mamma og følge deg opp til den dagen eg dør, se deg mestre og du blir så stolt av det selv. Det finnes nesten ingen bedre følelse å vite at du er den personen i livet han ser opp til og stoler på. Eg skal få vitne nesten alt han skal mestre i sitt liv. Eg kan ikkje gi han bort, han er faktisk min :-) Mamma elsker deg uendelig høyt min skatt. Takk for at du er du, gode, snille Matheo min <301. LANDET leker fra IKEA
02. MULA leker fra IKEA
03. BUSA leketunell fra IKEA
04. LEKPLATS leketeppe fra IKEA
05. IKEA PS FÅNGST oppbevaring fra IKEA
06. BELLINO aktivitetsratt
07. BRIO gå vogn
08. Duplo
09. Ullklær (gjerne i str 92->)
10. Klær fra str 86 -> (bare valgte h&m merket, men må ikkje være derfra ;-) )
11. Gavekort
12. Penger (for de som heller vil sitte inn på kontoen hannes som han kan ha videre når han blir stor) :-)
13. Cd-spiller
14. Barne dvd
15. Generelt leker fra 12mnd+
16. Barnebøker (Nattahistorier, pekebøker, bøker med lyd, ++)
17. Sengesett
18. Sing sang
Han utfordrer seg mer og mer for hver dag. For 1 1/2 mnd siden løftet han seg opp for første gang, akkurat på farsdagen da han sa mamma for første gang. Løfte seg oppå ting prøvde han forrige uke, men nå klatrer han oppå peisen, på krakker og prøver å løfte seg oppi sofaen/stolen. Han rister å hodet når vi sier nei, sier "sesese" når eg sier se der, vinker hade og hei, står på alle fire og gynger seg frem og tilbake, danser når han står, åler seg bortover i en susende fart og kryper når han ønsker (åle seg går fortere, så han velger det). Nå er han 9 1/2 mnd gammel. Hvor har tiden blitt av?? Han runder jo snart 1år :-O Hvor er den lille babyen eg ventet på i 9 mnd? Han har jo blitt så stor!! Men alle stadier har sin sjarm, det er sikkert og vist, elsker virkelig stadiet han er på nå, og gøyere blir det vel bare:-) Lurer på hvordan hn reagerer når han ser alle julegavene på lørdag :-D
Så som tiden har gått. Lettere sagt flydd forbi!! Matheo har blitt en stor gutt, og en som vet akkurat hva han vil :-) Disse 8 månedene har vært de 8 beste noengang! Det å være mamma er helt fantastisk og krevende, ville ikkje byttet ut min rolle for alt i verden <3 Kan ikkje huske hvordan det var å ikkje ha ansvar. Det å sove en hel natt uten å høre etter lyder, beskymringer for at noe skal skje, og kunne gå ut dørene uten å måtte planlegge først. Ble bare en større mening med livet. En eg skal oppdra, en eg har ansvar for, og en eg skal følge opp så lenge eg lever :-) Det finnes ingen større gave enn å kunne følge med sitt barn. Hvor mye de forandrer seg, mestrer ting, og du ser at de blir stolt over at de faktisk klarte det de prøvde på <3

Siden sist eg blogget har han klart å mestre en del ting :-)
- Rulle fra mage til rygg
- Rulle fra rygg til mage
- Sitte
- Stå på alle fire
- Løfte seg opp etter ting
- Gå når han holder oss i hendene
- Åler seg fremover og bakover på mage
- Åler seg opp og ned på rygg 
- Babler som bare det, venter fortsatt på første ordet
- Rekker opp hendene når han vil opp
- Flyr rundt i gåstol
- I tillegg fått 2 tenner <3

Fra han var 4 mnd til nå har han blitt betraktelig mer aktiv :-P Mye mer å passe på nå som han er overalt på gulvet og leiter etter gull, mer bøyd rygg nå som han syns det er gøyest å holde i hendene å gå og hoppe, og gråter når man går ut av rommet uten han. Han er en gutt med sterke meninger allerede. Han vet hva han vil, og vet virkelig hva han skal gjøre for å få det han vil! Lille røver ;-)

I tillegg til veksten hans har livet våres forandret seg til bedre enn best <3 Eg har fått meg verdens beste kjæreste som tok i mot Matheo med åpne hender <3 Det er virkelig drømmemannen i mine øyne, mannen eg aldri har funnet, og eg er overlykkelig over at eg endelig har funnet han <3 Eg får sommerfugler i magen hver gang eg tenker, og sitter øynene mine på han. Når han kommer hjem fra jobb står eg å tripper av glede sammen med en million sommerfugler i magen til han kommer inn døren, og når eg først ser han, han tar pusten fra meg <3 Verdens kjekkeste og snilleste kjæreste, kunne ikkje ønsket meg noe mer <3 Han er helt utrolig mot Matheo, og eg ser at Matheo har blitt utrolig glad i han :-) Har tatt rollen bedre enn eg noen gang hadde sett for meg, og tatt han til seg som han skulle vært sin egen <3 Når eg ser de sammen blir eg rørt, og ser på han som pappaen til Matheo <3 Det morsomste med alt er at de faktisk er like :-D

Livet vårt har forandret seg til noe som er bedre enn eg noengang kunne drømt om! Den dumme tiden er blitt i glemmeboken, og gleder meg til hva fremtiden har å by på!! <3 Vi storkoser oss, og er blitt en liten familie. Eg bor fortsatt i Bergen og han i Fredrikstad, men planen er å flytte og bli østlendinger en vakker dag ;-) Noe vi virkelig gleder oss til :-D


Matheo 5 mnd


Matheo 5 mnd


Matheo 5 mnd


Matheo 7 mnd

Det er ett veldig sårt emne egentlig, og er veldig lei av å få spørsmål om hvor pappaen hans er, hva som har skjedd ++. Eg har egentlig skrevet på venstre side at eg ikkje kommer til å uttale meg om barnefaren.

Eg syns det er utrolig sårt å bli påminnet hele tiden, og det er en stor grunn til at eg ikkje er på bloggen lenger. Har han tatt kontakt? ++ Nei, han har ikkje tatt kontakt, og om han kommer til å gjøre det er uvist, men eg og Matheo har det bra uten pappaen!! For min del må han bare holde seg borte. Matheo storkoser seg om dagene. Ja, det er utrolig trist at Matheo ikkje får sett pappaen sin, og alle barn fortjener å ha pappaen sin i tilværelsen sin, men om pappaen ikkje vil, så kan eg verken tvinge Matheo innpå eller tvinge han til å ha kontakt med sin sønn.

Egentlig har eg ikkje ville skrevet om dette, fordi dette er noe som egentlig er personlig, og uansett om eg skriver dette så er dette en liten brøkdel av hva eg vil uttale meg om :-) Vet at det er noen som er veldig imot om at eg skulle skrive om barnefar og har fått melding på facebook der det eg ikkje må ligge ut barnefaren på nettet. Eg har ikkje skrevet navn, og eg har ikkje skrevet noe stygt. Eg har skrevet om hvordan EG opplever det for Matheo sin del, og hvordan statusen ligger ann nå :-)

For Matheo sin del så ønsker eg ikkje mennesker som kommer og går ut av livet, eller bestemmer seg for en ting og gjør en annen ting i livet hannes. Han fortjener det beste av det beste som finnes, og eg beskytter han så godt eg kan for slike ting. Så mye eg skulle ønske at eg kunne vært sammen med faren, så hadde det ALDRI gått. Må si når eg ser en lykkelig familie der faren triller og koser og nusser, så blir eg veldig lei meg. Tenk å kunne ha gleden sammen om det enn har skapt og bare beundre den lille skapningen. Ha en far som støttet deg opp igjennom svangerskapet og gledet seg til å bli pappa. Hadde ikkje trengt å vært kjærester, men bare hatt støtten.

Å være aleinemamma er virkelig en fulltidsjobb, men eg trives veldig i den nye tilværelsen, men den er ikkje en dans på roser. Eg glemmer meg selv. Ser meg i speilet og eg føler meg skikkelig stygg. Bloggen blir nedprioritert :-( Matheo liker å ligge på puppen, helst hele tiden. Glemmer å spise og drikke :-P Hehe. MEN ikkje misforstå. Eg ELSKER med hele mitt hjerte å være mamma. Men man prioriterer seg ikkje selv lenger. Matheo er min nr 1 <3 Meg eg HÅPER at eg kommer sterkere tilbake med bloggingen en dag :-)
Eg skal ha ett bilde av hånden, og ett av foten. Skal henge på veggen, men vet ikkje hvilket eg skal velge :-S HJELP!!!


Matheo vokser og vokser, nesten litt for fort. Vokst 670 gram og 7 cm på 3 veke. Herremin som tiden flyr, og enn kjenner godt at godgutten har blitt tyngre. Sparkebuksene og buksene i 50 er tatt bort i min største fortvilelse og mot min vilje, men de vokser jo så fort den første tiden, så kan ikkje gjøre noe med det. Godt er det at han vokser godt som han skal, og får den næringen han trenger <3  Eg og lillegutt har vært med å støtte Earth Hour i kveld :-) Og han var med å såg begynnelsen på Norge-Danmark før han sovnet i armene mine :-)

I dag er det økedag i hus. Det begynte smått i går kveld, men i dag føler eg at han har lagt på puppen stortsett hele dagen <3 Vært skikkelig kosete i hele dag. Elsker når han vil ligge i armene hele tiden. Ingenting er bedre enn å kose med gullet mitt :-D Milepæl de siste 3 ukene er at han har festet blikket, følger lekene vi beveger, prater litt (a-røøø), og ikkje minst så smiler han <3 Han er så nydelig når han smiler. Får tåre i øynene hver gang det kommer en ny lyd, og når han smiler.

Til de som er gravide. VIRKELIG!! NYYYYT tiden med magen, sparkene, bevegelsene, hikkingen og ikkje tenk på smertene ++. Eg vet det er veldig lett å si det, men eg angrer sterkt på at eg var så utålmodig på slutten. Savner å gå gravid. Når eg går på senteret og ser en gravid mage blir eg nesten på gråten. Savner å gå vaggende og stolt over magen og min perfekte lille skatt som lå inni <3 Eg gleder meg virkelig til neste gang eg blir gravid (EN GANG= LENGE TIL). Mine plager var ekstreme på slutten. Både bekkenet, og kvalmen, men neste gang skal eg virkelig nyte det til det fulle.

MEN den perfekte lille gaven min har kommet til verden, og ingenting er bedre enn det <3 Magen min er nesten på samme stadie som eg var før (10ukers magen min). Eneste strekkmerket er det ved navlen, og eg veier 4 kg mindre enn det eg var før eg var gravid. Eg hadde en grusom fødsel, og ett tungt svangerskap, men eg har vært ganske heldig etter svangerskapet :-) Renselsen er over, eg har MASSE melk, eg har en utrolig snill gutt som sover nesten hele natten, eg gikk ned til vekten eg var før eg ble gravid dagen etterpå fødselen, og eg fikk verdens mest perfekte lillegutt til verden <3 Bekkenet er ett annet kapittel, men det viste eg kom til å bli grusomt siden eg hadde problemer med det fra før av.

På tirsdag er lillegull 4 hele veke, og på fredag er han 1 mnd :-O

Må minne om spørsmålsrunden som pågår nå også, og så må dere ha en nydelig kveld videre

Mormoren til Matheo snek seg innpå å tok bilde av mor og sønn søvn etter en god middag og amming <3


Matheo <3
Av og til når eg ammer blir han så trøtt og sliten at han sovner og tar en liten pause :-P Hehe. Søtingen min <3
GRAVIDITETEN I KORTVERSJON;

Det hele begynte 19.juni. En positiv test slo mot meg kl 09:20. Eg skulle bli mamma <3


5.August fikk eg og "tante" Cecilie se deg for første gang lillevenn i 3D<3 Er så rart at dette er deg <3 SÅ liten. 3,1 cm lang <3


24.September - Fikk eg se seg for andre gang og mormor for første gang, og fikk vite at eg ventet en liten prins <3


1.Desember var eg og mormor for å se deg i 3D. Du er så nydelig <3


MAGEBILDER UKE 39+4. Er så rart at du har lagt her. Er så uvirkelig


1.Mars.2011, kl 11:50 kom lille Matheo til verden etter en LANG, tung og dramatisk fødsel. Verdens mest nydeligste gutt. Du er så perfekt, og eg er så ubeskrivelig stolt!! Verdens lykkeligste jente på denne jord. Du er så snill lille venn <3 Når du ikkje får mat, så sover du <3 Eg kunne ikkje ønsket noe annet og bedre enn deg <3 Du er eksemplarisk :-* Mamma elsker deg så himmelhøgt! Ord kan ikkje beskrive kjærligheten enn har til sitt eget barn. Eg får ikkje sett nok på han eller susset han nok <3 Du er min hjertestein, stolthet og engel <3 Her er min lille prins Matheo <3

NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likheter? Alle sier han er lik på meg :-P Nese, hake, munn og kinn. Hva syns du?
Dette er en hilsen til mamma'n min fra meg
jeg ligger inni magen din og lengter etter deg
- for selv om vi er nærme nå, så gleder jeg meg til
å se deg smile søtt til meg og kose når jeg vil.

