I dag kjørte eg og min mor inn på IKEA igjen for å hente det som ikkje var på lager på mandag. Eg kjøpte 4 dører, 2 skuffefronter, 2 runde lys, lysstrimle bak tv`n, lys som eg skal ha nede i skuffene, en gulvlampe, 2 bildehyller som er over v`n, og julepynt. Vi har skrudd opp alt, og nå er alt ferdig :-D JIPPI :-D Nå føler eg at eg kan slappe av fremover :-D Er kjempefornøyd. Tok opp den ene julepynten som er oppe på hyllen. Er liksom en skog med lys inni. Er kjempe stilig, hvertfall når dere får se planene eg har med julepyntingen. Oppå hyllen blir det i allefall en slags landsby :-P Er veldig enkelt over tv, men får snart det som skal være på bildehyllen, og da blir det mye bedre tror eg :-)
Hva syns dere :-D?
I dag tok vi ned kjøleskapet, og så fikk eg mikro av broren og svigerinnen min :-D Deilig å få det i hus !! Nå er det enda mindre som skal gjøres. Kjøkkenskapene og skuffene kommer på fredag, og da er eg ferdig :-D Hihi :-D
Hihi. Har mye å ta meg tid til nå fremover. Så håper at dere forstår at eg ikkje har tid å blogge så mye. Tiden min går til oppussing i kjelleren, trene, sove og jobbe. På bildet ville eg ikkje ta med tv-bordet :-P Var litt rot der. Hehe.

I DAG 06.10.2010:
- Frokost - Check
- Jobbe 10-15 - Check
- Spise en god middag - Check
- Male siste strøket på soverommet :-D - Check
- Begynne å male i gangen :-D - Check
- Slappe av - Check
- Sove - Check

I MORGEN 07.10.2010
- Frokost - Check
- Trene - Check
- Male i gangen - Check
- Male enda mer :-P - Check
- Pusse opp mitt kommende pc-bord
- Pakke (eg reiser til Fredrikstad for en helg) :-D - Check
- Sove

FREDAG 08.10.2010
- Stå opp kl 06:00
- Spise frokost
- Kjøre til Bergen flyplass (Flesland)
- Flyet til Rygge går 08:10
- Lander 09:00
- Så hjem til kjære Camilla :-D

Etter eg har landet og kommet hjem til Camilla, har eg ingen planer :-) Eg gleder meg til å slappe av en HEL helg uten negativitet, rydde, jobbr og male. Skal endelig bare slappe av og kose meg med venninne, og det en HEL helg. Tror ikkje det har gått opp for meg enda at eg skal bort. Blir deiligt å komme seg vekk fra øyen en helg. Trenger virkelig å komme meg vekk. GLEDER MEG SÅNN :-D Ser frem til masse god mat, shopping, og prating ;-)
KJELLERSTUEN FØR OPPUSSING :-) Masse rot :-P

 
Kjellarstuen etter :-) Er noen møbler som skal ut. Den mørke veggen på bilde 1 er panellakk i mørk eik. På bilde 2 ser du to forskjellige farger, true clay på den rett frem og til høyre, og en lys beige (nesten hvit) på resten. Taket er helt hvit i 70 glans :-) Ser fargeforskjell på bilde 4. Bilde 5 og 6 er av kosekroken, og har kjøpt inn 2 nye lilla puter på KID. Var 2 for 1 :-) Eneste som er igjen er nytt gulv og litt mer på veggene :-) Ser så kjedelig ut. Hva synes du :-)?
Slik så stuen før, og VELDIG rotete. SÅ frem til lørdag er planene mine å jobbe og å male. Skal overraske mamma og pappa til de kommer hjem. Har nå bare 2 strøk igjen på 2 vegger i stuen. 5 av veggene i stuen er nesten hvit, 2 er beige og ene brun. Har HELE gangen igjen. I gangen er det både i tak og vegger med grunning, så maling der igjen. Puuh, gleder meg til å bli ferdig. Da har eg bare 2 soverrom igjen, gulvlegging og hjelp av mamma heldigvis :-) Nye møbler skal inn, og masse skal ut!!

Nå må eg skynte meg i dusjen å få av meg malingen, for eg skal på jobb kl halv 12. Ha en strålende dag alle sammen :-) Eg skal hvertfall prøve. Gruer meg med tanken at eg faktisk skal grunne HELE gangen etter jobb!
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits