Nå er det en god stund siden eg har vært her inne, Matheo har på denne tiden fylt 13mnd, han har gått 17skritt og blir bare flinkere og tøffere for hver dag <3 Blitt en skikkelig tøffing av en gutt, med sterke meninger, men alt i alt så er han verden snilleste. Han sover 11-12 timer i strekk hver natt, er smilende og blid så og si HELE dagen, flink til å dele, koser masse, flink å spise opp maten, klapper hunden vår forsiktig, og uansett om han er en tøffing så er han ganske så forsiktig av seg. Han bruker lang tid på en ukjent ting, og sørger for at alt er trygt før han fortsetter. Søtn <3 I denne tiden klarer han nesten å gå opp i sofaen, klarer å gå ned fra sofaen, fått 8 tenner, kryper mest men også begynt å gå litt, sier "bæ", "mamma og pappa", og begynte å si "nei" i går :-) Vinker hade og hei, rister på hodet når vi sier nei til han, og lager de beste koselydene man kan tenke seg til. Verdens bete gutt uten tvil <3

I Juli møtte eg verdens beste mann, og nå har vi rundet 7mnd sammen <3 Han er så god pappa for Matheo og trives så utrolig godt i rollen som pappa. Flink og veldig tålmodig. Vi har ikkje flyttet inn sammen enda, så vi pendler til Fredrikstad fra Bergen, og trives veldig godt der, men skulle jo helst bodd i Bergen nærmt familien :-) Men hva er det det sies, Kjærlighet flytter fjell, og å møte min kjære føles så rett og en person eg virkelig kan leve resten av livet med!

Mie er vår lille prinsesse (for de som har lest: http://villapaprika.no , så overtok kjæresten min hunden til søsteren sin). En ordentlig prinsesse som elsker altfor mye oppmerksomhet og kos, er tålmodig med Matheo og har ALDRI knurret uansett hvor hardt han har lugget hun.

Akkurat nå lever eg på rosa skyer, eg har verdens mest perfekte lillegutt, snilleste og omtenksomsfulle kjæreste, søteste lille prinsesse Mie, snilleste familien og verdens sprekeste bil <3 Snart skal eg begynne på nettstudie, vi har fått huslån om vi evt skulle kjøpe og flytte inn sammen, og sommeren sniker seg innpå ;-) Eg er virkelig den heldigste jenta på jord som har så mange fantastiske mennesker rundt meg så og si hver dag. Nå skal vi snart pusse opp videre i leiligheten til kjæresten for å gjøre den finere med farger, nye taklamper og kanskje litt møbler :-)

Som en lykkelig dame med lillegutten i armene, titter sammen på Disney Junior i sengen og koser oss på fjellet sammen med mine foreldre, så ønsker eg en og en hver en riktig god påske :-)

Lev i nuet og ikkje beskymre og tenke på alt det dumme som har skjedd. Ha mål å gå til, tro på deg selv, og ikkje sammenlign deg med andre. For alt i alt er du den eneste personen som kan være deg fullt og helt, og for det er du unik. Ikkje la noen ta knekken å deg!!(PS; Savner deg masse kjære, gleder oss masse til å se deg igjen <3)
Dette er en liste før eg pakket, og så skal eg lage ett innlegg om hva eg pakket og hva eg fikk bruk for :-)Maten og bleiene til barn i Spania er dyrt, så derfor valgte eg å ta dette med meg! Ganske glad for det!

Eg fikk spørsmål om eg kunne ligge ut en liste om hva eg skal ta med til syden. Tidligere innlegg fikk eg en link til
http://frumaela.com/ der hun hadde lagt ut en pakkeliste, og takk til den som skrev linken til meg :-) Fikk mye tips. Er sikkert altfor mye, men tar ekstra klesplagg tilfelle han gjør seg ut på alle klærene. Har vaskemaskin i leiligheten, så vi får se hvor mye eg tar med. Kort sagt, dette er en utgangspunktliste.
Med på flyet:
- PASS
- Antibac
- Nesedråper (som gies før letting og landing)
- Aventflaske (?)
- Bolle og skei
- Gulrot pastinakk (siden flyet går på ettermiddagen)
- Ansiktservietter
- Våtservietter
- Lilla bleieposer fra libero
- 4 bleier
- 1 kleskift (body, bukse, genser)
- Kosebamsen
- Nye leker (som blir mer interessane)
- 2 Gulpekluter
- Bæresele (som eg går med på flyplassen, inn på flyet, og ut av flyet og til vi henter vognen)

Klær til 18 dager:
- 4 matsmekker
- 6 siklesmekker
- 5 kortermet body
- 5 langermet body
- 6 par sokker (som passer de forskjellige klærene)
- 2  bomull strømpebukser (tilfelle det blir kaldt om kveldene)
- 2 solhatter
- 4 pysjer
- 6 bukser / shortser
- 6 t-shorter
- 4 cardigan (Om det blir litt kjølig om kveldene)
- 2 gensre (Om det skulle blitt mer kjølig om kveldene)

Om eg trenger mer (noe eg ikkje tror siden vi har vaskemaskin i leiligheten), så er det kjøpesentre rundtom :-)