Det blir i lengste laget å vente sånn, jeg vet
men tenk - for meg har dette vært en diger evighet!
For deg er ni små måneder en brøkdel av ditt liv
mitt liv har ikke startet det, et rart alternativ...

Å mamma'n min, jeg gleder meg. Det kiler inni meg!
Tenk, om no'n små små dager så skal jeg treffe deg!
Jeg kjenner dine lyder, jeg kjenner stemmen din
og om no'n små små dager skal du få høre min.

Hvil deg, du mamsen!
Vi skal rocke natten sammen!
Hei mamma

Ville bare si at jeg er her. Kjenner du at jeg sparker litt i deg?
Håper det ikke gjør vondt, jeg vil bare gi beskjed om at alt er bra her inne...
Av og til glemmer jeg meg ut, å sparker deg kanskje ikke på en stund.
Da er det bra at du dytter litt i meg så jeg får si i fra at alt er fint.
Jeg skal ikke sparke deg mer når jeg kommer ut, mamma, jeg lover!
Unnskyld for at jeg gjorde sånn at du ble kvalm, mamma...
Jeg gjorde det ikke med vilje.
Skulle ønske jeg kunne trøstet deg når du kastet opp og var dårlig.
Jeg er glad for at det endelig er over.
Jeg er også veldig lei meg for at bekkenet ditt gjør vondt, mamma...
men jeg må jo ut, og det er ikke plass til at jeg skal komme meg gjennom.
Jeg syns det er dumt at du blir trøtt og sliten av å ha meg inni magen,
men jeg har ikke så mye energi mamma, så da må jeg låne litt av din,
og det er ganske slitsomt å bli til en baby skal jeg si deg.
Jeg tror at jeg får den beste mammaen i hele verden..
En mamma som går gjennom 9 måneder med vondt bare for min skyld.
Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse.
For jeg har hørt at du og pappa snakker om meg, og at dere allerede er glad i meg
og gleder dere til å treffe meg.
Jeg er så glad for at du har pappa...
Snille pappaen min som trøster deg når du gåter uten å helt vite hvorfor.
Hjelper det viss jeg kiler deg litt?? Blir du glad da?
For jeg hører at du plutselig begynner å le litt når jeg beveger meg...
Vi må være flinke å hjelpe hverandre gjennom fødselen,
for jeg tror det kommer til å være ganske vondt for begge.
Men så når vi får se hverandre å ligge tett inntil hverandre
så blir alt bare bra igjen!!
Vi har mye å se frem til du og jeg, mamma...

Hilsen lille meg i magen <3


Fineste diktet <3 Fikk nesten en liten tåre i øyekroken. Det med pappaen stemmer jo ikkje da, men da kan man bare sitte inn min mor i stedenfor :-) Hihi. Nå er det virkelig ikkje lenge til eg skal få se deg min høyt elskede sønn <3 Herremin så eg ser frem til den dagen kommer :-* Eg har utrolig mye å se frem til, eg skal snart bli mamma, og til verdens nydeligste gutt <3 Og vi har mye å se frem til sammen :-* Elsker deg himmelhøyt Matheo gutten min <3
Matheo

Opprinnelse: Slavisk
Navnedag: 24.februar
Betydning: Guds gave

Noel
Opprinnelse: Fransk
Navnedag: 27.desember
Betydning: Jesu fødsel, jul

Min kjære Matheo Noel <3
Syns ditt navn passer perfekt til lille nydelige deg <3
Du er virkelig Guds gave <3 Den beste gaven eg
noen gang kunne ønsket meg <3

Håper du kommer på navnedagen din da :-D Hadde
vært utrolig spesielt å bli født på sin navnedag :-)

Ord kan ikkje beskrive min kjærlighet til deg prinsen
min <3 Du er så vakker <3 De søteste bolleskinnene
og den gode underhaken din :-D Har så lyst å knipe og kose med deg <3
Den gode lukten, første lyden fra deg, kjenne din myke
hud, og det å endelig få holde deg skjønnheten min <3

Eg er rett og slett forelsket. Eg beundrer 3D bildene av deg,
og gleder meg så til å se deg igjen på fredag :-D
Om ikkje lenge skal eg endelig få se deg <3 Har du
blå eller brune øyne, gyllen eller lys hud, hvor langt mørkt hår,
hvor lang, hvor tung, og hvor stor rundt ditt lille (?) hode? Du er min lille engel,
og MIN prins Matheo <3 Du er verdens vakreste gutt, og eg elsker deg himmelhøyt <3 :-*
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Huset vårt · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kjøkken · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits