hits

Hvor ofte fikk du rier?
Viss du ser på den nederste linjen så ser du hvor mange rier eg hadde :-) Eg fikk rier med 30 sek-1 min mellom hver, men noen ganger kom de så ofte at når rien var på vei bort så kom det en ny rie i rien :-P Helt grusomt. Slik holdt det må i 3 timer. Fikk så epidural som varte i 1 time, og da gikk eg 5 timer og 50 min med slike rier til han var ute. Noen rier varte opp i 3 minutt. Noen var så sterke at de ikkje kom inn på sjemaet. Det var faktisk så grusomt at eg ikkje ønsker min verste fiende slike smerter. Bildet ble tatt 04:06 på natten 1.3.2011, 54 minutt før epiduralen var satt :-) På bildet ser du at eg nesten ikkje hadde pause. Slik var den fra kl 02 om natten til han var ute 11:50


- Er du sammen med barnefar?
Nei, det er eg ikkje, men vi var sammen en gang i fjor


- Kommer Matheo til og ha samvær med barnefar?

Som det er nå så ser det ikkje slik ut.

- Kan du fortelle hvorfor fødselen var grusom? (Skjønner visst du ikkje vil)
Det var en grusom fødsel fordi, ehm tror eg må ligge inn stikkord her. Er så mye :-P
      - Fødselen varte 32 timer fra første skikkelige rie, men hadde hatt rier i 1 uke
      - Hadde rier hvert 30sek-1minutt og varte i opptil 3 min i nesten 12 timer
      - Epiduralen varte bare 30min-1time fordi riene var så sterke at den fikk ingen effekt nesten
      - Men det verste var at de hadde tenkt å sende meg hjem etter 22 timer med rier. Eg sa eg ikkje reiste hjem fordi eg var redd det var noe galt med Matheo, kjente at det var noe som ikkje skulle være. Jordmoren ville ikkje sjekke fordi det ikkje var nødvendig, men eg sa hun måtte ellers viste eg ikkje om eg turte å reise hjem. Når hun sjekket hadde han altfor lav puls. Det laveste enn kan ha før enn begynner å vurdere noe er 110 og han hadde 80 og 90. VELDIG lav. Ble nesten hastekeisersnitt. Ble sendt til føden fra storken og fikk satt elektrode på hode hans etter de hadde tatt vannet. Fra eg hadde 3 1/2 cm til han var ute tok det 6 timer og 50 minutt.

Dette syns eg var en ekkel opplevelse, og riene kom så ofte og varte så lenge. Var helt grusomt. Hadde slike rier i nesten 12 timer og det var ganske heftig når det stod på. I de riene som varte i 3 min så kom det en ny rie i en rie. Off. Eg kjenner virkelig vondten bare av å skrive det ned :-P

- Hvem ligner Matheo på?

Alle sier han ligner på meg :-) Og på bilder da eg var nyfødt, så ser enn det tydelig :-D

- Er du like fornøyd med vogna nå som dere har tatt den i bruk? :-)

Ja, eg VELDIG fornøyd :-D På dagen bruker eg baggen som vugge oppe hos mamma og pappa, og den er så utrolig lett å trille med og i butikker.

- Hvem ligner Matheo mest på ? Deg eller barnefaren?

Svarte litt lenger oppe :-) Han er lik på meg :-)

- Hvordan er livet som mamma? Bedre/verre enn du hadde trodd?
Kan ikkje si det er verre i allefall. Det er det beste som har skjedd og har fått bare gode opplevelser, så mye bedre enn eg hadde trodd :-) Er selvfølgelig mer slitsomt/ mer arbeid enn eg hadde trodd, men absolutt verdt det <3

- Kan du legge ut magebilde både fra siden og forfra slik den er nå?:)

4 uker på vei, dagen etter eg fant ut at eg var gravid

39+4 uker på vei med Matheo

I dag 3+5 uker etter fødsel. Eg har blitt en del breiere under puppene der ribbeina er. Irriterende, men er jo bare 3 snart 4 uker siden fødsel. Fødselstreken er der fortsatt :-) Men eg er ganske så fornøyd :-) Sånn som det siste bildet er eg nå :-)

- Har du fått noe fødselsdrepresjon eller går det veldig greit? :)

Nei, har absolutt ikkje fått noe som helst fødselsdepresjon :-) Er utrolig glad for det. Var redd eg skulle få det siden det har vært så mye styr med nav, skuffelser, og at det var mye nytt, men eg syns alt har gått fint :-)

- Har barnefaren sett Matheo? Bilder/virkeligheten?

Nei, ingen av delene.

-Hvordan synes du rollen som ung mor er i forhold til hva du eventuelt forestilte deg?

Det er jo selvfølgelig helt nye rutiner og ett helt annet liv enn det eg hadde, og kan ikkje forestille seg hvordan det er å ha en baby 24 timer i døgnet når enn er vant å passe og kan levere tilbake :-) Men det er mye mer fantastisk enn eg noen gang kunne forestille meg :-) Det er slitsomt, ja, men det å være mamma er helt fantastisk i seg selv, og til min lille Matheo er bare en drøm <3 Mye arbeid, og er veldig vondt når han har vondt i magen og griner og du vet ikkje hva du skal gjøre når han har blitt badet, fått ny bleie, har fått mat, rapt og gulpet.

-Hvordan er søvrutinene til deg og den lille?

Syns de er utrolig gode eg :-) Han sover til ca 19-20 om kveldene (er jo våken og sover om dagen også, men når eg skal ta utgangspunkt i kveld og nettene så er det slik→) og da går eg å bader han fordi han blir så rolig av å bli badet. Etter det ammer eg han litt, og så er han våken til kl 22-23 og da sover han 4-6 timer hver natt. Våkner så for å få mat i ca 30 min og sover 3-4 timer til. Utrolig snill gutt eg har fått :-* Skikkelige rutiner har vi ikkje fått enda da, men er godt på vei :-)

-Hva har du planlagt i forhold til dåp? Mat, hvor mange gjester osv?

Ikkje så veldig mye egentlig. Invitasjonene er snart ferdig, og bordkortene skal eg snart begynne på :-) Det blir wienerpølse m/brød til de små og så blir det enten snitter eller steik til de voksne :-) Var tilbud på lys på kremmerhuset for ikkje så lenge siden til 10 kr per kubbelys, og 5 kr per bordpyntstrø (kjøpte 1 pk av den). Meg, Matheo, min mor og min far, broren min, svigerinnen min, og mine tantebarn, min andre bror og hans kjæreste, oldeforeldre, tippoldemoren og bestevenninnen min. Vi blir ca 16 stk med meg og Matheo. Vet ikkje om alle kan komme :-)

- Det var vel det, og sønnen din er jo bare heeelt nydelig, kan forstå du er stolt!

Tusen takk :-D Han er helt herlig <3

- Hvorfor velger du og døpe ?

Jeg synes dåp er noe tull , "staten " skal godkjenne att barnet er frelst , det er egentlig helt sykt!

Men folk utfører jo ritualer i dag fordi er er "koselig" uten og tenke noe mer over HVORFOR man gjør det !!

Slike ritualer er etter mitt syn og fraskrive seg autoritet , en prest skal "bestemme att nå er du gift /døpt...... Man kan vel like mye velsigne barnet selv.....?! Da tar man til seg den autoriteten man egentlig har!! Og er jo mye mer fantastisk og velsigne selv enn att enn fremmed mann skal gjøre det .. ;)

Har sikkert litt annet syn på dette en mange andre ..:P Men slik det er i dag så gjør vi ting , uten og tenke over hvorfor og hva det egentlig innebærer..,

Jeg tror på Gud , men må ikke gå i kirke for og praktisere..., heller ikke for og velsigne mitt barn.

Er jo fra folk til folk hva de mener med den saken :-) Eg tror på Gud, og eg syns det er en spesiell dag der eg skal navngi mitt barn, og det ved å ha en seremoni i kirken fordi eg eg syns det er fint :-) Det er jo en tradisjon for oss i familien også, men først og fremst fordi eg syns det er fint å ha en seremoni i kirken for å navngi Matheo, og i tillegg samle den nærmeste familien å feire dagen min sønn sin dag der han fikk sin velsignelse :-) Enkelt og greit. Selvfølgelig kan du velsigne barnet ditt selv, men for meg er det spesielt å velsigne i kirken :-)

 - Vil du på utkikk etter kjæreste?

Hadde vært utrolig godt å hatt en kjæreste <3 Føler absolutt at det er noe eg trenger, men akkurat nå, så har eg nok med min lille prins :-) Er så mye nytt som har skjedd den siste mnd og eg vil gi all oppmerksomhet til min sønn og ikkje være på utkikk etter en. Eg vil ikkje leite, men heller vente på at det kommer en fantastisk mann i mitt liv :-) Eg har ikkje akkurat valgt bra menn/gutter opp igjennom som mine nærmeste vet, så for det eg har opplevd opp igjennom med mannfolk har vært veldig sårende og har store vanskeligheter med å stole på en mann. Etter eg fikk Matheo har eg også fått større krav (om eg kan få si det på den måten). Skal ikkje tenke på meg selv lenger, men hva som er best for Matheo ++

- Hvor mange kilo la du på deg i forhold til det du veide før?

Eg veide 59 kg før eg ble gravid. Eg var 65 kg den dagen eg fødte, og nå veier eg 55 kg :-)

- Har barnefaren sett Matheo? (Forstår hvis du ikke vil svare på det)

Nei, det har han ikkje.

- Hvor lenge har du tenkt å bo under foreldrene dine? :)

Det vet eg ikkje enda :-) Tar det som det kommer :-) Kanskje eg finner drømmegutten og flytter ut? Kanskje etter eg har utdannet meg, eller når eg får en jobb. Uvist enda :-)

- Har mammarollen vært som forventet?
MYE bedre :-D Elsker å være mamma. Det er slitsomt innimellom, men herremin så fantastisk det er å være mamma til nurket mitt <3

- Skal Matheo ha både ditt og BF's etternavn?
Han har fått mitt etternavn

- Syns du mammarollen er tyngre enn hva du trodde?
Litt. Eg viste det kom til å bli en helt annen tilværelse og at det kom til å bli mye mer å gjøre enn vanlig.

- Når har du tenkt at han skal begynne i BHG? Hvis du har tenkt så langt da.
Eg har tenkt å begynne på skole igjen aug 2012, men vi får se om eg kommer inn på skolen eg vil, om ikkje så begynner eg sikkert å jobbe litt og være hjemme litt med han :-) Har i allefall søkt til neste høst :-)

- Hva skal du gjøre når han begynner i BHG?
Skole eller jobbe
Kan du legge ut flere bilder av han? Et av dere du holder han? Kan du legge ut et bilde av hvordan magen din ser ut nå?
- Håper de fleste skjønner det eg sier nå, MEN eg har en eller annen beskyttelsesfølelse at eg ikkje vil ligge ut bilder og at det er bilde av han på netten.  Kan ligge eg bilde der eg holder han ja. Får se når eg får tid til det!

Var det bare din mor som var med , eller din vennine også ? :)
- Det var min mor :-)

Fødte du på Storken eller ikke?
- Eg ble sendt ned på føden med en gang de såg pulsen til Matheo. De ville ikkje ha hatt meg der oppe heller fordi den var så lang, tung og dramatisk som de sa til meg :-)

Hvorfor blogger du så lite, og skal du begynne å blogge mer?
Hehe. Hvorfor eg blogger så lite. NEI, eg fødte for 5 DAGER siden. Eg har ikkje lyst å være på internett egentlig fordi eg vil se på Matheo heeeele tiden. Eg forguder prinsen min, og vil nyte tiden MAX med han når han først er her. De vokser jo så fort. Eg blogget om graviditeten, og nå kommer eg til å blogge når eg har TID og VIL. Eg har andre prioriteringer i mitt liv nå enn å sitte på nettet og bloggen hele dagen. Mitt gull trenger min fulle oppmerksomhet. Eg er fortstatt sliten etter fødselen og å amme er slitsomt (på en måte), Han suger energien av meg, og dere som har født selv vet vel hva eg mener. Men alt i alt. Eg elsker å blogge, men eg elsker min sønn mer enn ord kan beskrive og er han eg vil og skal bruke tiden min på :-)
Det sies at du føder ditt barn i de mnd som passer til ditt stjernetegn. Stemmer dette? Og er det eg skal finne ut :-D

Hvem: Iselin Victoria
Hva er stjernetegnet ditt: Tvillingene
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin? Vekten
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Vekten
Stemmer det: Ja, det stemmer :-D Tvillingen og vekten passer sammen.