Toalett- og stellesaker:
1pk med 133 bleier av 3`er bleier
4 pk med swimpants fra libero
- 2 pk våtservietter
- Febermåler
- D-dråper
- Solkrem 50+
- Paracet stikkpille (4-18mnd)
- Dentinox (om tenner kommer)
- Zinksalve
- Badeolje (Dr.greve)
- Bedtime Bath
- Bodylotion 
- A-creme
- Q-tips til babyer
- Nesesuger
- Otribaby saltvannsdråper
- Baby kam + kost
- 2 badehåndklær
- 2 håndklær til bleieskift
- 6 vaskekluter (1 om morgen og 1 om kvelden + kanskje 1 midt på dagen)
- 1 helseteppe
- 2 fleecetepper (tilfelle) 
- 6 gulpekluter
- Uv-telt/ telt til stranden
- Solbriller
- Badebasseng m/tak over


Mat- og drikke i 18 dager: (Er ikkje helt sikker på hva eg skal ha med her)
- 3 Aventflasker
- 2 pk God natt havregrøt (Fra 6 mnd)
- 1 pk Risgrøt (Fra 4 mnd)
- 1 pk Risgrøt m/banan (Fra 4 mnd)
- 1 Bringebær-eple drikk (Fra 6 mnd)
- 1 Fersken-eple drikk
- 2 Sviskedrikk (Fra 4 mnd)
- 6 Sviskemos (Fra 4 mnd)
- Økologisk 3x Jordbær-banan, 3x Banan-eple, 3x Pære (Fra 4 mnd)
- 1 pk Frutti eple- mango
- 4 av Mormors lapskaus (Fra 6 mnd)
- 4 av Biff Stroganoff (Fra 6 mnd)
- 4 av Gulrot pastinakk
- 2 av NaturNes, potet-kalv-brekkbønne
- 2 av NaturNes, potet-gulrot-kalkun
- 1 av NaturNes, ris-gulrot-kylling
- 2 av Drikki, mettende mellom måltid
- Leke m/nett til å ha frukt i

Annet:
- Leker
- Parasoll
- Myggnetting
- Babycall
- Bilsete
- Vognen
- Dyne (som skal være i reisesengen, vi har reiseseng der) og Tynn babypute (Matheo liker ikkje å ligge helt flatt)
-
Lammeskinn (som Matheo er avhengig av + lukten vil kanskje gjøre han tryggere på fremmed sted, og vil gjøre det kanskje litt varmere siden det er ac i leiligheten)
Da har eg endelig kommet hjem etter en utrolig koselig ferie på fjellet. Eg bestemte meg for å nesten ikkje være på internett, og det gjorde eg også :-) På mandagen møtte eg og Matheo, Åshild og Thea Isabel. Utrolig koselig. Var 6 uker siden eg hadde sett se sist gang, og de hadde jammen vokst mye på de 6 ukene. Eg kjøpte en matrosdrakt som han skal ha på seg i konfirmasjon til helgen som kommer. Utrolig fin, gleder meg sånn til å ta den på han, og ikkje minst så gleder vi oss til å møte de igjen <3

Matheo storkoste seg på fjellet, og sjarmerte mange i senk med det nydelige smilet sitt <3 Han har blitt en storsjarmør, og en liten kar som er blitt bestemt allerede. Vi har gått mange turer, og noen lufteturer med bæresele som har vært skikkelig stas for oss begge. Vi møtte min venninne Camilla og hennes prinsesse Thea Emilie, og gikk en liten med tung tur. Utrolig koselig å se de igjen :-)

På lørdagen var Matheo med på påskerenn for første gang :-D Og gjett om eg var stolt :-D Min mor hadde han i bæresele og gikk rundt en løype på langrenn, og seinere på dagen fikk han diplom og medalje. Minste deltageren noen sinne tror eg det var, og eg tror eg vokste 10 cm når alle såg på nurket mitt <3 Hihi.

På terrassen var det opp i 34 varmegrader og 22 varmegrader i skyggen. Helt utrolig. Bedre påske kunne eg ikkje drømt om. Tilbringe påsken med min bestevenninne, Camilla, Thea Emilie, Åshild, Thea Isabel, og familien.

Håper alle hadde en nydelig påske, og at dere har fått slappet av :-)
I morgen reiser eg på fjellet til campingvognen vår :-) Skal bli deiligt å komme seg bort fra all rydding hjemme, og til en avslappet tilværelse der oppe :-) Gleder meg til å vise Matheo frem til alle vennene vår der oppe ;-D

STELLE:

Våtservietter
Bleier
Zinksalve
Babyolje
Bodylotion
Vaskekluter
Håndklær
Sjampoo
A-crem
Bleieposer
Stelleunderlag
Q-tips

ANNET
Solkrem
Gulpekluter
Bæresele
Smokk
Solbriller
Babycall
Antibac
Tran
Vogn - m/lammeskinn, dyne, fleece og stelleveske
Helseteppe og fleeceteppe
Regntrekk og myggnetting

KLÆR: (Torsdag til søndag og torsdag til mandag - så hjem for å vaske klær og ta med mer til torsdagen)
8 bodyer (2 for dagen)
4 par sokker
4 strømpebukser (ull)
4 bukser
2 sparkebukser
2 gensre
1 ullkjeledress
1 jakke
2 ull luerNoe mer eg trenger. Skal på påskefjellet :-)
Skal du noe i påsken?
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· "Kjøkkenet" · "Kontoret" · 0-6 mnd · Amming · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout
hits