Hvem: Angelika Andersen
Hva er stjernetegnet ditt: Vekt
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Jomfruen
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Jomfruen
Stemmer det: Stemmer ikkje

Hvem: Marlene
Hva er stjernetegnet ditt: Vekt
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Fiskene
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Vet ikkje enda.
Stemmer det: Må føde innen 20.februar, ellers er det ingen alternativer/ det ikkje stemmer :-P

Hvem: Malene
Hva er stjernetegnet ditt: Vannmann
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: ?
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Væren og venter en i tvillingene
Stemmer det: Begge stemmer :-D

Hvem: Marita
Hva er stjernetegnet ditt: Jomfruen
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Fiskene
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Tyren, og har termin med nr2 termin 11.Mars (fiskene)
Stemmer det: Begge stemmer :-D

Hvem: Ane - Mamma til Tomine
Hva er stjernetegnet ditt: Skorpion
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Løven
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Kreps.
Stemmer det: STEMMER :-D

Hvem: Charlotte - mamma til Vilde
Hva er stjernetegnet ditt:
Vannmannen
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Skytten
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Skytten
Stemmer det: STEMMER :-D

Hvem: Unni - Mamma til Daniel
Hva er stjernetegnet ditt: Krepsen
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: ?
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Steinbukken
Stemmer det: STEMMER :-D

Hvem:
Hilde - Mamma til Jamie Leander
Hva er stjernetegnet ditt: Skytten
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Tyren
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Fiskene
Stemmer det: Nei

Hvem:
Ida
Hva er stjernetegnet ditt: Krepsen
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: Væren
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: -
Stemmer det:
Om det skal stemme må hun føde 2 uker før (noe som kan være godt mulig)

Hvem: Christine Bærøy
Hva er stjernetegnet ditt: Jomfruen
Hvilket stjernetegn har/hadde du termin: ?
Og om du har født, hvilken dato fødte du/hvilket stjernetegn: Fiskene
Stemmer det: JAAA :-D

= 7 av 9 som har født stemmer


Væren passer best sammen med Tvillingene, Løven, Vekten, Skytten og Vannmannen.
Tyren passer best sammen med Krepsen, Jomfruen, Skorpionen, Steinbukken og Fiskene.
Tvillingene passer best sammen med Væren, Løven, Vekten, Skytten og Vannmannen.
Krepsen passer best sammen med Tyren, Jomfruen, Skorpionen, Steinbukken og Fiskene.
Løven passer best sammen med Væren, Tvillingen, Vekten, Skytten og Vannmannen.
Jomfruen passer best sammen med Tyren, Krepsen, Skorpionen, Steinbukken og Fiskene.
Vekten passer best sammen med Væren, Tvillingene, Løven, Skytten og Vannmannen.
Skorpionen passer best sammen med Tyren, Krepsen, Jomfruen, Steinbukken og Fiskene.
Skytten passer best sammen med Væren, Tvillingen, Løven, Vekten og Vannmannen.
Steinbukken passer best sammen med Tyren, Jomfruen, Krepsen, Skorpionen og Fiskene.
Vannmannen passer best sammen med Væren, Tvillingene, Løven, Vekten og Skytten.
Fiskene passer best sammen med Tyren, Krepsen, Jomfruen, Skorpionen og Steinbukken.
Var du sammen med barnefar?
- Nei, var ikkje sammen med barnefar når eg ble gravid, men vi var sammen tidligere det samme året

Skal lillegullet ditt ha kontakt med barnefar?
- Som det ser ut nå, så nei

Hvor mange stoler du fullt å helt på?
- 2. Min mor og min far <3 Er jo flere eg stoler på men ikkje FULLT Å HELT. Vanskelig å stole 100% på alle til alle tider.

Hvem er det du stoler fullt å helt på?
- Personene eg stoler fullt og helt på er mine foreldre. Har alltid sagt at den eneste mannen og damen enn kan stole på er sin egen mor og far. Selvfølgelig stoler eg på noen av mine nærmeste venninner, men hvem vet. Mine foreldre ville aldri sagt noe uansett hva det skulle vært <3

Liker du noe sport?
- Elsker å SE på fotball, hater å spille. Men volleyball og håndball :-)

Kan du skrive på bloggen når du skal føde, så vi veit hvorfor det blir stille?
- Får se hvor fort smertene kommer, om eg i det hele tatt tenker på data og blogging under rier, og når på døgnet det er.

Kan du få mora di eller venninna di til å oppdatere på bloggen når du er på sykehuset? :)
- Eg blogger når eg vil blogge igjen etter fødselen. Bloggen er ikkje livet mitt, og MÅ ikkje blogge hver dag. Eg tar meg tid til bloggen når eg vil. Kanskje det kommer ett lite innlegg via mobilen. Hvem vet. Er bare til å følge med. Ett nytt liv inntreffer meg snart, og bloggen blir det minst prioriterte.

Hvordan kom du fram til navnet Matheo?
- Eg hadde ett innlegg der eg skrev at eg trengte navnehjelp, og der kom Matheo opp. Eg tenkte ikkje så veldig mye på det navnet fordi eg syntes ikkje det passet inn. Vet ikkje hvorfor, men syntes det var utrolig fint. 1. En som eg jobbet med har en niese som heter Mathea og syntes det var utrolig fint. 2. Leste opp navnene som kom opp på bloggen til mamma, og hun smeltet for Matheo (noe som gjorde at eg likte det mer og mer siden hun sa Matheo til magen hele tiden <3). 3. Min venninne Camilla Kvarsvik spurte om eg hadde tenkt på noe navn, og hun likte Matheo best. (ikkje at det er en grunn, men er jo kjekt at venninner liker navnet) 4. SÅ eg tenkte mye gjennom navnet og ble bare mer og mer glad i det. så når eg såg han på 3D ultralyd så var det ingen tvil om at det lå en liten prins Matheo i magen <3

Var det noen andre navn du vurderte?
- Lucas Emilian, Gabriel, Jonas, Julian, Lionel, Mathias, Max, Martinius, Nathaniel, Noah, Sebastian, Tristan, og Tobias. Lucas Emilian tenkte eg mye på. Matheo Emilian og Matheo Noel har også vært i min tenkeprosess på navn. Navnene som er meldt oppe er navn som ble nevnt i ett innlegg som var hjelp til navn fra blogglesere som eg likte.

Jeg har et spm ang a-krem. husker du skrev et par innlegg om den og jeg vet og har ørt at den er fin til barn som du selv skrev. men bruker du den på deg selv under graviditeten? har nemlig hørt så mye forskellig der og, men påå apotekets egne sider står det jo at den er fin mot strekkmerker. man blir jo helt gal av alt som står på nett..
- Ja, eg bruker den på meg også .-) Eg har fått eksem i svangerskapet og den hjelper på. Den er også en god kuldekrem. Bruker den litt på magen. Den er tykk, og er anbefalt som strekkmerkekrem. Eg bruker en annen krem fra boots apotek som skal beskytte collagen i huden (det som utvider huden) og den er utrolig god og drøy :-) Den heter https://www.boots.no/butikk/s/products/view.html?p=2786892&c=&g=false&ref=search

Luker du ut kommentarer? Ser nemlig ut som et par av de kommentarene jeg har gitt på tidligere innlegg ikke er kommet med.
- Ja, mange kommentarer eg sletter fordi det er negativt, og det gidder eg ikkje. I stedenfor å kritisere så jævlig kan enn heller bare lese og ikkje kommentere. Skjønner av og til ikkje hvor langt du/dere kommer med det!

Når var du på første legekontroll etter du fant ut at du var gravid?
- Første legekontrollen var 8.juli. Da var eg 6+4 uker på vei med Matheo :-)

Kan du legge ut noen flere bilder av deg som nyfødt/2-3 måneder/1 år/2 år eller noe? Sånn at vi kan få et bilde av hvordan Matheo kan se ut?:)
- Er ikkje så mange klare barnebilder av meg, men eg skal se om eg finner ;-)

Har du noe kontakt med barnefaren nå?
- Nei. Eg har 0 kontakt

Hvor gammel er faren til Matheo?
- Han blir 24 år i år

Får du mange stygge kommentarer på bloggen din? Godtar du alle kommentarene?
- Ja, får noen for dagen. Er eg heldig har eg kanskje en dag uten. Hallelujah for de dagene!! Er ikkje alle kommentarene eg godtar. Om eg begynner å lese en negativ kommentar, så har eg bare funne ut at eg sletter den før eg leser videre :-) Gidder ikkje å lese negative kommentarer lenger.

Hvor mange kommentarer har du fått tilsammen siden du begynte med blogging?
- Akkurat nå er den 6559

Hvor mange lesere har du?
- Mellom 1400-1700 forskjellige lesere hver dag :-) I går hadde eg 1943. Dere er fantastiske <3

Hva skal Matheo kalle foreldrene dine? Bestemor og bestefar eller Mormor og morfar? Eller noe annet?
- Her blir det mormor og morfar :-) Det er noe de vil selv. Syns de burde få bestemme det først og fremst. Men eg har alltid kalt foreldrene til mamma for mormor og morfar, og har alltid kalt foreldrene til pappa for bestemor og bestefar. Syns det er slik det skal være egentlig :-) At de som er mormor og morfar skal bli kalt det også. Men selvfølgelig, er opp til hvert enkelt hva de syns. Eg syns i allefall det er det mest naturlige :-)

Er det noen av vennnene dine som ikke har støttet deg gjennom graviditeten?
- Ja :-) Og heldigvis for det. Er nå du virkelig ser hvem som er dine gode venninner. Noen snakker kanskje til meg 1 gang i mnd eller sier hei om de møter meg på senteret. Men er FÅ som virkelig snakker til meg ofte og er GODE venninner <3

Skal Matheo i Barnehage ? Hvis ja, når?
- Ja, høsten 2012 begynner han i en naturbarnehage. En nydelig og stor barnehage med mange dyr og turområder <3 Er rett over veien i tillegg (1-2 min å gå), så blir kjent med miljøet og dyrene før han begynner i barnehagen. Det betyr mye for meg :-)

Kommer noen til å oppdatere leserne dine på bloggen når han evt er født eller du drar på sykehuset?
- Nei, det tar eg av meg selv :-) Eg blogger når eg ønsker, og vet ikkje hvor fort ting skjer, og når ting skjer tror eg ikkje blogging blir det første i tankene mine, MEN tiden får vise :-) Kan hende eg blogger at eg har fødet, men ingen bilder kommer til å være med i allefall da. SKAL merke alle bilder som i det hele tatt blir lagt ut av Matheo.

Hvis Matheo hadde blitt jente, hva hadde du kalt henne da?
- Nesten litt sånn at eg ikkje vil si det :-P Hehe. Men det stod mellom; Thea Angelica, Leah Nora og Leah Sofie :-)

Er du redd for å få fødselsdepresjon?
- Ja, veldig.

Er du redd for å få negative kommentarer fra bedrevitere etter du har født? At du gjør noe feil osv?
- Er ikkje redd for å få negative kommentarer, VET at eg kommer til å få det uansett. Er bare visse mennesker som må kritisere alt som de ikkje mener er rett ++. Eg kommer til å vite hva som er best for Matheo, og det kan verken de kommentere og vite bedre enn det eg som er mammaen hannes vet. Kommentarer som begynner negativt kommer eg bare til å slette før eg leser videre, og om eg kommer til å få så mange negative kommentarer, kommer eg til å slutte å blogge, for er virkelig ikkje derfor eg blogger. Da kan de heller bare klikke seg på pilen som peiker til venstre i venstre hjørnet, og aldri komme tilbake :-) De kommer verken lenger med det, og om kommentarer kommer til å bli for drøye og i det hele tatt handle noe negativt om Matheo blir det anmeldt :-)

Er du redd for strekkmerker?
- Nei, ikkje nå når eg har kommet så langt i svangerskapet. Var redd for å se ut som en (unnskyld uttrykket) zebra. Men hadde eg fått de så hadde eg sikkert ikkje tenkt over de. Hadde sikkert bare tenkt at deble lagd mens eg bærte på verdens mest dyrebare skatt <3 Har 2 miniatyr strekkmerker ved navlen, men ikkje blitt større. Noen får de etter de har født også. Kommer de, så kommer de, men vil jo selvfølgelig slippe mest mulig unna :-) Eg har vært heldig syns eg  :-)

Hva er det du ser mest fremm på som mor?
- ALT. Vet ikkje hvordan eg kan beskrive det. Eg gleder meg til alt utenom å ha ett sykt barn (forskjøla, omgangsyke ++ hater å se de små ha det vondt :-( ) og våkne netter. Eg gleder meg til å bli mamma til Matheo, og det for resten av mitt liv. Etter eg ble gravid føler eg at livet har fått en mening <3 Gleder meg til å se alle fremskrittene til Matheo, se han vokse, hvor fort han lærer seg ting og tang, sin første tann, krabb, skritt, +++ Alt. Livet får plutselig en stor mening <3 Å bli mamma blir det mest fantastiske (men selvfølgelig ingen dans på roser).

Hva er du mest redd for fødselen?
- Er ikkje redd for fødselen egentlig. Gruer meg liksom til å ha vondt. Hvem vil ha vondt, men eg er redd for at det skal skje noe med Matheo. Få for lite surstoff, navlestrengen for hardt rundt halsen, +++ Så er det eg gruer meg mest til. Om det skulle skje Matheo noe

Blir den lille prinsen enebarn?
- Nå blir han det ja :-P Men håper på å få fler etter eg har funnet meg en mann eg kan dele resten av mitt liv med, ferdig med utdannelse og kanskje ett fedigbygget hus :-) Alle gode ting er 3 ;-) Matheo får jo en stesøster på 2 år i tillegg nå :-)

Hvordan kjenner du Camilla Kvarsvik? :-)
- Hun er en venninne av meg enkelt og greit :-) Nydelig jente <3 Fikk 3 spørsmål om det, samme :-P Hun er en venninne av meg.

Hvordan har graviditeten vært så langt?
- Graviditeten er en nydelig og magisk opplevelse rett og slett. Det finnes ingen større stolthet enn å kunne bære på sitt eget barn <3 Husker det var så spennende å tenke; når kjenner eg spark første gang, bevegelser, hikking, foten og nå er det HVILKEN DAG KOMMER PRINSEN :-D. Så graviditeten er spennende :-) Det skjer noe nytt hele tiden <3

MEN graviditeten har også ikkje vært en dans på roser. Eg har vært innlagt på Kvinneklinikken 2 ganger, og nesten fordi eg tok av så mye og trengte næring. Eg har hatt kvalme siden før eg viste eg var gravid (3+3), halsbrann, bekkenløsning (fra uke 13), ++++. Orker faktisk ikkje skrive alle plagene. Har hatt det aller meste uten svangerskapsdiabetes og forgiftning. Graviditeten har vært veldig tung, både fysisk og psykisk. Psykisk fordi eg har måtte gjort alt aleine uten barnefar. Er ikkje noe kjekt, men dette var i begynnelsen. Nå tenker eg ikkje på det lenger :-) Nå ser eg frem til å få Matheo til verden og bli kvitt alle plager og nyte livet mitt som mamma for verdens nydeligste gutt <3

Er det noe du virkelig ser frem til etter fødsel? Foruten om og endelig se prinsen din da. :)
- JA. Endelig bli kvitt halsbrann og kvalme (om eg er så heldig da). At eg endelig kan gå i normale klær igjen, og ikkje bruke 30min-1 time for å finne ett plagg for å ikkje se ut som en hval :-P Trene, og kose meg i den nye tilværelsen <3

Hvilken mat liker du best?
- All pasta :-P Pinnekjøtt på julaften er jo det ALLER beste. Men eg liker veldig godt spagetti bolognese, og lasagne :-) Marinert indrefilet av hjort med fløtegratinerte poteter. Bakt potet med etc er veldig godt også <3

Hvilken drikke liker du best?
- Vann :-P Men appelsinsaft er eg avhengig av nå i svangerskapet. Iste fersken, og fanta (lemon og appelsin).

Har du noen kontakt med barnefaren?
- Nei, det har eg ikkje

Vil han ha kontakt med lillegutten din?(visst det blir for privat trenger du ikke svare!:))
- Har sagt han vil det, men har ikkje akkurat bevist noe.

Husker du skrev et innlegg om en Mail du hadde fått fra NRK. Lurte på om det ble noe av og når du har tenkt å fortelle om hva det var?
- Eg ble spurt om eg ville bli intervjuet om maling i svangerskapet

Kass kamera har du? og ka var prisen på det? :)
- Den nye eg kjøpte meg er en Canon Powershot G12. Det kostet 4499. Ellers har eg ett Nikon D40 :-)

Hvordan er drømme mannen din? f.eks hvilken type mann ser du for deg at du kan leve resten av livet ditt med? interesser, kvaliteter, personlighet? =)
- Helt ærlig så har eg ikkje tenkt så mye på det. Føler at eg har sett de fleste, men nå har eg jo Matheo snart, og da blir det jo flere kvaliteter og flere krav viss du skjønner. Den personen som skal ta meg for hvem eg er, og ta i mot Matheo som han skulle vært sin egen. Skal være omsorgsfull, kjærlig, trofast, gentlemann, god humor, handy (hadde ikkje gjort noe :-P). I tidligere forhold har det ikkje vært bra. Alt for mye sjalusi fra hannes side der eg ikkje fikk bestemme hva eg skulle ha på meg, fikk ikkje sminke meg, fikk ikkje flette en flette i luggen eller ha håret ned, fikk ikkje være med venner og nesten ikkje familien min, fikk ikkje gå på fest, drikke alkohol, ha guttevenner ++. Så i mitt neste forhold skal det i allefall bli basert på å STOLE på hverandre, og at skal kunne gå med hva eg vil, ha de vennene eg vil, være med ++. Vanskelig å bare si hva eg ønsker og ikkje ønsker, fordi drømme mannen kommer nok etter hvert og da er det inne noe å ønske. Da er det bare han <3
Nå er det over en måned siden eg hadde en spørsmålsrunde. Har en i måneden for at de som er nyere lesere eller om det er noe mer nytt dere lurer på, så kan dere spørre. Kanskje det blir den siste spørrerunden før min hjertestein, prins Matheo kommer til verden <3 Spørr i vei om hva som helst! :-)
Jeg lurer på om du kan skrive et lite innlegg hvordan det var første gangen lillegutten din sparket deg, hvordan det føltes ut ++ Jeg er selv gravid. Uke 18 + 2 og jeg tror jeg kjenner spark, det føles ut som bobler. men jeg er litt usikker så det er litt gøy og se/høre hvordan andre har opplevd det :)

Første gang eg kjente noe som helst var vel i uke 13/14 (?) Mellom de ukene. Det var små boblinger, og eg viste jo ikkje hva det var for noe, men etter eg kjente spark for første gang så viste eg at det var baby <3 16.september på mamma sin bursdag kjente eg det første sparket. Var kjemperart!! Det føltes nesten ut som en fiskehale som slo deg innvendig (?). Hehe. vet  ikkje helt hvordan eg kan beskrive følelsen, men det var ikkje det sterkeste sparket. Når eg var 19+6 var eg hos min venninne Camilla Kvarsvik og da husker eg at eg kjente ett spark og tok hånden hennes på magen min for at hun skulle kjenne, og da gidde han ett skikkelig ninjaspark. Hele magen bulte ut der han sparket, og etter det har han vært en aktiv liten kommende fotballproff ;-D

LILLEGULL:
Har du tenkt på noe navn til den lille gutten din ? :)

- Jepp, min lille prins skal hete Matheo <3

Når håper du guttn din kommer?
- Håper han kommer før termin i allefall :-P Orker ikkje å gå over. Men tror han kommer en gang mellom 12.februar og 1.mars. Så om 5-7 uker :-) Håper bare han er frisk og at fødselen går fint, så er egentlig det samme når han kommer.LIVET SOM MAMMA, OM MEG OG DIVERSE:
Hvordan tror du live som mamma blir?

- Hadde vært mye kjekkere om eg hadde vært sammen med barnefaren da, men eg tror det skal gå fint. Tror ikkje eg er den verste personen. Eg gleder meg kjempe masse til å bli mamma. Det kommer til å være det tyngste som noen gang kommer til å skje sikkert (det å være aleine), men eg er forberedt, og syns det er ganske greit å bli en ung mor. Eg hadde jo planer med å ta sykepleie og jordmor og jobbe litt, gifte meg, bygge hus, og ha stødige og trygge rammer rundt babyen, men da hadde eg nærmet med 30 år. Syns det er i det seineste laget å få første mann. No var ikkje prinsen min planlagt da, men mer enn velkommen <3 Trygge rammer får han, og skole skal eg klare å ta. Men tror det kommer til å bli kjempe tøft!

Hva ser du mest frem til å gjøre som mamma? (gå på tur osv)
- Alt. Kose, amme, leke, gå turer, vise han frem, være mer ute, og alt enn kan glede seg til egentlig <3

Er det noe du gruer deg litt til? (eks våken netter osv)
- JA. Eg elsker søvn, og trenger søvnen min :-P Men nå har eg begynt å bli vant med å være våken om natten :-P Matheo styrer på :-D Hihi. Ellers er det når han begynner å spise fast føde og begynner å kaste opp. Omgangsyken tror eg er det eg gruer meg til mest

Du har jo tatt så mange fine sånne fotoshoot bilder, er det tatt av noen du kjenner, eller går du til fotograf?
- Tusen takk :-) Ja, eg har en venninne som tar bildene som er lærlig hos ett fotograf firma i byen :-) Utrolig flink <3

Favoritt farge?
- Hehe. Off vanskelig :-P Liker så mange eg. Men mest naturfarger. Brun, hvit, offwhite/creme, svart, beige. Også naturfargene grønn, blå og gul. Men er også veldig glad i andre farger da, men mest naturfarger :-) 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
- Nå slapper eg bare av :-P Men være med venner og familie :-) Eg elsker å trene, og elsker jobben min :-) Om vintrene er det å stå på slalåm, og om sommeren er det å sole seg, bade +++ Men nå går det i å planlegge alt til Matheo kommer til verden :-) Er sliten, så etter eg har ryddet, er det å sitte seg ned å slappe av.

Du har så fin hud, gjør du noe spesielt for det?
- Takk da :-) Nei, eg har egentlig ikkje gjort noe :-P Smørrer meg med ansiktskrem morgen og kveld, og kroppen skrubber eg hver gang eg dusjer sammen med ett produkt fra Bodyshop :-) Syns ikkje eg har så fin hud eg, men tusen takk :-)

Trener du mye?
- Trente veldig mye styrke og kondis høsten og vinteren 09/10, og halvåret januar/juni 2010 trente eg bare hjemme :-) Gikk lange og tunge turer, situps, armhevninger, rumpe, lår, skuldre, rygg, og MYE ball. Men det var når eg hadde tid, så kunne lett bli en gang i uken. Jobbet jo, var russ, og så hadde eg mye skolearbeid. Nå i graviditeten prøvde eg, men eg klarte det ikkje.

Hvorfor legge du ut klær og ting som du ønsker deg til gutten diin?
- Fordi folk spørr hva eg ønsker meg, og de fleste leser bloggen, og da kan eg gi ut ideer om hva eg ønsker meg :-)

Hvordan ser du for deg at tiden blir når Matheo er kommet til ?
- Det kommer til å bli tungt, hvertfall den første tiden tror eg, MEN det kommer til å bli helt fantastisk <3

Hvem blogger du for, leserne eller deg ? :-)
- Egentlig for meg selv :-) Men er mange som lurer på tips +++ så er mange ganger eg skriver om noe som folk lurer på. Syns også at det er mye eg vil fortelle videre som er både til meg og lesere som kanskje ikkje lesere viste om. 

Hvor får du pengene til å betale alle tingene du har kjøpt hittil? Staten eller har du jobbet/ annet?
- Eg har jobbet for alt :-) Skulle bare mangle det :-) Eg vil ikkje leve på staten. Har jobbet meg opp til foreldrepenger. Har funne mangen billige løsninger slik at eg får mer for pengene en det andre gjør :-) Billigt, men bedre enn ingenting :-) Er veldig fornøyd. Utstyr til Matheo har eg måtte klart meg med selv, men har også kommet ut med billige løsninger :-) Kjøpt stellebordet av broren og svigerinnen min, arvet en del klær, arvet uro ++ Så det handler bare å sitte seg ned å planlegge og finne ut hva som er billigst og om det er bra nok for ditt bruk :-) Kjøpte aldri noe på sparket, men sett lenge på ting og regnet ut om eg får råd til det og ta litt og litt hver måned :-)

Bor du aleine?
- Eg bor i kjelleren hos min mor og min far :-)BARNEFAR:
Har du noko kontakt med barnefaren?
- Eg er faktisk stolt over å kunne si: JAA! Vi har begynt å få kontakt nå :-)

Har du kontakt med barnefar, eller skal Matheo ha det?
-  Matheo kommer til å ha kontakt med pappaen sin, hvor mye vet eg ikkje enda :-)

Hvor er pappa'n til Matheo ?
- Han er der ute ett sted :-P Har ikkje sett han på snart 7 mnd.

Hvordan reagerte barnefar?
- Det vil eg ikkje skrive om detaljert. Glad han ser annerledes på alt nå :-)

Skal barnefaren ha sønnen deres noe?
- Det vet eg ikkje enda. Kontakt vil han i allefall ha :-)HVILKE BLOGGER:
Hvorfor blogger du ?
-Eg liker det fordi eg har møtt andre som er i min situasjon, og da kan eg få se hvordan de har det, hvordan de opplever det selv ++. Ellers er det fordi eg får skrevet om min hverdag, men alt blir ikkje skrevet om på bloggen :-) Familieliv, og hva som skjer rundt mer personlig kommer aldri ut. Det å være kommende aleinemamma er ikkje lett, og eg føler eg får det bedre med meg selv når eg får snakket om det utenom familien, og får støtte fra de som er i samme situasjon og andre da selvfølgelig :-)

Hvilke blogger leser du ?
Åshild- http://jegogminlille.blogg.no
Melina Amundsen- http://melinaamundsen.blogg.no
Camilla Kvarsvik - http://villapaprika.blogg.no
Marlene - http://marlene89.blogg.no/
Camilla Andreassen - http://andreassencamilla1.blogg.no
Iselin Mindresunde - http://mommylicious.blogg.no/
Iselin Victoria - http://mamma92.blogg.no
Cammie - http://www.piink-lady.blogspot.com
Marion Lende - http://marionlende.blogg.no
Linn Marita - http://wheniseeyousmile.blogg.no/
Marita - http://gravid92.blogg.no/

Dette er bare noen av de, men leser jo en del flere :-)

Leser du www.hylk.blogg.no ? Hvis, hva syns du om den.
- Vært innom ;-) Søt blogg, men veldig mørk. Eg leser mest interiør, mamma og gravide blogger :-)GRAVIDITET SPØRSMÅL:

Kor lenge var du på vei når du merka at du var gravid?
- Viste ikkje at eg var gravid, men eg hadde mine tanker siden eg var så dårlig. Men 3+3 var eg faktisk når eg merket kvalmen :-P Og kvalm er eg enda den dag i dag :-P

Hva var de første symptomene du fikk i graviditeten?
- Eg var UBESKRIVELIG dårlig! Kastet opp, svimmel, trøtt, og hadde vondt i brystene

-Var det sånn at graviditeten var planlagt?
Graviditeten var IKKJE planlagt. Eg gikk på prevensjon- p-ring. Men Matheo er mer enn velkommen <3

Hvordan regarte du med en gang du fant ut at du var gravid?
- Eg begynte å gråte. Viste ikkje om eg skulle være glad eller lei meg. Var rett før eg skulle på jobb, så var temmelig stresset. En helt rar følelse. Eg var redd, og viste ikkje hva eg skulle gjøre.

Hvordan reagerte foreldrene dine?
- Mamma sa at dette var ett valg eg måtte ta selv og at hun støttet meg uansett. Eg var 19 år og 20 til nesteår, så hun kunne ikkje si noe mot det. Ville jo selvfølgelig at eg skulle være sammen med barnefar, men er ikkje alltid det går som enn ønsker for barna sine eller for andre :-) Pappa hadde egentlig den samme reaksjonen. 

Hvordan skjekker dem om hodet er festet eller ikke??
- Jordmor hoder 2 fingrer litt vekke fra hverandre helt nede ved skambeinet -> Så må enn puste inn, og på utpusten trykker hun ned for å se om hodet er festet. Presser ikkje hodet ned liksom, men kjenner ved å ha en finger på hver side av hodet. HER er en video fra jordmødrene som varer i ca 4 min der de viser det :-)FØDSEL SPØRSMÅL:
Hvordan er dine tanker til fødselen?
- Tenker egentlig masse på fødselen. Litt av svaret er nedenfor, men eg gleder meg kjempe masse til opplevelsen å føde sitt eget barn <3 Det kommer til å være fantastsik (til slutt). Får den beste belønningen noen sinne etterpå <3

Gleder eller gruver du deg?
- Begge deler :-) Gruer meg til hvordan smertene blir, hvordan eg kommer til å takle det, og tilfelle at det skal skje noe som ikkje skulle skjedd.

Hvilke planer har du for fødselen?
- Eg vil ha oppreiste fødestillinger, og ikkje medisinske smertestillende :-) Vil være i vann så lenge som eg kan, og kanskje føde i vann om det blir mulig. Eg vil ha akupunktur, bruke rispose, varmepute, bruke prekestol, sakkosekk og kanskje ball. Får se hvordan det blir når eg er i situasjonen. Vet jo ALDRI hvordan det blir.

Du vil føde uten smertestillende mener eg å ha lest, vil du si noen ord om hvorfor?
- Tar fødselen lang tid, og smertene er utholdelige må eg jo bare :-P Skal prøve ALT annet før eg tenker tanken på epidural. Den kan jo utsette fødselen med 1 døgn, ødelegge bekkenet og gjøre at enn får en grusom hodepine + de flese kaster opp. Så det er enten heller :-) Er ikkje alltid epiduralen fjerner smerten, og noen ganger tar den bare smerten på ene siden. Eg hadde problemer med bekkenet før eg ble gravid og har skikkelige problemer med det nå, så epidural er ikkje bra for meg uansett. Det vil kanskje gi livsvarige skader for bekkenet mitt siden enn ikkje kjenner hvor en belaster bekkenet når enn er bedøvd :-) Uten epidural får enn normale bevegelser og kontroll på hvor enn belaster kroppen. Det gjør enn ikkje med epidural.

Hvem skal være med når du føder lille gullgutten?
- MAMMA!! Mamma skal absolutt være med <3 Men om det skjed mellom 4-11 februar kommer hun desverre ikkje til å være tilstede :-( Bestevenninnen min Cecilie skal kanskje være med. Hun går på høyskole i en annen by, så spørs om hun rekker det. MEN nå kan det hende at barnefar skal være med på fødselen :-)

Skal du legge ut bilder av Matheo etter han er født? :) (hååper det)
- Tror eg må se først hvordan eg reagerer. Kan hende eg får en følelse at eg vil verne han fra all nett. Eg vet rett og slett ikkje hvordan eg kommer til å reagere etterpå. Men kommer sikkert mest sansynlig til å ligge ut et bilde eller to for å vise nurket mitt <3 Men tror ikkje eg kommer til å ligge ut så mange bilder av han alt i alt. Får se når den tiden er kommet inn ;-D

Kommer du til å skrive om fødselshistorien din?
- Det tror eg. Kommer sikkert mest sansynlig ikkje ligge ut for mye detaljer i den, men ett innblikk på hvordan det var kan hende eg kommer til å ligge ut :-) Får se hvor lang fødselen blir, og hva eg opplever :-)

Hvorfor skal man skrive ønskebrev til jordmor? ikke hørt nå om før jeg
- Du må ikkje :-) Men er en mulighet å skrive til jordmor hva du har tenkt om smertestillende, fødestillinger ++ Er ikkje alltid like lett å snakke og forklare mens riene er der og skal bruke pausene til å slappe av :-)

Skal barnefaren være med på fødselen?
- Mest sansynlig, ja :-)JOBBEN:
Synes du det er dumt at du ikke kunne jobbe mer pga bekkenløsninga?
- Ja, syns det var kjempe trist. Eg begynte nesten å gråte :-( Elsker jobben min

Hvilken utdanning/skole har du gått/hatt?
- På videregående gikk eg på Studiespesialiserende formgivning/ Allmenn med desig og arkitektur. Gikk det i 3 år, var russ våren 2010, og var ferdig på videregående juni 2010 :-) 

- Hva jobber du med?
Eg jobber i en malingsbutikk, Nordsjø ide og design :-)UTSTYR

Har du alt klart?
- Ikkje ALT. Dette mangler eg;
2 amme-bh`er
Ammeinnlegg
2-3 flasker (slik at eg kan pumpe meg)
Vippestol
Babygym
Sengekant
Madrass til sprinkelseng
Laken og dynetrekk i 100x80
Uparfymerte såper
Våtsaviett
Sink salve
Badeolje
A-krem
10 gulpekluter til
Parasoll
10 Vaskekluter (myke, i frotté eller gas)
Leker
Strømpebukse i ull (str 56, og 62?)
Strømpebukse (str 56 og 62)
Luer

Har du kjøpt kamera nå? Hvilke valgte du og hvorfor?
- Eg har enda ikkje kjøpt kamera :-) Canon powershot g12 er ikkje kommet ut i butikken enda, men har sett på både canon 550d og nikon d3100 :-)LEILIGHETEN
Kan du legge ut bilder av hele leiligheten din, alle rom? =)
- Jepp jepp :-) Skal prøve å få hengt opp lampen i spisestuen og litt til ;-) Hehe. Har av gangen og soverommet i allefall :-)
Det er allerede 4 veker siden eg hadde en spørsmålsrunde, og siden eg har fått så mange nye lesere tenkte eg at det kanskje ligger mye spørsmål ute å flyr? Eller tar eg feil :-) Får i allefall en del spørsmål om dagene, og har ingen kontroll på hvor mange nye som har lagt meg til som venn her inne på blogg den siste måneden. Utrolig kjekt i allefall :-) Om du lurer på noe om graviditet eller min graviditet, interiør, oppussing, tanker om fødselen, planer for fødselen, og tanker om ting og tang +++ så er det bare til å spørre i vei :-D

Da har eg kanskje noe å gjøre på i helgen siden eg ikkje tørr å kjøre og det er kjempe glatt ute :-P Innesperret for helgen kan man si :-P Hehe
- Hva er yndlings fargen din?
Hehe. Off vanskelig :-P Liker så mange eg. Men mest naturfarger. Brun, hvit, offwhite/creme, svart, beige. Også naturfargene grønn, blå og gul. Men er også veldig glad i andre farger da, men mest naturfarger :-) 

- Hva liker du ved å blogge?
Eg liker det fordi eg har møtt andre som er i min situasjon, og da kan eg få se hvordan de har det, hvordan de opplever det selv ++. Ellers er det fordi eg får skrevet om min hverdag, men alt blir ikkje skrevet om på bloggen :-) Familieliv, og hva som skjer rundt mer personlig kommer aldri ut. Det å være kommende aleinemamma er ikkje lett, og eg føler eg får det bedre med meg selv når eg får snakket om det utenom familien, og får støtte fra de som er i samme situasjon og andre da selvfølgelig :-)

- Hva er din 10 topp blogger som du leser?
Åshild- http://jegogminlille.blogg.no
Melina Amundsen- http://melinaamundsen.blogg.no
Camilla Kvarsvik - http://villapaprika.blogg.no
Marlene - http://marlene89.blogg.no/
Camilla Andreassen - http://andreassencamilla1.blogg.no
Iselin Mindresunde - http://mommylicious.blogg.no/
Iselin Victoria - http://mamma92.blogg.no
Cammie - http://www.piink-lady.blogspot.com
Marion Lende - http://marionlende.blogg.no
Linn Marita - http://wheniseeyousmile.blogg.no/
Marita - http://gravid92.blogg.no/

Er jo selvfølgelig flere. Valgte 11 stk. Nå plukket eg bare ut noen av de eg leser, og de er i tilfeldig rekkefølge :-)


-  Heihei

Har nettopp begynt å lese bloggen din, å den virker veldig bra hittil;)
Jeg har sotte å bladd i arkive ditt, å jeg ser at du kansje blir litt "småiritert" at folk hele tiden spør om barnefaren. Noe jeg skjønner gått. Men alikeveld spør jeg deg, Hva skjedde med deg å barnefaren? Hvorfor vil han ikkje ha noe med barnet deres å gjøre? Grunnen for at jeg spør, er at jeg har sett at du har skrevet "jeg sier ikke mer om han en det jeg allerede har skrevet". Men jeg finner ikke ut hva du allerede har skrevet:P

Har ikkje skrevet så mye om barnefaren, og eg vil ikkje skrive så mye om han heller, så har valgt å gjøre det på den måten ved å ikkje blande han inn i bloggen. Så skjønner ikkje hvorfor folk har anklaget meg for å skrive stygt om han. Eg og han kan ha samtaler utenom og at hele verden skal få vite noe om hva som har skjedd :-) Men vi var sammen tidligere i år, og møttes noen mnd etter det ble slutt. Mer vil eg ikkje si om hva som har skjedd, eller kommer til å skje :-) Må ha litt privatliv også :-) Håper du forstår. Svart litt mer på slike spm litt lenger ned!

- Når begynte du å blogge? :)
Har hatt blogg siden 2006, men slettet. Prøvd wordpress, blogspot, og blogg. Men denne bloggen begynte eg vel med i juni, rett etter eg fant ut at eg var gravid :-)

- Hvorfor begynte du å blogge? :)
Skrev om det litt oppe :-)

- Hva er det beste med å blogge?
- Skrev om det litt oppe :-)

- Gleder du deg til du får babyen i armene dine? :)
Ja!! Ord kan ikkje beskrive hvor mye eg gleder meg til å se prinsen min <3 Han er verdens nydligste guttebaby i magen min, og ord kan ikkje si hvor mye eg gleder meg til å bli mamma til herligheten min, og endelig få dulle og kose med han <3

- Kommer du til å legge ut fødselshistorien på bloggen din?
Ja, det kommer nok en historie ;-)

- Kommer du til å legge ut et bilde av babyen din? :)
Det vet eg faktisk ikkje noe om enda. Føler at eg ikkje kommer til å ville ligge ut noen bilder av han. Han kan ikkje gjøre noe med det, men om eg gjør det kommer det til å være beskyttet og med skrift forran. Men ett bilde skader i allefall ikkje :-) Får se når den tiden kommer :-)

- Hvordan er forholdet til barnefar?
Vi snakker ikkje sammen

- Vil han ha kontakt med Matheo når den tid kommer?
Ja

- Kan en miste hår av en graviditet? Hvor har du lest det? Jeg mistet masse hår da jeg ammetjeg..
Ja, kan miste hår under graviditeten, og under amming :-) Er hormoner som gjør det. Eg har lest det på nett, men også blitt "advart" av legen og jordmor at det kan skje :-)

- Hvordan er ordningene rundt bolig? Jeg har forstått det som at du bor hjemme, men kommer dere til å ha egen inngang osv.?
Har egen inngang ja :-) Har 2 soverrom, og stue m/"kjøkken". Bad er det oppe hos mamma og pappa :-) Tenkte å lage en planløsning ;-)

- Hva er grunnen til at du har valgt navnet Matheo?
En eg arbeider med på jobben har en niese som heter Mathea, og eg syntes det navnet var nydelig. Hadde ett innlegg der folk skulle hjelpe meg med navn, og da kom dette navnet opp som eksempel :-) Siden eg elsket navnet Mathea, syntes eg at Matheo var det perfekte navnet for meg. Mamma syntes dette var ett navn eg skulle velge til prinsen min, og var hun som på en måte "overtalte" meg at det var finere enn Lucas Emilian :-) Enkelt og nydelig. Etter eg såg han på 3D syntes eg det var en liten Matheo i magen min, så var veldig enkelt. Så uansett om eg hadde stått mellom de 2 navnene hadde eg valgt Matheo selv. Syns det er ett sjeldent navn, og bare helt nydelig :-) Min venninne Camilla Kvarsvik sa også når eg var på besøk hos hun at Matheo var det fineste navnet som ble nevnt :-)

- Hva slags utdannelse har du/vil du ta?
Eg skal i allefall bli sykepleier. Men har veldig lyst å bli jordmor :-) Eg har fullført videregående :-) 3 år med studiespesialiserende formgivning :-)

- Hva tenker du om å bli ung mor?
Hadde vært mye kjekkere om eg hadde vært sammen med barnefaren da, men eg tror det skal gå fint. Tror ikkje eg er den verste personen. Eg gleder meg kjempe masse til å bli mamma. Det kommer til å være det tyngste som noen gang kommer til å skje sikkert (det å være aleine), men eg er forberedt, og syns det er ganske greit å bli en ung mor. Eg hadde jo planer med å ta sykepleie og jordmor og jobbe litt, gifte meg, bygge hus, og ha stødige og trygge rammer rundt babyen, men da hadde eg nærmet med 30 år. Syns det er i det seineste laget å få første mann. No var ikkje prinsen min planlagt da, men mer enn velkommen <3 Trygge rammer får han, og skole skal eg klare å ta, så ung mor syns eg ikkje er noe dårlig. En ung mor er like god som en som er eldre. Syns ikkje noe om å få tittelen ung mor uansett om eg er ung, men føler meg ikkje SÅ ung lenger. Har vokst ganske mye de siste mnd.

- Hvor får du pengene fra? Hvordan har du råd til alt?
Hvor eg får pengene fra? Eg får de av at eg jobber, og hvordan eg har råd til dette? Eg jobber og står på, og har spart en liten stund før eg begynte å pusse opp, OG i tillegg bruker eg ikkje penger på hva som helst. Har en liste på faste utgifter eg har i mnd, og da vet eg hvor mye eg kan bruke :-) Handler bare om prioritering av penger :-)

- Bor du i en kjellerleilighet hjemme eller leilighet?
Eg bor i kjelleren til mamma og pappa :-)

- Når begynner du på skolen igjen?
Eg begynner forhåpentligvis høsten 2012 om alt går etter planen :-)

- Jobber du / går du på skole nå?
Eg er ferdig med videregående. Fikk oppleve å være russ, noe eg er svært takknemlig for. Gjorde at eg ikkje savner å gå ut i helgene, og blir virkelig kvalm av tanken av alkohol :-P Takk gud for det!! hehe. Eg jobber i en butikk, noen ganger i uken :-)
Nå er det LENGE siden eg har hatt en spørsmålsrunde, og siden eg har fått noen nye lesere den siste tiden, og om dere lurer på noe, så er det bare å skrike ut :-D Er det noe med oppussing, interiør, tips, hjelp, graviditet, ++ du lurer på? SPØRR MEG :-D
Fått en del spm om hvor eg jobber, og hva eg jobber med. SÅ da tenkte eg å skrive om det kort før eg skal på jobb :-) Eg jobber i en butikk som heter Nordsjø ide og design :-)  Vårt spesialitet er farge, form og innredning :-) Men har også mange produkter utenom det. Alt ifra tapeter, gulv (laminat, parkett, vinyl, vinylstaver), maling/beis/olje/lakk/grunning både ute og inne, båtprodukter, metallmaling, spraymaling, all malingstilbehør, liggesett til gulv, tapet og malingsfjerner. Ja det MESTE!! Men først og fremst hjelper vi til med å planlegge og hjelper folk med å finne riktige farger og tapeter til rommene. Noen ganger har vi noen som er huskunder. Da får vi hustegningene og så regner vi ut hvor mye ALT ifra gulv, strie, tapet, maling ++ kommer på tilsammen :-) Utrolig kjekt syns eg hvertfall :-) Eg elsker interiør og akritetur, og ville bli interiør arkitekt før, så dette syns eg passer meg midt i blinken :-)Hva jobber dere med? :-)
Jeg har blitt utfordret av Melina Amundsen (http://melinaamundsen.blogg.no)

Utfordringen lyder slik:
1. Skriv 10 ting om deg selv
2. Legg ved et bilde av dine beste minner, og skriv om det
3. Legg ut et bilde du liker, og fortell hvorfor
4. Legg ut et bilde du ikke liker, og fortell hvorfor
5. Så utfordrer du 5 til


1. Skriv 10 ting om deg selv
1: Eg er veldig mørkredd
2: Eg er den minste av 3 søsken :-)
3: Eg skal bli mamma til en nydelig prins februar/mars.2011 <3
4: Eg hater taco
5: Eg vil utdanne meg til sykepleier, og så til jordmor
6: Eg bor på landet, og elsker det!!
7: Har 2 brødre
8: Eg er tante til 3 nydelige jenter <3
9: Eg har høydeskrekk
10: Eg jobber 50-80% i en butikk som heter Nordsjø ide og design

2. Legg ved et bilde av dine beste minner, og skriv om det
Ett av mine beste minner. Eg har jo ikkje født sønnen min enda, men det å bære på han er jo en av de beste minnene eg har og kommer til å ha i lang tid fremover! Så eg klarer rett og slett ikkje bestemme meg om hva som er det beste av alle! Så eg har samlet de beste minnene på ett bilde. Bilde 1: Dagen eg fant ut at eg var gravid: 19.6.2010, Bilde 2: Dagen eg såg lillegull i 3d for første gang (andre gang eg såg deg på ul) 5.8.2010, Bilde 3: Den dagen eg fikk vite at eg bærte på en liten gutt 24.9.2010, og Bilde 4: Ble tatt 6.11.2010 og er for tiden eg har bært lillegull i magen. De beste minnene eg har <33. Legg ut et bilde du liker, og fortell hvorfor


Eg liker dette bildet, fordi her kjenner bestevenninna mi spark fra Matheo for første gang <3

4. Legg ut et bilde du ikkje liker, og fortell hvorfor

Sier seg selv egentlig. Eg kræsja 24.februar 2010 på motorveien på vei inn til Bergen. Landet på taket, og her er den snudd om igjen. Off. Kjøre på glatten igjen- ALDRI MER!!!

5. Eg utfordrer

Camilla Andreassen, Åshild, Janne Caroline, Ida Therès og Marlene :-)

Om du trykker HER kommer du direkte inn på linken til pilus hvor konkurransen er :-) Det står en grei forklaring på hvordan du skal gjøre det, og hvordan du vinner premiene. Dette er absolutt noe eg trenger. I graviditeten har eg mistet GANSKE mykje hår, og har litt kort hår. Vil så gjerne få litt tykkere hår eg! Det ser så pistrete ut. Lykke til i konkurransen til dere som vil være med :-)
1. Hei! Hvor får du den ukesinfoen din fra? Den statusrapporttingen, er det en spesiell side du må være medlem av eller noe for å få en mail eller noe? Jeg er medlem av babyverden, men disse status oppdateringene så mye bedre ut:)
- Hei. Når du trykker på min side på babyverden, kommer det opp hei igjen (navn). Den kopierer eg :-) Så går eg på venstre side på gravid/uke for uke og henter all informasjonen der fra (samme på mammanett.no). Ellers er det under blitt kopiert av en blogg eg fant fa eg var i uke 4-5.

2. Hvilken vogn er det du har til prinsen?
Eg har en Bebe Confort High Treck :-) Lys beige bag, svart sportsdel, og bilsete er lysegrå og hvit :-)

3.Hvor lenge skal du være hjemmeværende med Matheo? :)
-
Eg skal være hjemmeværende med Matheo fra februar/mars 2011 til høsten 2012 :-)

4.Skal du gå skole igjen allerede til høsten? (august 2011) :)
- Som i spørsmålet over, så skal eg være hjemmeværende til høsten 2012, nærmere sagt august, da begynner jo skolen :-) Håper og satser på at eg skal få kunne komme inn på sykepleien her eg bor, og det over 4 år. Neste høst skal eg prøve å ta opp (gjøre det bedre i noen fag). Eg vil ta sykepleien på 4 år fordi eg ser hvor mye alle må lese hver dag (ca100 siden hver dag) for å komme igjennom ALT. Eg skal jo kunne ta vare på Matheo med å gi han all kjærligheten og i tillegg gå på skolen. Så eg vil ta det over 4 år, slik at eg har muligheten til å gjøre alt :-) Så når eg forhåpentligvis er ferdig med sykepleien er Matheo 5 år. Om ikkje må eg bare finne meg en jobb som eg elsker! Men mitt ønske er å bli jordmor, så må uansett gå sykepleien :-)

5.Så på en oppdatering du hadde her inne for ikke så lenge siden at du hadde noen viktige datoer, og der sto det bl.a at du skal på ul på KK i desember? Hvorfor det? :)
- Ja, det stemmer :-) Eg skal inn på KK igjen 10.desember. Morkaken ligger forran åpningen (som eg fikk vite for 2 uker siden), og da skal de se om den har trukket seg vekk, eller begynt å trekke seg vekk. Ellers blir det planlagt keisersnitt i begynnelsen/midten av februar. Desverre :-( Vil helst føde vanlig!

6. Syns du tiden går fort?
Frem til uke 12 syns eg egentlig at det gikk litt sakte men uansett gikk det fort. Vanskelig å forklare, men det virket uendelig til den sikre uken. Etter det begynte det å gå litt fortere, men etter ultralyden 24.september (den dagen eg fikk vite at eg skulle få en sønn) har tiden gått kjempe fort :-) Egentlig kan det bare gå fortere fremover nå <3 Vil se prinsen min.

7. Hvordan er formen din?
- Opp og ned. Var jo konstant kvalm i 18 uker! Fysj! Hatt bekkenløsning siden uke 13, vært slapp, trøtt, sliten, hatt hodepine, skikkelige voksesmerter, nyrestein, og har fått kynnere. Nå syns eg kvalmen har flyttet seg til midt på natten i stedenfor resten av dagen, har litt voksesmerter (men ikkje så sterke), og er egentlig slapp, trøtt og sliten, men ikkje på samme måte som frem til uke 18-19. Hodepine har eg ikkje lenger, men syns eg er gange oppegående :-) Er stortsett i glad og smilende, og kan ikkje klage så mye nå lenger :-)

8. Tror du det er lenge igjen til du er helt ferdig med oppussingen?
- HELT ferdig? :-) Før jul :-) Venter kjøkkenet i slutten av november, skal ligge gulv i slutten av november, får ny ytterdør rundt den tiden. Er jo selvfølgelig småting som stellebord til prinsen som eg skal ha i kjelleren + pynt og slikt, men det er jo ikkje en del av oppussingen :-) Så før jul. Før eg skal begynne å pynte til jul :-) Under en måned til faktisk :-D ENDELIG

9. Hvordan tror du syden turen kommer til å bli i august?
Vet ikkje helt enda faktisk. Eg har jo ingen ide om hvordan det er å ha sitt eget barn enda, og hvordan han kommer til å være :-) Men eg gleder meg kjempe masse til syden turen neste år!! Eg vet at eg ikkje kan ligge å sove i flere timer på stranden å sole meg og gjøre de vanlige tingene som eg har gjort. Eg er godt forberedt på det, og tenkte mye på det før eg bestilte flybillett :-) Det handler bare om å komme seg vekk fra stuen du sitter i dag på dag, og det å se sine bekjente i utlandet. Ikkje minst slappe av. Tror det blir det samme som hjemme med Matheo, bare det er ett helt annet klima, og det er jo selvfølgelig eg tar hensyn til :-) Tror syden turen kommer til å gå fint, uansett om det ikkje kommer til å bli det samme som før. Gleder meg til å vise han frem til alle <3 Eg har hvertfall mye å glede meg til har eg fått grei beskjed om!! :-D<3

10. Føler du denne julen blir anderledes enn før?
- Ja. Den blir helt spesiell. Når julen er over, gleder er meg allerede til neste jul. Sånn har det vært hvert år! Denne julen gleder eg meg ekstra mye til.  Eg har ett eget sted eg kan pynte, og skal bli mye mer kos, og blir enda mer spesiell nå når eg er gravid <3

11.Tenker du mye på fødselen? Evt, hvordan da?
- Tenker MYE på fødselen. Eg vet at Matheo er en STOR STOR gutt. De sier han blir over 4 kg, og de er redd for hvordan dette skal påvirke mitt bekken siden eg har problemer med bekkenet mitt fra før av. De er redd for at eg skal få for stor belastning på ryggen og bekkenet, og få varige skader ut livet (noe eg ikkje trenger siden eg har ett stort problem med dette fra før av, og hadde kjempe vondt før eg ble gravid). SÅ eg blir mest sansynlig satt i gang 2 uker før tiden. MEN nå er det ikkje sikkert det heller. Da eg ble innlagt på KK for nyrestein fikk eg vite at morkaken låg forran åpningen. Så nå 10.desember skal eg se om den har trukket seg oppover, eller begynt å trekke seg vekk. Om ikkje får eg planlagt keisersnitt noen uker før fødsel. Eg har ikkje lyst å ta keisersnitt, men blir det det, så må eg jo bare respektere det :-( Ellers tenker eg ikkje så mye på fødselen. Det kommer til å bli vondere enn eg noen gang kan forestille meg, men er jo redd for at navlestrengen skal være for hardt rundt halsen.

12. Hva gleder du deg mest til når du får skjønne Matheo?
- Hvor skal eg begynne :-D Eg gleder meg kjempe masse til det første møtet! Det å få han oppå brystet, og det å høre han skrike! *smelt*. Eg gleder meg bare til å dulle og å kose med han. Få han hjem, og endelig kunne være mamma resten av mitt liv til verdens nydligste sønn <3 Det å amme er veldig spesielt, så håper eg får kunne gjøre det så lenge som mulig. Det å få den spesielle kontakten fra bunnen av <3 Han er min lille engel <3

13. Er det noe du gruer deg til, med tanke på å bli alenemamma?
- Eg gruer meg til å være ALEINE. Det å måtte gjøre ALT ALEINE. De som er 2 om det hjelper jo hverandre, og slikt, men nå er alle oppgavene basert på en person, og det er deg. Syns jo og det er kjempe koselig. Får jo dobbelt så mye tid med han aleine <3 Er egentlig det eg gruer meg til. Det å måtte gjøre alle oppgavene helt aleine, og at eg må være både mamma og pappa for Matheo.

14. Får du mye støtte fra familie og venner?
- Ja, eg får verdens beste støtte <3

15. Tror du at du vil komme nærmere Matheo når du skal se han på 3D?
Ja, eg tror det :-) Eg får på en måte se han på en helt annen måte enn vanlig 2D ultralyd i svart og hvit. Her er det 3-4 dimensjonalt bilde der eg får se nærmere på hvordan han kommer til å se ut <3 Mange som syns at 3D bildene er helt like på barna sine. Så føler eg kommer litt nærmere når eg har fått sett hvordan han ser ut :-) <3

16. Involverer barnefaren (eller andre i barnefarens familie) seg i graviditeten?
- Nei, ingen involverer seg desverre :-/ :-(

17. Hvilke tanker har du om fødsel (om du har gjort deg opp noen)?
- Om eg får føde vanlig, vil eg klare å holde meg lengst mulig uten epidural :-) Vil heller prøve vann, akupunktur og massasje som en type smertelindring og skal hjelpe til med å slappe av. Vet ikkje om eg vil føde i vann enda.

18. Har du mye igjen av innkjøpene til lillegutt kommer, eventuellt hva?
- Har en del. Sprinkelseng, stellebord/kommode i kjelleren, stelleveske, vippestol, lekegrind (?), reiseseng, uro, lammeskinn, myggnetting, parasoll til vognen, bæresele, bleiebøtte, neglesaks(beregnet på barn), bebertermometer, ammepute, stellematte, kurver til stelleprodukter, klesdeler oppi kommoden, helseteppe, madrass til sprinkelseng, sengekant, og mange småting som gulpekluter, stelleprodukter, bleier, våtservietter, smukker, tåteflasker , a-krem, ++ :-) Er jo sikkert mer, men er dette eg kommer på i allefall :-)

19. Har du venninner som har barn fra før, eller blir du først i vennegjengen?
- Har noen venninner som er mamma, og noen som er gravide. Vet om mange som har barn også, men ikkje som eg er med nå lenger. Er i allefall ikkje den første :-P Heller den 10`ende +/- :-) Og det er med de som er gravid også. Har mange venner spredt, så er liksom ikkje en vennegjeng :-)

20. Skal du ha med deg noen under fødselen?
- Ja :-) Eg skal ha med meg mamma i allefall. Har egentlig ikkje tenkt så mye med på det, men bestevenninna mi Cecilie skal være med viss hun når den (går på skole 3 timer herfra :-( ), og kanskje min gode venninne Camilla. Må se :-) Kan hende eg har nok med mamma også. Tar det litt etter litt. Om ikkje Cecilie eller Camilla skal, ville min bestevenninne B være med :-) Men som sagt. Tar det litt etter litt :-)

21. Har du brukt mye penger på oppussing?
Hehe. EHM. Egentlig syns eg alt med utgifter og slikt er privat, men med "kjøkkenet", gulv, gardiner, maling, ny garderobe ++ har eg vel brukt rundt 10-12000 :-)

22. Hva jobber du med!?
Eg jobber i en butikk som heter Nordsjø ide og design :-)  Vårt spesialitet er farge, form og innredning :-) Men har også mange produkter utenom det. Alt ifra tapeter, gulv (laminat, parkett, vinyl, vinylstaver), maling/beis/olje/lakk/grunning både ute og inne, båtprodukter, metallmaling, spraymaling, all malingstilbehør, liggesett til gulv, tapet og malingsfjerner. Ja det MESTE. Men først og fremst hjelper vi til med å planlegge og hjelper folk med å finne riktige farger og tapeter til rommene. Noen ganger har vi noen som er huskunder. Da får vi hustegningene og så regner vi ut hvor mye ALT ifra gulv, strie, tapet, maling ++ kommer på tilsammen :-) Utrolig kjekt syns eg hvertfall :-) Eg elsker interiør og akritetur, og ville bli interiør arkitekt før, så dette syns eg passer meg midt i blinken :-)

23. Lurte på hva du har kjøpt av utstyr til babyen din og om du kunne vise bilder av tingene? :)
Selvfølgelig kan eg gjøre det :-)

Kjørepose som eg kjøpte til prinsen som er kjøpt på H&M


Stellebord som skal stå oppe hos mamma og pappa. Fikk den av svigerinnen min, og broren min :-) Prinsen min arver den av kusinen sin :-)

Body med silkekant fra filokus (østfoldhallene). Str 56


Sparkebukse fra filiokus (østfoldhallene) str 50


2 bamser som har vært Oliver sine <3 Såå myke


1 koseklut og en bamse til som har vært Oliver sine <3


Gant sokker fra Camilla

KJØPT SELV

Eg kjøpte denne på filiokus (østfoldhallene) str 56


Eg kjøpte dette teppe og gassklutene på princess, og mam smokken på Apoteket


Mam <3

GAVE FRA CAMLLA ANDREASSEN :-D

Alt er i str 62

KJØPT SELV:

Eg kjøpte denne på Cubus. Str 56


Cardigan fra name it str 62


Body fra name it str 62


Bukse fra H&M str 62


Myk jakke i str 56


Body fra Zara baby str 50. Bukser str 50 og sokk 10-12 fra HM.


Hjemmestrikket tøffler


Nattdrakt str 50 fra H&M


Sparkebukse fra Cubus str 50


Sparkebukse str 62 og genser str 56 fra Zara baby.


Body venstre str 50 fra H&M, Bukse str 62 fra H&M, Body høyre str 56 fra Cubus


Sokker fra Zara baby str 10-12 og øverste stripete str 14-16


Sokker fra H&M og Kappahl str 10-12


Genser og bukse str 62, og 2 par sko (husker ikkje str) fra Kappahl


Fleece teppe, 4 vaskekluter, 2 handuker fra IKEA, sengesett (gave fra svigerinne), laken og kluter fra Kid


Silke smokkesnor fra Reflex


Klorehansker fra H&M, 2 strømpebukser fra Zara baby str 50-62, sokker fra Reflex str 10-12


Gave fra svigerinnen m/familie fra Cubus str 50


Sokker (husker ikkje str og 2 bukser fra H&M str 50


Fleece sett fra H&M str 50


3 bodyer fra H&M i str 50 og 56


Merinoull body fra Reflex str 50


Pute og teppe fra Kid

Fikk av mormoren sin for noen uker siden. Var på tilbud, så da kunne vi ikkje dy oss :-D Bodyen var på tilbud 2 for 1 :-)
Kjøpte eg i Norheimsund i en liten baby/barn butikk. 2 for 100 kr. Ikkje gale

Kjøpte 3 bodyer til 20 kr per stk på Cubus + buksen. Den siste bodyen er lik den med blonder, bare i 2 forskjellige str. En i 50 og en i 60 :-)

Marius body fikk eg i gave, og den andre bodyen + luen fikk han av mormoren sin da det var 2 bodyer for 1 på Cubus, og luen kostet 10 kr.

Kjøpte en mariusbody i 62 hinn dagen på Cubus + 2 natdrakter i 56 på cubus. Var 2 for 1

Fikk han av mormoren og morfaren sin i helgen som var. Alle barnebarna fikk noe, og da fikk han denne :-D

+ han fikk 2 par votter til 39 kr.

Dette fikk prinsen min fra min kusine som hadde vært i USA  <3 En rangle med føtter som kan tygges på, 3 par sokker (ene med antiskli under, og de to andre myke og gode) + en smekke som står I love mommy på :-D Kjempe fint, elsker det.

Dette fikk han av tante, onkel,  fetter, og kusinen min. Dette kommer fra USA også. Den bakerste er en slik en som du skal klistre i bilen og er i reflex :-) Og skjeene er basert på temperatur, blir tuppen hvit er maten for varm. Kjempe kjekt å ha
Om du har noen spørsmål om noe, er det bare til å spørre :-) Alt mellom himmel og jord :-P Om feks, oppussing, min oppussing, graviditeten, meg, hva eg meninger om ting, utstyr til Matheo ++++

Får spm innimellom, så viss det er noe, er det bare til å spørre ;-)
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
____________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
____________________________________________________________________

For å være ærlig så vet eg ikkje hva enn mente med dette :-P
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
____________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
____________________________________________________________________

10 veier til å vinne hjertet mitt

1- Være trofast
2- Snill og kjærlig
3- Sitter pris på meg
4- Gjør at eg føler meg bra
5- Sier fine ting til meg
6- At eg skal føle meg spesiell
7- Være åpen og ærlig
8- Vise at han bryr seg om meg
9- Være der for meg når  eg trenger
10- Få meg til å le
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
____________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
_____________________________________________________

10 av dine favorittsanger:

Har egentlig ingen favoritter


1: Bruno Mars - Just the way you are
2: Flo Rida - The club can`t handle me
3: Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again
4: Black Eyed Peas - I gotta feeling
5: Eminem ft Rihanna - Love the way you lie
6: Eminem - Not Afraid
7: MIA - Paper planes
8: Miley Cyrus - When I look at you
9: Tinie Tempah - Whitten in the stars
10: Laurent Wolf - Walk the line
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
____________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
___________________________________________________________

10 viktige personer. Vanskelig å kunne bare skrive 10 personer. Kunne skreve MANGE fler som er viktige personer for meg!!! Og eg har ikkje skreve dette i rekkefølge, men bare fra hvem eg tenkte på.

1: Mamma
2: Pappa
3: Brødrene mine
4: Svigerinnen min
5: Tantebarna mine 
6: Cecilie
7: Camilla
8: Berioska
9: Mamma 2 og pappa 2 :-)
10: Silje
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
________________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander, mennesker ++ du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
_________________________________________________________

10 gjenstander, mennesker, ++ eg ikkje kan leve uten

1: Min sønn i magen
2: Min mor og min far
3: Min familie og venner
4: Den myke sengen min
5: Kjærlighet
6: Data + Internett
7: Dusjen
8: Mobil
9: Å bo på landet/Naturen
10: Penger
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
______________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
______________________________________________________

10 ting eg ønsker meg:

1: En frisk sønn
2: En omtenksom og trofast kjæreste
3: Ferdig utdannelse som sykepleier
4: Jobb på kk
5: Gifte meg
6: Bygge ett nydelig hus
7: Leve ett lykkelig liv
8: At min familie og mine venner skal være friske og leve godt
9: Få flere barn
10: At min sønn skal få en fin oppvekst, og at han skal få møte faren.
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
______________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord____________________________________________________________________

10 ting eg vil si til en person:

1: Du er fantastisk
2: Du er enestående
3: Du er omtenksom
4: Du er hjelpsom
5: Du er forståelsesfull
6: Du er viktig person i livet mitt
7: Du er snill
8: Du er nydelig
9: Du er min helt
10: Du er min reddende engel
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
______________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
______________________________________________________

10 ting eg hater:

1: Eg HATER taco
2: Eg hater utroskap
3: Eg hater løgner
4: Eg hater at folk blander seg, og tror de kan mer om livet ditt enn deg selv
5: Eg hater negativitet
6: Eg hater kulde
7: Eg hater mobbing og baksnakking
8: Eg hater svangerskapskvalmen og bekkenløsning
9: Eg hater å være hjemme aleine
10: Eg hater å banne (klarer ikkje slutte)
Kan du legge ut musikktips hver uke?
Eg hører ikkje SÅ mye på musikk, og oppdaterer meg ikkje på hva som er nytt og gammelt. Men musikk som eg liker kan eg ligge ut :-)

Bruno Mars - "Just The Way You Are"
Tinie Tempah ft. Eric Turner - "Written in the stars"
Rihanna - "Only girl (in the world)"
Flo Rida ft David Guetta - "The club can`t handle me"
Eminem ft Rihanna - "Love the way you lie"
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-)
______________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10 ting du hater.

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.

Dag 5 - 10 ønsker.

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.

Dag 7 - 10 viktige personer.

Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.

Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.

Dag 10 - 10 siste ord
______________________________________________________

10 ting eg elsker:

1: Eg elsker min ufødte sønn <3
2: Eg elsker min familie
3: Eg elsker å tegne hus og å innrede
4: Eg elsker livet
5: Eg elsker å være på fjellet (campingen :-P)
6: Eg elsker stedet Mil Palmeras i Spania
7: Eg elsker å gå gravid <3
8: Eg elsker tantebarna mine <3
9: Eg elsker sommeren
10: Eg elsker jule/adventstiden
Eg ble utfordret av jegogminlille.blogg.no :-) Så da får eg bare prøve da :-)
________________________________________________________

10dagers utfordringen:

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil si til en person.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - 10 siste ord
_________________________________________________________

10 ting om meg selv

1: Eg er veldig mørkredd
2: Eg er den minste av 3 søsken :-)
3: Eg skal bli mamma til en nydelig prins februar/mars.2011 <3
4: Eg hater taco
5: Eg vil utdanne meg til sykepleier, og så til jordmor
6: Eg bor på landet, og elsker det!!
7: Eg har alltid bodd på samme sted
8: Eg er tante til 3 nydelige jenter <3
9: Eg er redd for høyder
10: Eg interesserer meg for interiør og arkitektur
- Kjempe fin blogg du har :)
Tusen takk :-)

- Hvordan tror du livet som mor kommer til å være?
Eg vet at det kommer til å blir veldig hardt, hvertfall når eg er aleine. Kommer helt sikkert ikkje til å være en dans på roser, men eg gleder meg kjempe masse til sønnen min kommer til verden <3 Eg er villig til å gjøre alt for han. Selvfølgelig er det tungt, men er verdt det :-)

- Kan du legge ut litt bilder av klærne du har til prisen din?
Skal gjøre det utover dagen :-) Nettop kommet hjem :-)

- Hvordan er økonomien din?
Økonomen syns eg er privat :-)

- Hvor tidlig fortalte du om graviditeten?
Eg fortalte det til mine 3 bestevenninner, og barnefar med en gang!! Svigerinnen min noen dager etterpå. Mamma fant ut av det selv. Offentlig gjorde bloggen når eg var rundt 11? uker, og på facebook da eg kom hjem fra ultralyd (17+5) :-)

- Hva utdanning tok du på vgs?
Eg gikk på Studiespesialiserende formgivning= Allmenn med design og arkitektur

- Hva utdanning vil du ta videre?
- Eg skal bli sykepleier først, og kanskje jordmor :-) Det vil tiden vise

- Bor du på en liten plass?
Eg bor på ett tettsted ja :-) Bor ikkje sååå mange her, og er på bondelandet :-) Bor ved siden av 3 gårder.

- Hvor mage barn vil du ha?
Eg vil ha 3 barn :-)

- Har du bestemt navn nå?
Navnet begynner å klarne opp snart :-P Står i mellom en del navn som eg har begynt å like. Julian, Emilian, Lucas, Lucas Emilian, Maximillian/Maximilliam, Sebastian, Gabriel, Matheo, og Lionel.

- Ellers vil jeg si at du virker som en kjempe jente og kommer til å blir en super mamma :D
Tusen takk :-D

- Kordan tror du de blir og være aleinemamma ?
Skrev det litt lenger oppe :-) Det kommer til å bli tungt og selvfølgelig tøft. Er jo ikkje kjekt å være aleine, men må jo bare gjøre det beste ut av det og ikkje tenke negativt. Kommer så mye lenger med det. Men alt i alt, tror eg gleder eg meg til å bli mamma, og kommer til å bli kjekt.

- Kommer ikkje barnefar til og være der i de heile tatt? Skal barnefar ha kontakt med sønnen sin ?
Har skrevet litt om det før. Har skreve at eg vil ikkje uttale meg om barnefaren mer enn det eg har gjort, men nei, han kommer desverre ikkje til å være her i det hele tatt, og han ønsker ikkje ha noe som helst kontakt med sin sønn (SOM EG VET NÅ)

- Kass mat kick har du hatt så langt ?
Lofoten fiskesuppe med fiskeboller, og Piano duo yoghurt. I drikke har Istea Peach, Tine sjokolademelk og vann vært det beste eg kan få i meg :-) Ellers er tyrkis pepper noe eg har blitt avhengig av. Blir mindre kvalm av lakris, så lakris tyggis har vært en reddende engel for meg både på jobb og i besøk :-)

- Har du en hobby ?
Liker veldig godt interiør og arkitektur. Innrede rom og lage rom på data. Scrappe er eg begynt å bli veldig glad i :-) Elsker også å trene!!!! Liker å strikke, og å sy klær. Være med venner og familie <3

- Favoritt mat ?
Lasagne, spagetti bolognese, marinert indrefilet av hjort m/fløtegratinerte poteter og grønnsaker, lofoten fiskesuppe m/fiskeboller, og pinnekjøtt m/poteter og kålrabistappe :-D Nam nam. Klarer ikkje velge mellom disse :-P

- Bor du helt alene?
Eg bor hos min mor og min far :-)

- Har du støtte fra familien?
Ja, de fleste i allefall :-) Eg har den beste støtte for de som er nærmest meg. Sitter stor pris på den støtten og omsorgen eg får av de, og kunne ikkje fått bedre støtte <3

Har du tattoos eller skal du ha? isåfall hva og hvor? :)
Eg har ingen tatoveringer :-) Eg skal ha. Eg skal ha navnet til sønnen min med litt ekstra tekst rett under håndleddet :-)

Kan du legge ut musikktips hver uke? Eller spotify lista? :)
Hører ikkje på musikk så mye egentlig :-P Men skal prøve å finne på noe lurt eg :-)

Jag undrar hur du bor. Bor du själv? lägenhet? villa?
Eg bor rett utenfor Bergen. Eg bor hjemme hos mamma og pappa, og flytter snart HELT ned i kjellerleiligheten :-) Bor ikkje i en villa hvertfall :-)
Er bare til å spørre om det dere lurer på :-) Skal svare så godt eg kan. Får så mange spm om dagen.
1. Bestemt navn til lille prins? :D
- Nja. Det begynner å dukke opp, men veldig usikker. Føler eg har funnet ett og så føles det feilt ut. Må nok gruble mye på det :-)

2. Hvordan syns du graviditeten er sålangt? (utenom kvalmen:()
- Utenom kvalmen skal eg ikkje klage egentlig :-) Eller. Jo. Eg har ikkje hatt det så veldig kjekt, og nå har eg bekkenløsning. Har vært slapp, trøtt og svimmel ganske lenge. Har vært veldig lei meg pga barnefaren, men med god støtte fra familie og venner har eg klart å komme meg igjennom det verste. Bekkenløsningen er helt j* rett og slett. Eg har så vondt at eg klarer så vidt å gå fremover vanlig av og til. Kommer nok til å bli tøft, men eg venter verdens nydligste sønn, så eg kan egentlig ikkje klage <3 

3. Har du noe kontakt med barnefaren og skal han ha barnet noe når den tid kommer? :)
- Har svart på det før. Nei, har INGEN kontakt med barnefar, og han kommer ikkje til å delta (som eg vet nå i dag).

4. Hva slags musikk hører du på? :)
- Alt mulig egentlig :-) Har ingen spesiel sjanger eg hører på :-)

5. Noe kick på noe merkelig etter du ble gravid? :)
Nei :-) Bare mindre lyst på alt :-P Akkurat nå er det frukt, iste, og yoghurt. Har begynt å få kick på lofoten fiskesuppe med fiskeboller :-P Hehe. Likte ikkje fisk så godt før.

6. Gruer eller gleder du deg til fødselen? :)
Eg gruer  og gleder meg til fødselen. Eg gruer meg litt til smertene, og hvor lang tid det kommer til å ta, om han er stor (som resten av familien har vært) og om ting skal gå  gale. Er redd for at navlestrengen skal være for stramt, at babyen ikkje får nok surstoff under fødselen og om eg rakner mye. Men eg gleder meg kjempe masse til å skulle føde min egen sønn. Er jo en fantastisk opplevelse eg skal igjennom. Det å bære sitt eget barn og det å føde sitt eget barn, det er en helt spesiel følelse. Det er ingen større stolthelt enn å kunne ha muligheten til å gjøre det <3
Eg trenger seriøst hjelp til å finne ett guttenavn :-P Er så sinsykt vanskelig å finne guttenavn. Syns nesten INGEN er fine :-P HJELP!!
- Hva sa foreldrene dine da du ble gravid?
Mamma og pappa ble jo skuffet pga eg ikkje var sammen med barnefaren, men nå gleder de seg. De ble ikkje sure eller noe. De støttet meg fra dag 1, og de var egentlig bare glad for at eg hvertfall er ferdig på vgs, fått være russ, og at eg er nesten 20 år når eg føder. MEN selfølgelig ønsket de at babyen skulle ha en barnefar, og at eg var lykkelig med han eg skulle få barn med ++ Det er vel en riktig reaksjon fra en mamma og pappa ;-)

- Gleder du deg til å bli mamma?
Det er ganske uvirkelig enda! men ja- eg gleder meg noe helt enormt til å bli mamma. Først så var eg veldig redd, men akkurat nå så gleder eg meg helt villt til å se lillegull :-D Vet det kommer til å bli tøft det å bli alenemamma

- Bor du hjemme hos foreldrene dine?
Eg bor i kjelleren hjemme hos foreldrene mine, men har egen inngang, stor gang, 2 soverrom, stor stue, og så skal vi kanskje lage ett lite kjøkken og bad :-) Er snart ferdig å pusse opp stuen, og er i gang med å pusse opp gangen :-)

- Vil barnefaren ha kontakt med babyn når h*n kommer?
Nei!! :-( Han vil ikkje ha noe med verken meg eller barnet. Kjempe trist, men er han som går glipp av noe fantastisk! Han har jo ett barn fra før av, så at han kan være sånn kunne eg aldri sett for meg. Alltid vært så snill og god liksom

- Har du god kontakt med barnefaren?
Nei, har ingen kontakt med barnefaren. Eg prøver, men får ingen respons desverre :-(

- Hva jobber du med?
Eg jobber 100% i en malingsbutikk som heter Nordsjø ide og design. Jobber på ett kjøpesenter som heter Sartor Senter :-) Der selger vi alt fra gulvbelegg, parkett, laminat, tapet, maling (selvfølgelig) ute og inne, båtprodukter, vaskeprodukter +++ Her er vi på en måte interiørkonsulenter for mennesker som trenger tips til farge og kontraster i rom og vi lager prislister og hvor mye de trenger :-) Utrolig kjekt da eg har gått på en form og farge linje i 3 år og alltid hatt sansen for interiør og arkitektur :-)

- Har du funnet navn til h*n?
Jepp, står i mellom to navn viss det er en jente, og har egentlig guttenavnet klart ;-) MEN vil ikkje avsløre de før eg har vært på ultralyd <3

- Har du mistet mange venner etter du ble gravid?
Mistet og mistet, men det er mange som ikkje tar kontakt lenger, så vil ikkje kalle de venner egentlig viss en så liten ting skal skje og de stikker av :-) Syns det blir feil at eg skal spørre om eg skal være med de og reise til de, men ikkje omvendt, så de vennene eg har nå er helt fantastiske :-) De har vært der for meg siden dag 1, og gleder seg masse de også, men venner har eg mistet ja. Kan ikkje si eg er så lei meg da, men men :-) Sånn er det vel bare når du kommer ett skritt videre enn de andre og de ikkje gidder å bry seg om deg lenger :-) Mange som bare bryr seg om å drikke mest mulig hver helg, og ikkje gidder å være med deg bare pga du er gravid. Syns ikkje det er å kalle venner :-) Eg har mange venner, men ser jo hvem som bryr seg mest om meg da :-)

-  Var du og barnefaren sammen når du ble gravid ( ikke ment som frekt spm:) ) ?
Nei. Vi var sammen tidligere i år, men så møtte vi hverandre igjen. SÅ stakk han av.

- Du har en kjempe fin blogg, er fast leser hver dag:) lykke til videre:D
Tusen takk :-) Det varmer :-)

- Hvilken vogn har du?
Bilsete og vognen er fra Bebe Confort :-) og vognen heter High Treck ;-)

- Hva kostet den?
Eg fikk alt til 6500 :-)

- Hvor mange UL har du vært på?
Eg har vært på 2 ultralyder :-)

- Har de vært invendig eller utvendig?
Den første var innvendig pga eg hadde hatt blødninger og ville sjekke litt ekstra. Så har eg vært på 3D/4D ul :-) Utrolig opplevelse og se en liten knott på 10 uker + 4 hoppende i 3D :-D Kjekt å kunne ha oppfølging fra tiden lillegull var i magen :-)

- Håper du på jente, iogmed at du har endel rosa allerede?
Håper ikkje på noe som helst egentlig :-) Eg har rosa ja, men pga eg tror det er jente :-) men har blått også. MEST hvit :-) På en måte håper eg det blir en jente pga eg føler at en gutt har rett på å ha en pappa å se opp til, men blir det en gutt blir det mannen i mitt liv ;-) Hihi. Bare h*n er frisk så skal eg ikkje si noe :-)

- Vil du ha forhold med han pga ungen? eller vill du være alenemmamma?
Nei, eg kunne aldri blitt sammen med barnefaren igjen. Hvertfall ikkje etter hvordan han har behandlet meg!

- Har du fremtidsplaner? Vil du studre, og til hva? :)
Ja, eg har fremtidsplaner :-) Høsten 2012 håper eg på å komme inn på sykepleie :-) Vet ikkje om eg skal ta det over 3 eller 4 år, men blir nok 4 siden eg vil ha tid til lillegull også <3 Etter det skal eg mest sansynlig gå på jordmorlinjen :-) Men vi får se da, om eg kanskje tar noe på NKI, eller om det kommer andre ting i bilde ;-) Tar egentlig livet som det kommer. Vil ikkje planlegge alt for er redd at eg kan bli skuffet om det ikkje går som det skal, men sykepleier skal eg bli og håper på bli det på kvinneklinikken (være med på fødsler og støtte) :-)

- Om eg kommer til å avsløre navnet?
Kanskje det, kanskje det ;-) Etter hvert hvertfall :-) Vil jo ha navnene for meg selv, men skal nok få det til ja :-)

- Hvordan går det med deg for tiden?
Det går egentlig ganske fint, men er utrolig trøtt og sliten + veldig mye dårlig, men det går bedre og bedre. Er litt trist innimellom pga det med meg og barnefar, men sånn er det, og går forhåpentligvis bort :-)

- Hadde du det fint i Spania?
Eg hadde det helt fantastisk i Spania. Låg å deiget meg på stranden og ute i bølgene i flere timer. Slappet av og spiste masse god mat. Shoppet en del, og møtte verdens kjekkeste og snilleste gutt :-)

- Hva ser du mest frem til nå, med tanke på graviditeten?
Det er så mye, men akkurat i dag gleder eg meg mest til ultralyden den 29.september da eg får vite kjønnet til lillegull <3 Ellers så ser eg frem til å kjenne mer spark og liv fra lillegull og ikkje minst få større mage <3 Gleder meg til å bli halvveis :-)

- Viss barnefar endrer holdning, vil han få ha kontakt med gullungen da?
Det spørs egentlig. Eg ser hvordan han har oppført seg mot meg og sagt til meg. Han er utrolig flink med datteren han har fra før, men han bør virkelig bevisevise meg at han vil. Vil ikkje at mitt barn skal ha en far som går ut og inn i livet h*nnes.

- Hvordan går det på jobben nå som du er gravid?
Det er veldig tungt!! Hvertfall nå når eg allerede har litt bekkenløsning og går på betong gulv 8 timer hver dag (heldigvis kjøpt meg gode sko da). Blir veldig fort sliten og trøtt, og noen ganger utrolig svimmel, men da går eg bare bak å sitter meg nedd 5 min og drikker mye vann :-) Har gode medarbeidere som tar seg godt av meg ;-) Hvor lenge det går før eg får sykemelding vet eg ikkje, men tror ikkje det skal så mange mnd til før ryggen min og bekkenet mitt sier stopp.

- Er formen fin?
Nja. Opp og ned :-) Noen dager går det helt fint mens andre dager er eg helt i kjelleren. Satser på at det blir bedre :-)

- Har du lappen?
Ja :-) Eg har heldigvis lappen :-) Fikk den 15.juni.2009 ;-)


- Hvor gamle er søsknene dine?

Eg har to eldre brødre :-) En på snart 28 og en på 25 :-)

- Skal du flytte i egen leilighet når babyen kommer?
Nei, skal bo i kjelleren til mamma og pappa, men blir liksom min egen "lille"  leilighet ;-) Er ca 60 m2 eller mer :-) Nok for oss to :-)

- Hva gikk du på på vgs?
Studiespesialiserende formgivning :-) 3 år. Lettere sagt: Allmenn med design og arkitektur

- Når begynner du å studere igjen?
Høsten 2012 forhåpentligvis :-)

- Hva vil du bli?
Først sykepleie, og kanskje videre som jordmor :-D


- Ble babyen unfanget når du hadde drukket?

NEI! Hadde ikkje drukke siden 16.mai da eg var russ :-)

- Gruer du deg til fødselen?
Både ja og nei. Eg gruer meg selvfølgelig litt til smertene, og veldig redd for at noe skal gå gale og at eg må ta keisersnitt. Er redd for at babyen ikkje skal få nok surstoff under fødselen eller at navlestrengen er for stram rundt halsen, men ellers gruer eg meg ikkje til fødselen, eg gleder meg heller til å få oppleve det å føde sitt eget barn :-)

- Hvorfor sluttet Camilla å blogge?
Eg har skrevet om det tidligere i ett innlegg, men var pga noen idioter MÅ kommentere og snakke ned på mennesker. Så det er å "takke" de for det. Egentlig er det jo personlig, men har fått lov å si det.

- Hvorfor gikk ikkje Camilla over til Wordpress der hun kan bestemme hvem som kan lese?
Altså, nå er ikkje eg Camilla, og eg kan desverre ikkje fortelle dere hvorfor hun ikkje gjorde det, fordi eg har ikkje svaret på det :-P Eg vet at Camilla har prøvd seg på Wordpress, men likte det ikkje.

- Kommer Camilla til å blogge igjen?
Det kan eg heller egentlig ikkje svare på, pga eg vet ikkje svaret selv, men hun sa til meg hinn dagen at hun har takket og bukket for seg med å blogge. Kanskje en gang i fremtiden? Eg vet ikkje. Er veldig trist- JA, men sånn ble det bare. Fikk også en kommentar at nå viser hun seg svak eller noe fordi hun har gidd seg, men nei, hun er ikkje svak!! Dette er noe som har pågått i flere MÅNEDER, så eg skjønner henne godt. Nok er nok. Er mange som ikkje vet hva som faktisk har blitt sagt. Hadde eg vært hun hadde eg anmeldt de på sekundet, men atter en gang, Camilla er en sterk jente med beina plantet på jorda.

- Er du sporty ?
Sporty og sporty, men eg elsker å trene og være ute i naturen. Stå på slalåm, langrenn, og gå turer :-)

- Liker du og vere ute?
Eg elsker å være ute :-) Hater regn da selvfølgelig, da finner eg heller på noe å gjøre inne. Alltid ett eller annet å finne på, MEN eg elsker å være ute når det er snø og elsker selvfølgelig å være ute å deige seg om sommeren :-)

- Vil du at ungen din skal gå i vanlig barnehage eller naturbarnehage?
Naturbarnehage :-) Har en 100 m fra der eg bor :-)

- Skal du vere mye ute med ungen din? Gå mye i fjellet og sånn
JA!! :-D Eg vil at barnet mitt skal ha den samme oppveksten som eg hadde <3 Gå på turer, lære å stå på langrenn, slalåm og lære å være ute uansett vær. Ett barn som er klistret opp i skjermen hele dagen vil eg ikkje ha. Vi bor på bondelandet, så da skal man lære å elske det som er rundt og lære det som man kan gjøre på en gård :-)
Mitt navn er Karianne, er 20 år, kjæreste og mamma til verdens mest perfekte lillegutt, Matheo. Matheo ble født en tirsdags formiddag på termin 01.03.2011 kl 11:50. Han var 3900gram, 49 cm og 37HO. Eg skriver om det som faller meg inn. - Alle fotoene i bloggen er mine, om ikke annet nevnes! NB!ALL KOPIERING OG MISBRUK AV MINE BILDER VIL BLI POLITIANMELDT!! DETTE GJELDER OGSÅ USAKELIG DRITTSLENGING OG ÆREKRENKELSE!!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Desember 2011 · November 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


Kategorier


· 0-6 mnd · Canon Powershot G12 · Diverse · Diverse i svangerskapet · Diverse oppussing og innkjøp · Dåp · Eksperiment kjerringråd · Fødsel og tanker rundt det · Fødselshistorien · Første del av svangerskapet · Gangen · Gave · Gravid outfit · Jordmorkontroller · Jula 2010 <3 · Jula 2011 · Kontakt · Kontroller · Leiligheten · Magebilder <3 · Maling i svangerskapet · Matheo · Mil Palmeras - Mitt andre hjem <3 · Morsrollen · Oppussing: Gang · Oppussing: Meg og lillegutt sitt rom · Oppussing: Stue · Redesign · Reise · Scrapbook · Soverommet · Spisestuen · Spørsmål og svar · Statusrapport · Strikke/hekle oppskrifter · Stuen · Sykehusbaggen · Sykehusopphold og barseltiden · Tilstand og sykdommer · Trening · Ultralyd <3 · Utstyr · Video


Widget

Lilypie First Birthday tickers

Design / Layout